2009. júniusi babák (beszélgetés)
:))))ha most alig férsz el benne akkor mi lessz késöbb?!:))))))))
Nekem az Avent utazos van. Kb. akkora, mint egy borond. De kell is, mert mar most alig ferek el benne.:)
mia nem tudnál képet küldeni?
én vettem egy at a bababoltba, de szerintem kicsit nagy és nem tudom mennyire lesz jó.
Praktikusnak tűnik ... és nem is mondható drágának, 6,5 volt.
hát igen nincs vmi közel...apám oda valósi:)
uhh küld már el lécci priviben:))...köszi
en vetem egy NAGYON jot a vateran, vadi uj, nagyon jo a minosege es mindossze 2900ft kerult... 4 szinben van! nagyon meg vagyopk elegedve vele (a fiammal 2 is volt, jo dragak, de egyik se volt ilyen jo...) ez sok zsebes, van alatet... stb...nezd meg... ha nem talalod, priviben elkuldom...
ufff...hat az nincs kozel...gyerek apja oda valo? te hogy keveredtel oda?:)))
cici nekem is nagyon csikos, de az nem annyira zavar mind pocak csik....
nem tudjátok h hol lehet olyan pelenkázótáskát venni ami jól is néz ki,meg sok zseb is van benne+pelenkázólap...meg ilyenek:)???? neketek milyen van? vagy sztetek melyik a jó?...
rendi vagy))))))))))))remélem is
Algeriában lakunk:)....hát én is remélem h nem lessz csíkos a böröm....a mellem az nagyon csíkos lett:(...nem tom ti hogy vagytok vele kb 1hónapja már olívaolajjal kenem és eddig nekem bevált,már halványak a csíkok és van ahol már teljesen el is tünt:))
ne idegeskedj!!!!! amugy ezzek csak becslesek... a doki az egeret 1mm arebb visszi es mar 200gr a kulonbseg!!! a doki is hulyeseget beszel... nem kicsi a baba... amugy is sokkal nagyobb problema ha nagyon nagy a gyerek, es nem par grammal kisebb a keletinel...
ÉN MONDHATNI EGÉSZ JÓL ALSZOM MAX 2SZERI PISI ESTE ÉS EGY KICSI FORGOLÓDÁS!!BÁR PÉNTEK OTA KICSIT IDEGESEBB VAGYOK MERT A DOKI SZERINT KICSI A BABA DE SZERINTEM VALAMIT NAGYON ELNÉZETT SÖT..A 28HETES UH VOLT A BABOM 1100G ÉS 31HETESEN MEG 1600G ÉS MOST 2HÉT MULVA VISSZA KELL MENNEM (((A VÉDŐNŐM MEG MA MIKOR KINT VOLT AZT MONDTA HOGY EGY NAGYON IS OKÉS..ÉS 3HÉT ALATT 500g HIZÁS AZ NAGYON SZÉP!!HÁT MÁR NEM TUDOM..
SZIA!!!JO PIHIZ ÉS VIGYU MAGATOKRA...HOVA IS MENTEK PONTOSSAN?MÁR HA NEM TITOK:)
hol laktok amugy? fiatal vagy, a borod rugalmasabb mint nekunk... remelem nem lesz csikod....
köszike:)a te/ti pocid is szép:)
köszi:) persze folyamatosan kenem...a védőnő is mondta h nagyon szép:))
nagyon várjuk már:))))hát a párom nincs most itt magyarországon,mert nem itt lakunk,csak én amikor 6hónapos vtam akkor haza jöttem...mert nekem itt azért jöbb anyummal meg ilyenek:)de majd jön ő is :)
Tényleg szép a pocid az enyém nagyon fent van.
Sziasztok.Én 9után fekszek felkelek 2-3-szor pisilni 6kor kel a párom és én is megyek zuhizni.Megcsinálom a takaritást,főzést stb.Déltől alszok 1órácskát.
szep nagy a pocid... de neked is mondom, kenegessed folyamatosan!!!!
varjatok a babat? parod, hogy "birja"???
ilyeneket nem kell elore kerdezni:))))
de valaszolok... egy "tuvel" repesztenek... a szules tobbi folyamatahoz kepest egy nagy semmiseg.. nem faj!!!!! a repesztestol nem kell felni, az tuti!:)))
sziasztok....lenne 1 eléggé hülye kérdésem:)...milyen az a magzatburok repesztés?azt hogy csinálják? nagyon fáj?:S:S:S
Sziasztok!
Én az alvással úgy vagyok, hogy mostanában próbálok minél később lefeküdni, mert akkor talán nem kelek fel 5-nél előbb. Sajna általában felkelek hajnalban, 1 órát forgolódom, aztán visszaalszom, ami persze nem jó, mert egész nap fáradtnak érzem utána magam. Ha korán fekszem le, akkor tuti, hogy éjfél körül felébredek, és csak 1,5 óra múlva alszom vissza.
Szerencsére még csak 1x éreztem azt, hogy nem kapok normálisan levegőt, és ezért nem tudtam rendesen aludni.
en is kb. ugy vagyok vele, hogy oranket felkelek.. ha nem kell pisilni, akkor a gyerkoc felkelt, hogy kell a cumi, kell a viz... stb... es van olyan is amikor nem tudok visszaaludni...
pocaklakonal biztos nem art! probaljal napkozben piheni (vagy aludni) ha tudsz...
ez meg semmi... ha megerkezik a varva vart baba, csak roszabb lesz:)))
az en "babam" 2,5 eves es meg mindig nem alszik at az ejszakat!
Sziasztok. A pihiről jutott eszembe hogy ki hogy alszik?
Én nagyon rosszul már hónapok óta de most még rosszabb, kb 22 körül lefekszek alszok 24-ig utánna óránként úgy kb 4-ig felkelek és utánna meg 6 kor amikor a férjem kel, nem fog ártani a babának ha ennyire nem tudok pihenni?
A pihenés szerintem elmarad az elkövetkezendő 1 hétben, de azért majd igyekszem! Ha tudok benézek hozzátok, puszi mindenkinek!!!
Igen minden sokkal jobb,köszönöm!!!Hiányolni fogunk a fórumról.Ti is vigyázzatok magatokra!!!!!!
Pihenj sokat,amíg megteheted!
Sziasztok Lányok! Remélem mindenki jól van! Panni minden OK otthon? Remélem, hogy kicsit lenyugodtak a kedélyek! Ma este hazautazunk anyukámékhoz 1 hétre, nem nagyon leszek szerintem gépközelbe, de nagyon vigyázzatok magatokra!!!!
Ha a 37.hétig kibírom akkor büszke leszek magamra:)))
További ajánlott fórumok: