2009. júniusi babák (beszélgetés)
Ugy latom mindenki itt hagyott. Hat akkor en is lefekszem. Pedig nalunk meg csak 9 ora van!
Jo ejt!
Bocs, lehet, hogy mondtad mar, de nem emlekszek. Mennyi idos?
en is most tettem le a fiamat aludni... nem alszik, de legalabb csenben van:)
Gratula a nagy lanyhoz!!! elevitet (vagy mas terhes vit.)vegig szedted?
el is búcsúzom tőletek. holnap délelőtt még leszek, aztán csak hétfőn.Jó éjt mindenkinek és nyugodt éjszakát!!
szió!nekem ma gyermekmentes estém van, mert reggel megyek dolgozni és így a mamánál maradt a csajszli.de lassan jön apárom és akkor én is megyek pihizni:)
Sziasztok! En is itt vagyok meg egy kicsit, csak letettem a gyerekeket.
akkor boldog 10. hetet!:):)
a lányom 4250gr és 59 cm. természetes úton szültél?
10 hetes ma! a fiam 3780gr es 57cm szuletett!
az is szép:) te mennyi idős vagy pontosan? nekem a lányom is nagy súllyal született.remélem ez a pirinyó nem fogja őt túl szárnyalni:):)
szia .mia ne haragudj, nem láttam,h írtál.vmiért csak most tette ki a gép
látom ma későn jöttem,nincs nagy mozgás már:(
huuu tok nagy a babad! mi csak 3,3 cm vagyunk:)
hello timi! az tok jo, hogy vannak pocakos ismerosok:)
üdv köztünk:)
én ma voltam a 12 hetes uh-on.minden rendben van, remélem így is marad!!! 5,87cm-es a picike:) kaptam fotót, ha több időm lesz felteszem. Látom, ma is volt itt történés:)szinte nem is birom követni
sziasztok lányok!
rinike!nagyon szép a lista:) én ma még két ismerősömtől tudtam meg, h ők is júniusban fognak szülni:)
szia, udv a juniusi csapatban:) a terhesseg: utolso menstruaciotol szamitott 40 het!
Sziasztok!
Csatalakoznék én is kb. június közepére vagyunk kiírva.
Honnét számoljátok az időt? Az utolsó menzitől vagy az első uh megállapított időponttól?
Így én 11 hetes vagyok, amúgy a 9. taposom...
Anyum megnézte hipermarketekben, van több helyen is, meg hozzá gumibugyi :-) azt mondogatja, h ha nekem jó volt, az unokájának is jó lesz az ilyen :-)
Asszem sajna nem. De vannak mas fajtak. www.pelenka.lap.hu. Azok a fajtak jok, ahol kulon van a belso es a kulso. Jobban illeszkednek.
huuuu... teleirtatok a 4 oldalt amedig takaritottam:)
itt nalunk lehet kapni: Totsbots Bamboozle pelenkat? (nem talaltam) es mennyi az ara? nekunk rengeteg penz megy el az eldobhato pelusra:((
végülis logikus. remélem én is meg fogom tapasztalni
Kevesebb szemetet termelsz, rengeteg penzt takaritasz meg vele (mar a harmadikkal fogom hasznalni, es meg mindig semmi bajuk), a gyereked popsijan kenyelmes anyag van (en is jobban szeretem a pamut bugyikat:)), nincs pelenkakiutes, nem folyik ki a kaki/pisi, nagyobb nedszivokepesseg es meg sokaig sorolhatnam. A tobbletmunka meg annyi, hogy beteszem a mosogepbe, kiveszem a mosogepbol.
én még azt nem is szedem
még nem tudom a véreredményt
Moshato nadragpelenka. Totsbots Bamboozle. Imadom! Ezerszer jobb, mint az eldobhato.
További ajánlott fórumok: