2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
30 ch-s nincs a gygyszertárban?
az lenne a nagy dózis ami apaszt
Sziasztok!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁ, a gyereknek már nem kell e tejem 3-ik hónapja, nem sok lehet, csak pár ml... de állandóan csepeg, folyik. Azt mondta valakinek sosem szűnik meg, probáljam borogatni és szedjem az urtica urens 15 ch-s homeós bogyeszt, elkezdetm ezeket, de mégjobban csepeg és mostmár fájnak is a melleim, úgyhogya abba is hagytam.
Sziasztok!
Nálunk a másik véglet van. A védőnő havonta jön. Már nagyon unom. Ráadásul mindig az ellenkezőjét mondja mindennek, mint a doktornéni.
Mit adpott rá?
tejcspegés két etetetés között?
naplóba teszek
fel
üdv
Milán egyedül ül!:D
Jó reggelt!
TEgnap olyan szép idő volt sétáltunk 1 nagyot:)
Ma viszont olyan fejfájással ébredtem hogy csak na:( De ez van:) Most meg a kert végéig nem látok a ködtől...
Jó reggelt
Nincs mit vissza olvasni:(
Tegnap mindenki buliba volt?:))
Sok bodogságot, névnaposok! Természetesen a ti tiszteletetekre van ilyen idő:)
Én a másik véglet: nem adatunk be semmi oltást, csak a kötelezőket, illetve a prevenart, de azt is két hónappal később.
Védőnő nálunk is csak egyszer volt. Nem hiányzik. Ha kell vmi, megyünk. Ennyi bőven elég belőle...
Mi meg a rotát adattuk be.
Jövő héten megünk a 6 hós vizsgálatra majd megkérdezem a dr. nénit.
Az baj, hogy a védőnő nálunk csak egyszer volt Barnus egy hetes korában?
Nekem nem hiányzik de hivatalosan jönnie kéne vagy nekünk menni.
A Neis-et igen én kértem.Én minden ami nem kötelező szeretném beadatni Gergőnek.Kv a Rotát nem adattuk be.
Már rég eldöntöttük hogy beadatunk mindent Gergőnek amit lehet.Meghát ezek nem most kerültek a piacra.Már rég kipróbált dolgok nem úgy mint a H1N1 inj.
Neis:agyhártyagyulladás elleni.
ja képzeljétek kiderült, hogy Milánnak a nurofentől lett pöttyös a pocija!
valamilyen adalékkal nem bír el a szervezete, szóval kúpozni kell majd ha lázas leszesetleg
üdv
boldog névnapot a Szilviknek!
nálunk is sok ébredés volt, de csak éjfélig, utána aludt reggel 7.ig és még aludt volna, ha nem kell felébresztenem, hogy menni köll a védőnőhöz
Sziasztok!!!
muslinca ... a homeós bogyó chamomilla vulgaris, nekem cherry a 9-est ajánlotta, de a gyógyszertárban azt mondták inkább a 15-ös, ezenkivül időnként szoktuk használni a denti nos gélt, és a múltkor adtam a nurofen szuszpenzióból is... persze nem egyszerre.
Köszönöm a köszöntést a gyerkőcöm nevében, aki kidöl és huzza a lóbőrt :))) ... már 2 órája :))