2009. júniusi babák (beszélgetés)
szia
mennyit iszol egy nap?
én ma vettem ebből a vízből,elég húzós ára van.
Sziasztok!
iszik valaki jodicum nevű ásványvizet?bp tvn van egy műsor ,ahol a jódhiányról beszéltek.hogy mennyire fontos,hogy a kismamák jódozott vizet igyanak a baba fejlődésének érdekében.azt mondták,hogy 15%-kal esett a gyerekek IQ szintje a jódhiány miatt.elég dúrva.
A mellméret:))75bről 90bre:))Szép lett
Maszatka irány a doki,nehogy jelezze hogy nyílik a méhszáj.....Nem akarunk koraszülni
Ilyen elofordul eleg gyakran, foleg ha sokat ulsz. Probalj meg orankent legalabb 5 percet setalni. Gond akkor van, ha ez a fajas bizonyos idokozonkent jelentkezik, es egyre surusodik, ha verzel v. a magzatviz el kezd folydogalni. De persze fo a biztonsag, ha ugy erzed, hogy vmi nem stimmel, jobb, ha megkeresed a dokidat. Inkabb nezzen meg tobbszor feleslegesen, a lenyeg, hogy baj ne legyen.
Egyebkent most mar egyre gyakrabban lesznek kemenyedesek is, nekem volt, hogy egy napon keresztul 5 percenkent. (Mondjuk akkor mar 36 hetes voltam.) Aztan elmult. Ezeket hivjak joslo fajasoknak, ezzel keszul a szervezet a szulesre.
háát szerintem igen! Vagy legalább a védőnőt hívd fel.
Igaz nekem a multhétem a pocakom fájt nagoyn, vagy 2 napig, aztán kiderült,hogy növekedett a méhem és a lapos hasizom vagy mi a szösz az nyúlt. De a védő mondta és ez a lényeg, Ők tudják mi van!
Sziasztok.Lenne egy kérdésem!
Ma már pár órája görcsölök,mint mikor a havim akarna meg jönni!Mi ez?El mennyek dokihoz?
Sziasztok!
Koszi a biztatast, de sajnos ma reggel is eleg magas. Ha igy folytatjuk, a vegen inzulin lesz.:( Ma jon a szuleszno meg holnap megyek uh-ra es diabetologiara, majd meglatjuk, mit mondanak. A lenyeg, hogy a baba jol van. Viszont ha rosszabb a helyzet, mint az elozo terhessegeimnel, akkor tutira nem vallalunk tobb babat. Meg evek mulva sem.
Hiaba, most kezdenek igazan beindulni a hormonok. Ezert van az, hogy sok doki ismetli a terhelest a 30. het utan, mert van, akinel csak ilyenkor jon elo.
Sziasztok!
Ismét verőfényes napsütésre ébredtünk.
Fő a pozitív hozzáállás,Kostyi nagyon szurkolok.
Yelina minél előbb és végleg!!!!
Szép napot Mindenkinek!
Lányok, nagyon köszönöm a segítő írásokat, megpróbálom idejében kezelni a helyzetet Anyukámmal.
Kostyi! Szorítok, hogy jók legyenek az eredményeid, és maradhasson az otthonszülés.
Nika! Tényleg ne aggódj! Hol marad a pozitív hozzáállás? :)) A legfontosabb az, hogy sikerült a baby, jön, mert jönni szeretne és egészséges. A többi mind mellékes gond, ami megoldható. :)
Nos, az én mellméretemmel, főleg így terhesen, nem sok vetekszik (és ezt nem mellveregetve mondom, mert szívem szerint megfelezném), de előtejnek nyoma sincs. De nem hiszem, hogy ez bármit is jelentene a későbbiekre nézve. Állítólag a mellméret és tejtermelés közt nem sok összefüggés van. De azt hiszem, már ezt itt is említette valaki, nem? Szóval fel a fejjel. :)
A 4d uh-val kapcsolaban: ez legyen sztem a legnagyobb gondod az egész babavárás alatt. :)