2009. júniusi babák (beszélgetés)
Az nagyon jó. De nem is kívánom tőle, hogy abba hagyja.mert nagyon nehéz és előttem nem is dohányzik
Nekem szerencsém van, páromban sokkal-sokkal több az apasági (vagy inkább anyasági) érzés, mint bennem, mindenesetre amint pozitív lett a teszt, ő onnantól nem dohányzik :-D
szerintem en fogok gyozni, idaig 5kg+ban!:D
Most még nem híztam semmit, de előzőleg 32 kg jött fel, ami Hál' Istennek le is ment. Most nem akarok ennyit hízni!!!!
Én is nagyon nehezen hagytam abba. Néha most is szenvedek, akkor beleszívok a párom cigijéba és gyorsan ki is fújom.Ilyenkor mindig rosszul leszek és megint nem kell:)
ha apránként rakódnának a kilók azt hallottam, hogy azokat le is adjuk majd. De kíváncsi leszek rá nagyon.
Igen, kívánósság jellemző a rosszullétek után :-D
Én például nem tudok csokit enni (szerencsére), nem esik jól, helyette viszont sajt minden mennyiségben. Képes vagyok nasiként eszegetni háromszögsajtot vagy tizenöt dkg karavánt :-)
Nálam is a kezdetekhez képest egy-két kg mozog, de ez hol eltűnik, hol megjelenik. Inkább gyanakszom a vastablettámra, ami aztán úgy meg tudja fogni a belemet, hogy nem lepődnék meg azon, ha csak az adná a plusz egy-két kilót :-D
Mikor eldöntöttük, hogy összehozunk egy babát, akkor megpróbáltam leszokni, de a pánikrohamok közbeszóltak - mint kiderült, a hirtelen nikotinelvonás felerősítette a pánikrohamaimat. Aztán mikor pozitív lett a teszt, akkor letettem a cigit. Egy-két szál bűnözés még előfordult, de kb a petezsák idejében, amikor nagyon védve van mindentől, és azóta nem. Nem is kívánom. Sőőőt, ha egy dohányos megáll mellettem, már fintorgok, olyan büdösnek érzem :-D
én nem ettem még pemetefűcukorkát, de már nagyon kíváncsi vagyok rá. Hazafelé menet beugrom a Rossmannba. A kilók nálam is mozognak, de sajnos fölfelé.
Én is nagyon kívánós vagyok már most! Annyit emlegettétek a pemetefűcukorkát, hogy egyfolytában azon jár az eszem :D Én kegyetlen éhes vagyok délutánonként, és persze észrevétlenül feljött máris 3kg! remélem ez csak a kezdeti változások miatt van.
:) egyik percről a másikra le is tudtad tenni a dohányárut?
en ma a 11 hetet toltottem be!
a tesztarrol ne is beszeljunk...a fiam orul, hogy minden nap mas tesztat keszitek:)
Nálam külön aggasztó, hogy sokéves dohányzást hagytam abba kölyök miatt, tehát még attól is kúszhat rám plusz kiló
ez biztató rám nézve (is)..:)
Olyan volt nekem is, egyszer sem hánytam, csak az állandó hányinger. Egy idő után semmit sem tudtam megenni, csak bizonyos 'száraz eledelt', azaz sült krumplit, csipszet és pirítóst.
Ma vagyok betöltött 12 hetes, és már egy hete túl a hányingeres időszakon :-)
nálam a mustár az, amit eddig nem nagyon ettem, most minden szendvicshez óhajtom. És ha valamire gondolok, hogy de jó lenne enni, na azt még aznap meg kell egyem. Nem lesz ez így jó, mert akkora leszek, mint egy bálna :)
Úgy tűnik, a tejtermék most a sláger, én tejberizst falok, de valami eszméletlen mennyiségben :-D
Barbi!Ne dolgozz sokat!:)Vigyázz magatokra!
Én tésztát ennék tésztával. Ja és folyamatosan pisilnem kell:( Nagyon idegesít:):)
nekem 9het korul kezdet mulni, es minden nap csak jobb!
remélem, hogy elmúlik, mert egész nap reggeltől estig nagyon rossz érzés.
Jo munkat barbi! Nekem joghurt-joghurtos idoszakom volt...lassan mulik!:)
sziastok csak beköszönök,mert hó vége van és rengeteg a meló!
Jól vagyunk igaz fáradtan ebben a hajtásban.
Ha nem úgy ülök ahogy Töppönszottynak teteszik rögtön nyomkodja a pocimat vagy valami ahsonló érzés és fel kell állni.
A gatya már leesik rólam annyira ki van ersztve az öv.
Jót röhögnek a kollégáim.
Ja 3 napja tejfölt tejföllel zabálok.
lassan elmulik a hanyinger...meg csak 1-2 het, esetleg nap... kb mindenkinel lathatod a szul. idopontjat ha rakatintod a nevunkre... en junius 19re vagyok kiirva...
Hat en cola light fuggo vagyok. A dietetikus beleegyezett, es nem mondta, hogy a koffein gond lenne. Egyebkent ha aggodsz miatta, most mar lehet kapni koffeinmenteset is.
Most megyek, viszem a gyereket bolcsibe. Majd du jovok. Sziasztok!
Nekem júni 21, de szerintem később lesz, kisebb a baba.
ittam egy pohár colat. De ki fogom próbálni a cukorkát is, a teát is, és a B6-ot.
Tényleg: nektek mikorra van előreláthatólag a szülés időpontja? Nekem június 28.
További ajánlott fórumok: