2009. júniusi babák (beszélgetés)
voltál megfázva vagy náthás a terheség ideje alatt?
akkor te már jó sok infot begyűjtőtél :)
hm akkor nem tudom ,hol taliztunk még :(
én a femibion 800-ast szedem, én is kell szedjem az Utrogesztánt a progeszterin miatt de csak 12-ik hétig.
a magne b6-ot csak ha görcsölök én inkább este szedek 1-t ,hogy ne arra ébredjek ,hogy szétduranok ,mert úgy kell wc-ni.és amikor nagyon fáj a derekam :)
Én folyamatosan olvasom a júliusiakat és a májusiakat is.
Elevitet,folsavat, Magne-B6-ot szedek a vitaminok közül, és Duphaston gyógyszert a progeszteron pótlásra méh kb. 1-2 hétig, aztán abba hagyhatom. (nem vagyok regisztrálva a donnán, azt sem tudom miaz, de majd most megnézem. :-))
igen jó de bevallom őszintén ,hogy néha bekukkolok a júliusi kismamikhoz is :)
akkor nem tudom ,talán fent vagy a Donnán is?
igen :) milyen magzatvédőt szedsz?
Ma vagyok pont 12. hetes. Láttam Neked meg éppen ma van 200 nap hátra. :-)
Szerintem még nem találkoztunk a hoxán. Épp az előbb néztem, hogy már rég regisztráltál, de én mielőtt ehhez a fórumhoz csatlakoztam, addig főként a Terhesség első jelei fórumban és a Holdnaptár Jónás-módszer fórumokban voltam csak. Jó hogy ide találtál, szerintem jó együtt lenni azokkal, akikkel egyforma korú a terhességünk.
Még mindig tiszta takony de már javulgatok.
most hány hetes vagy ?
nem tudom de az az érzésem találkoztunk más fórumon is csak nem emlékszem ,hogy hol? :(
Csak kiváncsiskodom... Szeretem, mikor a kismamik írják, hogy miket láttak a vizsgálatokon (szívdobogás, mocorgás) és én is nagyon várom már, hogy mikor mehetek. Én csütörtökön megyek az államiba, szombaton meg magándokihoz 4D-re.
jövő hét pénteken az az 5-én ,miért?
Szia cini! a 12. heti vizsgálatokra mikor mész?
és megírod ,hogy hol szoktál vásárolni (akár privibe is )érdekelne :)
szia :) én is örvendek ,hogy itt lehetek veletek :)
köszi :)
hogy vagy ?
mia lehet egyszerre fogunk szülni én 11 hetes és 3 napos vagyok :)
Gratulálunk és mindig örülünk az újaknak.
szép jó reggelt mindenkinek :) megengeditek ,hogy én is ide csatlakozzak ? igaz én is júniusra várom a picit de remélem ez nem baj :)köszönöm:)
tenyleg....annyira, de annyira irrigyelek a haziko,szarvasok,csend,stresszmentes elet miatt....) lehetek a szomszedod? a teheneket is megszeretem, megigerem:) tenyleg gyonyoru helyen vagy!gondolom ott auto nelkul lehetetlen az elet?!
orulok, hogy jobban vagy! savanyu kaposztaban sok a C-vit:)
sziasztok! voltam vasarolni, kismama farmert vettem es kismama felsot!:)mehetek bulizni:)
a tunetekkel nem kell foglalkozni...szerintem is tok normalis, hogy enyhulnek...
Ma végre ettem egy kicsit.Délben palacsintát, most meg házi májast és savanyú káposztát.Bár ízeket még nem nagyon szagokat eddig egyeltalán nem érzek, de a szemem kívánta. Még mindig tiszta takony vagyok, de ma először nem volt hőemelkedésem.Valószínűleg hat az antibiotikum.
Ancsa szerintem se aggódj, még akkor sem ha ez nagyon nehéz.
Szia!
Tegnap reggel még én is ugyanezen aggódtam. Tüneteket mintha elvágták volna - mondjuk előtte is nagyon ingadozóan voltak, de nem volt napos kihagyás - és a derekam elkezdett fájni, mint mensikor. Végül megnéztük uh-n, és Babóca úgy ficánkolt, hogy abból arra következtetek, hogy nagyon jól elvan ott bent, neki cseppett sem hiányzik, hogy az anyja émelyegjen, stb... Szóval biztos, hogy a tiéd is rendben van. :)
El sem hiszem, vége a munkahétnek :-) hétvégére barátnőm jön látogatóba másfél éves fiával, h szokjam a gyerekeket :-D
Sziasztok! Nekem is olyan 10. hetesen kezdtek nem elmúlni, hanem enyhülni a terhességi tünetek. Az elején sokszor pánikoltam, hogy nincs minden rendben, de mindig azt mondta az orvos, ha nincsen erős és folyamatos görcs+vérzés, akkor nagy valószínűséggel minden rendben! :)
Nyugodj meg!
Csak azert kerdezem, mert a fennmarado hanyadnal, akik a tuneteket produkaltak, de nem vereztek, soha nem talaltak szivhangot. Ugyhogy (bar en csak kovetkeztetek a forumon elmondottakbol) szerintem ha mar volt szivhang, es verezni nem verzel, akkor nem lehet gond.:)
Torodj bele, hogy mostantol "gondtalan" a terhesseged!:D
előszőr 6 hetesen voltam,akkor már volt,azután egy rosszullét miatt7hetesen 3naposan azt hiszem két hete.akkor rendben volt minden,bízom benne,hogy ez nem változott.
További ajánlott fórumok: