2009. júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Nika: megy a drukk!!!!
Soline: örülök, hogy jobban vagytok!!! még egy kis gyógyító puszi küldök :XXXXXXXXXXX
Maszatka: üdv Bencének a keresztények világában.
Máklilien: drukkolok nektek is, hogy jól sikerüljön az a pár nap.
Úgy néz ki, hogy fog a ludas. Tegnap este láttam, hogy az alsók mellett jön 7-8 fog. Szét repedt az inye és megjelent a fog teteje. Tegnap is és ma is kúpot kapott. a széklete folyós és nagyon nyugi egésznap. Persze ez még az elviselhető fázis.
Na majd lélekben veletek leszek!
Nekünk jó volt ,nektek is jólfog elsülni meglátod !
ha már szorítás nekünk is jól jönne holnaptól még nem aludtunk Lilivel soha máshol!!!!
remélem jó lesz ez a két-három nap !
szia
én ezt megértem én anyum miatt kereszteltem meg és tudod a napján és a lelkem tökre megnyugodott!
rendes volt a papbácsi!
kérünk képet!!!
Sziasztok.
Nika megy a drukk! :O)
Bence is kapott triciglit azóta azt használjuk.
Szombaton meg volt a keresztelő!
Jól jött volna nekünk is egy kis drukk.
Bence végig hisztizte az egész ceremoniát :O(
Szerencsére rendi volt a papbácsi.Szolt,hogy nyugodtan fogjammeg,és mivel ülve nem maradt jelezte sétáljak vele egy kicsit had nyugodjon meg.Így a szentelt víz livételével végig a kezemben volt és állva probáltam csititgatni.
A ceremónia végén bementem a papbácsihoz megköszöntem neki a szertartást és adtam neki egy üveg bórt(állítólag szereti)Anyira örült neki.Még meglepődtem!-Nekem volt ez nagyon fontos,hogy meglegyen keresztelve.Így megnyugodott a lelkem.Pedig nem vagyok mély vallásos de a papám emlékére mindenképp szerettem volna.Tudom ez neki fontoslettvolna.Remélem így odafentről Bencére is úgy vigyáznak mintrám vagy inkább jobban.
Sziasztok Lányok!
Rég nem jártam erre csak gyorsan olvaslak Titeket. Zétinek jobbulást.
Abban szeretném a tanácsotokat kérni mit érdemes első szülinapra venni. Olyan játékra gondolok ami késségfejlesztő, de később is játszik Vele.
Várom az ötleteiteket.
köszi, szép napot mindenkinek.
MIA GRATULA. majd felhívlak. puszi
Boldog szülinapot nektek!
Ági örülök, hogy jobban vagytok durva lehet(et)
Holnap elutazunk pár napra telekre(Anyósómék), hátha kirántjuk Lilit az éjszakai mókuskerékből.
No meg 2 éve egyszer mozdultunk ki Apával 3 órára azt hiszem nagyon ránkfér már!
Ha este nem jönnék puszi mindenkinek vigyázzatok egymásra!
Sziasztok!
Mindenkinek köszönjük a jókivánságokat :) Az egész hétvégénk a szülinapozásról szólt. Teszek fel képeket. 3 tortája volt. Az egyiket cukrászmester készitette, a többit a család. Meg is látszik rajtuk :) De nagyon jó volt minden, a kiscsaj nagyon élvezte, hogy ő van a középpontban. :) Remélem a következő is ilyen jól fog sikerülni :)
Sziasztok csajszik! Úgy néz ki, hogy lassan helyre jövünk! Hányás teljesen abbamaradt, a hasmenés ímmel-ámmal még előjön, de már az sem vészes, viszont Apa és én váltogatjuk egymást a wc-n, így minden nap fertőtlenítek, Zéti el ne kapja újra! Kedve már egész jó, étvágya is alakul! Viszont elkezdődött a fogzás erőteljes változata, így takony-nyál állandóan folyik! De ez már semmi az elmúlt időszakhoz képest!
Alvás: erőteljes szoktatás van a régi alvásritmushoz, mert a betegség alatt mindig ölben, kézben volt, úgy aludt el is, mindig bemászkáltunk hozzá és megszokta, hogy mindig ott vagyunk, így az esti alvásoknál is már ott kellett maradni vele! 3. napja mindig kijövök a szokásos rituálé után és ma egy hang nélkül újra elaludt, az elmúlt napokat nem kívánok senkinek, nagyon ordíott, de muszáj volt mert se neki, se nekünk nem jó így, ő is kialavatlan és mi is! Szóval úgy néz ki, hogy lassan minden visszatér a régi kerékvágásba!
Mdi megy 2 hónapja de eddig én nem tapasztaltam hogy rosszabbul aludna
Kop-kop-kop
De az evés már katasztrófa, 1 hete :(