2009. júniusi babák (beszélgetés)
csak a jatszohaz hasznalata
hat igen...itt kb 800Ft egy ora es NINCS benne se tea, se kave se nasi:(((
Valtozo. Alt. 50p-1£. Az kb. 200-400 ft korul van. Igazibol szerintem Magyarorszagon is lehetne ilyeneket csinalni. Kulturhaz v. ilyesmi mindenhol van, csak egy csomo jatek kell, meg v.ki, aki megszervezi, hogy bizonyos napokon talalkozhassanak a babak meg a mamak. Ebben az arban benne van 1 tea v. kave, a gyerekeknek meg egy kis nasi. (suti v. v.mi gyumi)
mennyibe kerul a jatszo haz nalatok? itt nagyon draga:(
sajnos nem...de nem tudom miert...vilag valsag?
Koszi, most mar sokkal jobban vannak. Meg ugyan folyik az orruk, es kohognek, de mar nincs lazuk.
Mar azt hittem mindenki eltunt. Nem maradtunk v.mi sokan. Azt hittem, hogy talan a 12 het kornyeken kicsit beindulnak azok is, akik mar regen irtak. De nem...
mi ujsag nalad? babak meggyogyultak?(nagyon aranyosak, megneztem a kepeket:) hat csak gratulalni tudok!
en itt vagyok, szokas szerint:)
Sziasztok, maradt itt v.ki?
Ej, ej, nekem még fél óra munkából, de aztán randizom fogorvosommal, úgyhogy odébb lesz még az a hazaérés :-( Cserébe párom vacsorát főz :-)
szia! én is indulok haza 4-kor. Jó pihenést!
Húú, de nagy a csönd... Én búcsúzom mára.Még 20 perc a munkából és mára végre.
Szerintem is csúszhat. De legalább kb. tudjuk, hol tartunk. Nekem amúgy megegyezik a picuri mérete, a kalkulátorral kapott héttel. Egyenlőre:):)
Szerintem ezek a számítások akkor vállnak igazán biztossá amikor már a pici mérete is igazolja az eltelt hetek számát. Nálam pl. kisebb a baba ezért egy héttel "visszaminősített" a doki, de a dátumot egyenlőre nem változtattuk. De szerintem ez bármikor csúszhat +- egy, két hetet.
köszönöm. Meg is csináltam. A szülés várható időpontja: 2009. június 28. De jóóó. Ez mennyire megbízható?
Most nem vagyok hányós, émelygős, szerencsére.Az elsőnél az voltam, nagyon:(. Számold ki kalkulátorral, hogy kb. hány hetes vagy.
sajnos tényleg fura a rendszer, az egész egészségügy! de ez van.
9-10 hét? örülök, tényleg. Én 4-én tudom meg, hogy hanyadiknál járok. Szept.21-én volt utoljára mensim, tehát még csak találgatok..
Szia Melitta!
Már voltam dokinál, hétfőn megyek a védőnőhöz a kiskönyvért, 15-én pedig már a köv. uh szűrésre is megyek és addigra már jó lenne vinni a laboreredményeket. Én nem értem, hogy nálunk a védőnő miért nem tud beutalót adni, fura egy rendszer. Még küzdök más útvonalakon, hátha valami sikerül. Ja és 9-10 hét körül járok a baba méretét tekintve :D
köszönöm. Te nem vagy "hányingeres-hányós"?
Ha a jövő héten mész, akkor nem vagy elkésve:)mert akkor leszel 12 hetes
Én már a 13. hétben. A múlt héten voltam a KÖTELEZŐ 12 hetes UH-on. Ezt mindenképpen meg kell csinálnia dokinak, mert sok fajta rendellenességet szűrnek ki ekkor!Ide már kiskönyvvel kellett mennem, ehát voltam védőnőnél, aki megírta a vérvételhez szükséges papírokat és már a 16.hétben kötelező AFP vizsgálatra is a papírt, mert azt az SZTK-s terhesgondozáson le kellett pecsételtetnem, mert másképp nem csinálják meg a központban.
húha, most olvaslak. Akkor a 11. hétben elkezdeni a vizsgálatokat is késő szerinted? Te hanyadik hétben jársz?
szia! sziasztok!
nálam is hasonló volt a helyzet, én december közepére kaptam volna időpontot, de voltam egy másik orvosnál(aki végleg a dokim lesz), és ő is csak 4-ére hívott vissza. Akkor elvileg már a 10-11.hétben leszek, és azt mondta, hogy nem késő egyáltalán a gondozás megkezdése. Szerintem te se aggódj. Most hanyadik hétnél jársz?
Ez szerintem is gond, mert az AFP vizsgálatot is le kell venni a 16.héten és nálunk arra is a védőnő ad beutalót, amit viszont az SZTK-ban is le kellett pecsételtetnem, mert másként nem csinálják meg.
Gondban vagyok!
Írtam már előzőleg is, hogy nem tudok egyenlőre a háziorvosomhoz menni és nincs beutalóm. A védőnő nem tud adni, a doki nem tud adni, mert magán. Azt mondta, ha nagyon nem megy akkor halasszuk el a vizsgálatokat a 17. hétig, de azt nem nagyon szeretném. Szóval tanácstalan vagyok.
Kilenckor kezdődött a mai munkanapom, és mostanra sikerült eljutnom odáig, h benézzek a fórumba. Megkezdődött a karácsonyi hajtás :-S
Egyre kevésbé van kedvem dolgozni, főleg, hogy főnök továbbra is mélyen hallgat a stresszmentes munkakörről...
Szaisztok!Én is itt vagyok, csak ma sok a munka:(
en itt vagyok... tenyleg nagy a csend:( az Angyal sem jelentkezik...remelem jobban van, es nincs baj! Zsebi is eltunt... :(((
További ajánlott fórumok: