2009. júniusi babák (beszélgetés)
Merre laksz az Uzsoki környékén? A terhestornát mostanság nagyon hanyagoltam, mert vagy a lányom nem kelt fel időben, vagy rossz volt az idő, vagy ... kifogás mindig van. Egyébként a Nagy L-on a Minimanó udvarán, ami tavaly szept-ban nyílt. Oda járok a kicsivel is Manótornára, azt imádja, ti még nem voltatok?
Nekem holnap kell időpontot kérnem az I. Klinikára, pedig a doki még nem is látta az eredményt, csak már előre tudják, hogy küldeni fog, pedig még az érték is jó.Holnap többet tudok majd én is.
nem tudom.. majd elmeselem ha mar tul vagyunk rajta!
En se hiszem. Az uh-ot meg egyebkent is csinaltak volna.
genetikai UH, gondolom en....ha az sem jo, akkor kuldik az aminocintezisre... de remelem addig nem jutunk!
Legalább alaposan és többen megnézik a babát, és még nyugodtabb lehetsz. :)
Amikor voltam előzőleg uh-n volt egy könyvecske a váróban, benne minden érték határértéke megadva. Persze elfelejtettem hozni belőle, úgyh én sem tudom mi a jó érték erre.:( Az enyém egyébként 13,3U/mL.
Én felhívtam a klinikát, ahol csinálták az integráltat, és azt mondták, hogy pont azért csinálnak már más vizsgálatokat (kombinál, integrált, stb.), mert az pontosabb. Ha az jó, akkor ne foglalkozzak a fenti értékekkel, gyönyörködjek a végeredményben. :)
voltunk most dokinal, ver a kisszive, jo a meret, megfelel a 18 hetinek... es elkuldott 2 genetikai vizsgalatra, az egyik SOTE Ien lesz, a masik magan genetikus, arra hetfore kaptam idopontot... az egesz cirkusz hulye AFP miatt van:(:(:(
en is pont azert vettem kendot! irtam, hogy csak kb 5x hasznaltam, amikor par bkvt kellett cserelni, es nem akartam vinni a babakocsit, mondjuk az en fiam mindig is hatalmas volt, 4 kg szuletett (az en 162cmre), elso honapban 1520gr hizott, masodikban 1500gr ( persze, csak annyatej), ami azt jelenti hogy ket honaposan 7 kg volt... es az en gyerincemnek nem tett jot a kendo, viszont a Mark imadta... vegig aludta az utakat... mert ugye anyan alszik:)
en is altalaban itthon vagyok, ebben a vacak idoben... merre van a terhesstornad?
bkv-tam, nekem annyira rosz tapasztalatom nincs... foleg ha "elkapok" egy alacsonypadlost! ha nem, mindig megkerek valakit, hogy segitsen feltenni babakocsit a jarmure...hely mindig szokot lenni, es nem erdekel, ha valaki huzza a szajat... majd egyszer neki is lesz gyereke, aztan majd meglatja!mindenesetre nekem nem volt szornyu elmenyem!
Én is búcsúzom mára. megyek haza. Jó pihenést és babavárást holnapig is.
Talatam tok jo kepeket!
[link]
Most nekem is nagyon mocorog a pici :D Szerencsére én is mindjárt szabadulok.
Szerencsere nyar elejen szulunk, ugyhogy ki tudjuk majd hasznalni a hordozok adta lehetosegeket.:DDD
Akkor igyekezz, mert holnapra sem ersz haza!:D
aza magyek haza,mert már Töppi nagyon mozog,hogy menjük és még apostát is útba kell ejeni!az vagy még plusz 30 óra
igen és ez nagyon tetszik benne! na kezdem is a gyűtést rá :D
Kicsit ugy nez ki, mintha egy taskaba dobnad bele a babat.:) De szerintem ennel egyszerubb nem letezik. Es tudod benne fektetni is, meg kesobb ultetni is.
húú csajok én nme gondolkoztam hordozó kendőn, vagy kengurun, de ze a baba slings megfogott, tök egyszerű, csak lerohanok a bótba és töppi ott van a melkasomon és tudok cipelni bevásárló táskát is. !!!
Ilyen kellllll!
Sziasztok, nekem sem jött még meg az eredményem, de a MoM az 1,02 lett, ami határértéken belül van! Én nem bírtam kivárni és ráállítottam anyámat a témára (védőnő) neki megmondják!!!
Örülök, mert én nem csináltattam meg sem az integrált sem a kombinált tesztet :( Nekünk túl drágák, meg a családi kórelőzmény és a korunk sem indokolta!
Barbi ne parázz, nagyon kevés kismamának nem szokott jól sikerülni, ha mégis, akkor úgy tudom ismétlik a vérvétel, vagy gen.uh megnézik a kicsit! Európában, már csak néhány helyen kötelező ez a vizsgálat (AFP), mert sokszor téves adatokat közöl és csak a mamik jöbban megijdenek, ahogy kostyi is mondta!
ez nagyon-nagyon jóóóóóóó!
Igen. Es sokaig, 20 kg-ig viheted benne. Ha birod.:D
És piciként is bele lehet már tenni? mármit ebbe a CarryMe-be.
Ez olyan, mint az enyem.
[link]
Ismét egy nagyon jó kis oldalt találtam nektek!
[link] persze csak azoknak akiket érdekel a hordozó.
További ajánlott fórumok: