2009. júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Tegnap voltam az AFP-s vizsgálaton. Holnapra tudok eredményt. Remélem ok lesz, és nem kell majd idegeskednem, bár azt mondják, ha rossz az eredmény az sem jelent rosszat, de azért nem lenne jó, ha ezért idegeskedni kellene.
A mostohahúgomnak rossz volt az eredménye, de az utána következő UH megerősítette, hogy a baba teljesen egészséges, úgyhogy nem is értem miért van szükség arra hogy ennyi vért adjunk a vizsgálatokhoz. Még vérszegény leszek!!!! :)
Tudom ez a szerencse, de tutti nem fogok sokáig melózni,mert ez nem kell ami itt megy a cégnél, Igaz akkor sajnos nem lehetek sokat itt, de fontos a nyugalom, és érzem is,hogy kell!
Jó reggelt Kismamik!
Pe80 köszönöm a megnyugtatást, igyekszem nem is izgulni az eredmények miatt.
Cicuka1 gratula a szép eredményekért! Úgy tűnik a jövő hétért izgul mindenki :D
Barbi ne próbálj meg ne idegeskedni, mert az a legrosszabb a babának, a párjaink meg már edzettek ne aggódj :D
Sziasztok, jó reggelt Mindenkinek ! Én is érzek néha valami kis apró nyomó érzést a pocim aljánál, gondolom ez Baba mozgás lehet, de mivel első Babó még nem tudom pontosan. Megkaptam én is az AFP-s eredményt, jó lett. Jaaa és úgy néz ki Kiscsajszink lesz :-) de 19-én megyek a nagy urh-ra ott mondják meg 100%-ra.
húú nekem a mocorgását csak általában este érzem.
Ez a pecsételés engem is zava, mert csak 1 dokipecsét és 2 védőnői beírás van, a szükséges EKG-n kívül.
Nekem lelkesen pecsételtek az elsőnél, aztán a kórházban adtak egy igazolást, hogy meg volt a 4 látogatásom. De elkérték előtte a kiskönyvemet.
Én az első babánál a 19.héten éreztem, hogy ficánkol, most még csak nagy ritkán, akkor is csak reggel amikor felkelek.
Kicsit messzebb lakok az Uzsokitól, a Mogyoródi útnál, trolival kb 10 perc.
Sziasztok CSajok! Remélem ma egy nyugodtabb nap elé tudok nézni,mert a tegnapi nap halál volt! Úgy kibuktam,hogy csak na!
Szegény páromon töltöttem le a dühömet telefonon, úgy sajnáltam utánna a dolgot, de szerencsére tök megértő.
Kostyi és mia, köszi a nevemben is, hogy ilyen lelkesen vezetitek a táblázatot. :)
Babamozgás témában ki hol jár? Ahogy olvasom, már sokan tutira tudjátok, hogy márpedig a baba mocorog. Néha én is érzek vmi furcsát, de nem tudom, hogy az az e... Mondjuk azt mondták uh-n, h első falon van a lepény, és ilyenkor később érződik csak a baba igazán. Már én is nagyon várom, hogy rugdalozzon. :)
Ja, és sztem ha vmit negatívnak titulálnak, akkor szinte mindegy, hogy mennyire negatív, úgyhogy sztem ebben a teszt témában nem érdemes izgulnod kicsit sem. Én az afp-men akadtam kicsit fent, de meggyőztek itt a többiek, meg én is magamat, h nem érdemes aggódni, ha egyszer a végeredmény jó öszeségébe. Ezért is jó, hogy itt drukkolunk egymásnak. :)
Monday, ha csak nem nagyon szégyenlős a baba, sztem már megmondják a nemét akkor neked is. Legalábbis a miénknek elég egyértelmű volt, hogy kukacos. Persze mindig lehet meglepetés, de azért nagyon meglepődnék, ha mégis kislány lenne. Én is visszaszámoltam a 21-i uh-ig, de önfegyelemből karóra vizsgáztam ezúttal...
Hát ez valószínűnek látszik.
A tornak nagyon jok, ha lenne ra idom, en is biztos mennek. Egy csomo kismamat megismersz, jo alkalom uj baratokat szerezni.
Szia Angyal! Orulok, hogy jobban vagy!
Nekem is van mar colostrum. Probaltam is a lanyomat mellre tenni, hatha elfogadja, de csak nezett ram nagy kerek szemekkel, es ellokte magat. Asszem o mar soha tobbe nem fogja elfogadni a cicit.:(
Én nem tervezek semmi tornát.Sétálgatok sokat ugy érzem ennyi elég is.
Nekem nem jön semmi a cicimből.
sziasztok!
Remélem mindenkivel minden oké,a tegnapi görcsöm elmúlt, remélem nem is jön vissza.Most délután nagy moci volt odabenn, remélem a babó volt.Ezt még szokni kell olyan rég éreztem már ilyeneket.Három napja a bal cicimből cseppen egy két csepp tejcsiféleség.Ez a Fanninál is így volt.Ti nem tapasztaltatok ilyet? Gondolom ez nem gond.
Nagyon örülök hogy egyre többen leszünk.
szivesen, de a lista a Kostyi "muve", en csak besegitek:)
Tegnap a párom olyan lelkesen puszilgatta a pocakmanót, meg köszöngetett neki :D Igazi lelkes apuka. Ja, és holnaptól járok kismamatornára, már nagyon kell vmi mozgás.
Hogy vagy Monday?Rég taliztunk?
Azért csak óvatosan az esésekkel!
Nekem a doki és védőnő is lelkesen pecsétel.
nem ide tartozom, de nekem adtak egy igazoló papírt a kórházban, hogy részt vettem terhesgondozásban és az elég volt az anyaságihoz.
Ugy tudom kell a 4pecsét.Csak én arra lennék kiváncsi Nekem hol az Sztk-orvos pecsételt egyet hol pedig a magán.Sztk-s körzetitől kell e a 4pecsét,vagy mindegy?
igen 4 db igazolás kell,hogy anyasági támogatást kapj, de állítólag nem elég a kiskönyvneki.
az 12 hete uh után jon az AFP vérévétel és a vérévétel után 2 héttel kell nekem menni.
De ez dokija válogatja.
Valahogy a 18-20. het kornyeken.
Ugy tudom, hogy az anyasagihoz kell a "negy pecset", de szerintem a papir is jo, amit a vizsgalatrol adnak, nem kell feltetlen a kiskonyvben lennie. De errol inkabb kerdezd a tobbieket, mert en nem vagyok pecsetgyujto.:)
Köszi mia a listát.Örülök,hogy gyarapodunk.Rinike és Moncsi remélem jol vagytok.
További ajánlott fórumok: