2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
sziasztok!
Én szinte minden reggel rosszul vagyok, este pedig émelygést érzek, de sebaj kibírom!! Egyébként sokaktól azt hallom, hogy addig tart ez a rosszullét, amíg a baba meg nem mozdul!?
Holnap megyek uh.-ra, már nagyon várom!
Szia!
Köszi, ezt jó tudni,akkor nem is panaszkodom.
Sziasztok!
Hányás+émelygés nem törvényszerű.
Nekem egyik sem. Két nővérem 3 gyerekénél egyik sem. Anyám 3 gyerekénél egyik sem. Úgy tűnik, mi ilyen szerencsések vagyunk ebben.
De olyan is van, aki egyik terhességnél igen, aztán máskor nem. Szóval ha nem hánysz, ne sírj miatta:)))
most nézem h félreírtam :) sokan gondoltÁK.
na lépek teregetni, puszi nektek!!!
el is olvastam. igazán nincs mit, csak h tudd tudom milyen érzéseid vannak most. engem a doki anno meg sm uh-zott csak adta a nospát. itt a hoxán sokan gondoltam h nem normális az ürge és így utólag... senkinek sem ajánlom.
ő a 12. hét előtt nem is uh-z.
puszi és fel a fejjel nem lesz gond. aztán írjál ám majd h mit mondott az orvos
Szia Ágica!
Én is csak az ötödik hétben vagyok. A hasam nem mondhatnám, hogy fáj, inkább szurkál.
Lányok!
nektek az 5. hét környékén nem szokott fájni a hasatok? látom itt én vagyok a legfiatalabb terhes? :)
wixyke!
Majd te is írj, hogy mi volt, mekkora a kicsi stb.
Szia Ditty!
Nagyon fogok szorítani neked, mindenképpen írj majd, hogy mi volt.Te hányadik hétben vagy most?
Szia!
Biztos valóra válik az álmod és gyönyörű kisbabád születik majd.
Én csütörtökön megyek orvoshoz, akkor minden kiderül, mert ha szépen fejlődik a magzat, akkor minden ok, ha meg nem, akkor így jártam és elveszik a babát.Próbálok nem idegeskedni, mert azzal is csak ártok.
Mindenkinek szép vasárnapot kívánok!!
Hát, Zsanett,elég nehéz tanácsot adni, de az biztos nem árt,ha nagyon sokat pihensz, sétálsz a friss levegőn.A kis reggeli émelygés meg jó jel. Legalábbis nekem mindig ilyeneket mondanak. Mikor is mész legközelebb dokihoz?
Jajj,én ma olyan szépet álmodtam:)!Aaazt, hogy UH-on voltam és gyönyörű volt a kép és minden tisztán látszódott és láttam a kisbabát. Remélem, hogy ez az álom hamarosan igazzá válik.
Hát köszönöm a megnyugtató szavakat. Nem mintha hiányozna a rosszullét, csak azt olvastam, hogy az a baba fejlődésének a jele. Csütörtökön az UH-án majd úgyis minden kiderül. Feltétlenül írjatok, ha valaki volt UH-án, hogy mi volt, hogy volt!!!
További szép napot mindenkinek!