2009. júniusi babák (beszélgetés)
Értem így egyszerübb.Nekem külön kell rohangálnom mindig mindenért.
Nekem az orvos hozza el az eredményt a kórházból, úgy adta a köv. vizsgálati időpontot, hogy addigra biztosan meg legyen az is. Nekem a hepa eredményét küldik a védőnőhöz, de hozzá is majd csak a köv. uh után kell mennem.
A lányom 2.70 volt kiegyeznék most is ekkora súlyú bébivel.
Nekem kell külön vasat szedni vérszegény vagyok.
húú szép erdmények.
De ez anyum érdeme inkább mert mozgássérült és így ekkora babával természetes szült meg.
Döntöttél már hogy hova és mikor mentek 4D-re?
háát rájöttem,hogy igen Gombos Artúr aranyos!
De ehezz a nővérem kelett.
húú én tegnap kérdezetm még semmi :(
De szerencsére a Toxo eredményem jó és a vas is ami annyira hiányzott.
Én 4.30 tesom 5.30-császár
Mikorra igérték az afp eredményed?5.-én voltunk mindketten én holnap telefonálok a védőnőnek hogy meg-e jött mert akkor pénteken mehetek tanácsadásra,hétfőn meg a magándokimhoz Uh-ra ha nem jön meg addig kérhetek új időpontot.
szerencsém van ,mert magas vagyok viszonylag 172cm, de hozzá kell tenni,hogy extra vastagok a csontjaim. álítólag ez is dob rajta, sok az anyag bennem. nem véletlenül születtem 4 kg 60 dkg-val!
Barbi! Mikor Fannit vártuk Őt Gombócnak hívtuk.A kazettára amin az uh-k vannak rajta most is ez a név áll Angyal Gombóc
Tényleg nem nézel ki annyinak.Én 1kg-nál tartok de majd kiderül a védőnőnél.
Én eddig 3 kg híztam dec 19 én mértek a védőnőnél, azóta nem és ez nagy szó, mertb ugye itt volt a Karácsony.Mondjuk én nem olyan pehelysúllyal indultam mint ti.
mi is így vagyunk, ezért is költöztünk jó messzire anyumék 250 km, anyosomék 150km!
Nem tudnám anyámat elviselni!
Anyóst igen, így mondtam páromnak oda bármikor mehetünk.
Alapvetően én kizárom a rossz dolgokat és próbálok nagyon pozitív maradni amiben a férjem és Fanni is nagyon sokat segítenek, úgyhogy alapvetően én is jól vagyok sőt.A gondokkal egyszerűen nem foglalkozok. Az anyagi dolgok miatt ne aggódj azokon mindig túl lehet lenni valahogy,sokkal fontosabb hogy mindenki egészséges és boldog legyen
Sajnálom,hogy ennyi gond van nálatok.Én sem tudnék se a párom se a saját családomnál élni.Így jó külön.
húú de szerencsés vagy! :D
Sziasztok!
Haza ertunk. En meg mindig csak +1 kg-nal tartok, remelem, nem a vegen fogok belehuzni.:)
Nővérem szerint is, ezért azót minden nap ellát egy Gomboc Artút mesével a youtub-ról.
Mostmár én is kedvelem.... :D
óó moday ne is mondd nekünk Örült szerencsénk volt tavaly vettünk fel 3milla CHF-es hitelet, szerencsére még dec közepén kilöktük-kifizettűk, de így is 3 milla 250-et fizettünk vissza úgy hogy már betörlesztettünk vagy 150e-et.
De ha ma tennénk ezt akkor 4milla 150-et kellen visszafizetnünk.
Tiszta gáz ez a helyzet!
Rám is ragadnak a kilók, próbálok vigyázni, de szélmalomharcnak érzem :) Én az első 3hónapban híztam 3kgt. Ja és Gombóc Artúr aranyos, én szeretem :)
óó ne is mondd direk karira párom egy mérlegel lepett meg, hogy hetente tudja nézni a súlyt. Hát mióta nem hányok nekem is gyarapodnak a súlyok. Azt néha még rosszul is érzem magam ha sokat eszek,hogy te jó ég milyen bála leszek.
De már amikor a kádból kászálódom ki mindig elszörnyedek a látottakon, föleg, hogy mennyi krémet használok el .... :)
Látom Angyal79 nálad sem egyszerű az élet :( Én alapvetően nagyon boldog vagyok, mert imádom a férjem és Ő is engem, kifejezetten támogat mindenben, odavagyok a gyerekért, a család is örül a babának, de most rettegünk, hogy lehet el kell adnunk az 1szobás lakásunkat is mert nem tudjuk fizetni a megemelkedett részleteket, és ha vissza kell költöznöm az anyósomékhoz abba belehalok! Sajnos a szüleim körül is komoly gondok vannak, úgy néz ki el kell adnunk az autót is és még rettegünk, hogy a párom állása megmaradjon! És még ezer más van, de ez a fórum nem erről szól, csak már tényleg nagyon kivagyok. Bocsi.
hat nem nezel ki annyinak...! en most +10kg jarok, borzaszto, nem? 66-67kg vagyok kb... de mar nem merrek raallni a merlegre:(
de vagy 3,5 -4 kg-t most vagyok 72,2 a kép pont akkor készült.
mennyit hiztal barbi? nem sokat gondolom...
naa én nme most küldtem el nővéremnek apocis képet, erre ő mivan beettél 2 bigmeg menüt? Tök örült és rögtön: Éljen Gombóc Artúr! kiírássalküldött is egy mesét!
A történet eleje mikor megondtam,hogy kismamai vagyok rögtön azt mondta, hú tökjó akkor Gombóc Artúr leszel!
Én meg jól besértődtem! :D
De már elúlt.
ugy lattom mindenki csak rosszat ir:(
ha kukit lattnak az mas... akkor lehet gondolni a fiura, de nalunk nem volt semmi, ami nem azt jelenti hogy tuti lany!
További ajánlott fórumok: