2009. júniusi babák (beszélgetés)
És ha mondjuk nem kezelem belsőleg az csinálhat valami gondot szülésnél, melyik a rosszabb ha kúpozok vagy ha, nem melyikkel árthatok többet, mert a dokimat ha felhívom úgy is azt mondja használjam nyugodtan sajna elég gázos a dokim, szereti el semmizni a dolgokat:(
Beszéj a dokiddal, legalább telefonon.Nekem is van egy kis folyásom, de nem viszket, csak érzékenyebb a nuncim.Nekem nem adott rá semmit.
Álítolag lehet használni a kúpjátis.Egy pár honapja nekem azt javasolta a doki.
Van egy kellemetlen kérdésem, ha estleg most szed össze az ember valamit akkor mi a helyzet, mert úgy érzem vicket ott lent, bekentem canestennel, meg van kúpom, de nemtom merjem-e használni:(
valakinek jótanács!
Most egy kicsit helgyorsultak a napok!És az események is.
Bocsi,de nem gondoltambele hogy hanyadika is van.
Tagitas utan nem kell ott maradnom, haza jovok. Csak tulhordani nem engednek a cukor miatt.
Nincs ezzel semmi gond, 14-re vagyok kiirva, ugyhogy eleg sokaig varnak, es ugysem fogom hagyni nekik, hogy inditsak, ha ugy erzem, hogy minden ok.
Ugyanakkor azt is tudom, hogy a cukor miatt koran oregedhet a lepeny, es az komoly problemak forrasa lehet. Meg addig barmi megtortenhet, lehet, hogy a mehszajtagitas utan be is indul magatol. Es ha nem, akkor is nagy vszinuseggel csak burkot kell majd repeszteniuk, es nem lesz szukseg oxitocinra.
Minden esetre en bizok benne, hogy kibujik idoben. Az elozo ketto is tudta, hogy mikor kell jonni.:)
Akkor nem fog menni az othon szülés?
A haskorfogata tul nagy volt 2 uh-n is, ami arra engedte kovetkeztetni az orvosokat, hogy tul gyorsan gyarapszik a sulya. Mivel most mar 2x is a normal tartomanyon belul volt, megnyugodtak.
Szegényke!
Most meglepődtem,de biztos nem olvastalak elég figyelmesen.Nem gondoltam hogy nállad is ilyen bajvan. :-(
Multkor még mintha te irtad volna hogy még nem szeretnél szülni.Vagy valaki más volt?
Meli, akkor nem is vesztett sokat. A 10 %-os sulyvesztes meg normalisnak tekintheto. Nagyobb sulyu babaknal tobb is lehet. A te babod meg nem is vesztett annyit. A sulygyarapodast csak az elos het utantol kell megkezdenie a babanak, ugyhogy ne aggodj, minden ok.:)
Az meg bonusz, hogy sokat eszik ejszaka! Tudom, faraszto, meg minden, de az ejszakai etetesek nagyon jol fokozzak a tejtermelest. Csak igy tovabb, cicizzetek sokat, akkor jol be fog indulni a tejcsi!
Ha nagyon nehezen tudod mellre rakni, mert kapalozik, meg forgatja a fejet, akkor probald meg, hogy hatradolsz felig fekvo helyzetbe, a babat fektesd magadra, es tedd a cici kozelebe. Engedd, hogy o maga kusszon, keresse meg a cicit. A kapalozasai teljesen normalis reflexek, amik abban segitik, hogy kepes legyen onmagatol is ratalalni a cicire. Probald meg ezeket a reflexeket kihasznalni, es engedd, hogy ugy szopizzon, ahogy neki jol esik, ne akard pozicioba rendezni, es akkor konnyebb lesz mindkettotoknek.:)
ezt hogy érted hogy nem tul nagy a baba sem??
Sziasztok!
Voltam uh-n, minden ok, mar nem tul nagy a baba sem, normal tartomanyban van a haskorfogata, a magzatviz is atlagos, es a lepeny is rendben van. Ez volt a szerencsem, mert kulonben a heten inditottak volna. Igy kaptunk haladekot, jovo csutortokon tagitas, 16-an reggel 9-kor pedig meginditjak. Ugyhogy az elott ki kell, hogy tornaztassam vhogy.
csak szerdán kell befeküdnöm,ha addi nem születik meg a pici fiú
hát igen...nem tanácsos már egyedül elindulnod sehova..
ma voltam én is a heti védőnös vizsgálaton vérnyomás vizelet rendben és hizni se sikerült (hála égnek)mert már igy is hasonlistok egy kissebb fajta bálnához!!!))))
sziasztok!!a fehér köppenyel én is igy vagyok és voltam is nem csak terhessen!!söt..már maga a tudattol is hogy orvoshoz kell mennem((
Sziasztok!
Én ma voltam nst-n és 80-90-ig ugrott!
Holnap megint megyek, mert ugye holnapra vagyok kiírva!!!:-)
De már nem merek egyedül menni, úgy hogy mondtam apának, hogy jönnie kell velem, biztos ami biztos!
Így ma viszont jó ha éjfélre hazaér! Csak addig bírjuk még ki!!!
gonodlom mar nem banod, hogy elso voltal:) edes a kis sarkany:) jelentkezz, amikor csak tudsz.. es ha tudunk segitunk... itt a kostyi (cici szakerto), itt vagyok en is, tobbiek is... barmi van kerdezzzzzz,irjalllll....
Gratulálok az újabb babázóknak! Sok boldogságot, jó egészséget és sok-sok tejecskét!
Szia! Köszönjük jól vagyunk, agátsebem már csak akkor fáj, ha nagyon sokat ülök egy helyben. Azt találtam ki, hogy a Tena betétet használom, bár a mennyiség miatt nem kellene, mert ez vastagabb=puhább, nem nyom annyira:) Bbi nagyon édes, nagyon sokat alszik, inkább azzal megy el éjszakánként az idő, hogy ébresztgetem, hogy legalább egyszer éjjel is egyen. MOndjuk erre ma éjjel rácáfolt:) Cicikézett egy kicsit (úgy tíz percet) aludt egy órát, cicikézett megint egy kicsit, megint aludtunk egy órát. Most alszik, mint a bunda:) Elneveztem sárkánynak, mert ha cicizni akar, akkor nyújtogatja a nyelvét a nagyra tátott szájával, ide-oda rángatja a fejét és morog:) Az első éjszaka volt nagyon durva, mert nem nagyon mertem aludni. Tényleg nagyon jó babázni:)
Szia Meli, hogy telnek a napok, fáradtság, sebek, milyen a békád este hányszor kelsz?
Jaj olyan jó neked már babázol:):):)
2530 grammal született és 2400 grammal engedtek haza. De csütörtökön este 2360 grammot mértek.
ez most a keddi Nst-volt, és semmit nem éreztem a doki is csodálkozott,vissza is rendelt péntekre, de lehet ezeket sem egyformán méri a gép
100?Az durva,akkor már szülni szoktak
Nekem volt, 40-60 és 100 is
Aki jár Nstre azoknak az alsó vonal Meddig ugrott fel???Hányasig?
Timi Béla mit mondott???Mikor kell befeküdnöd?
Na én apán megint behaltam, dobtam fel egy képet azt mondta gyakorolt:)
Nekem ma írta fel a doktornő ezket a dolgokat.Egyedül csak a vitamint fogja akkor felírni,mikor a baba megszületik,de azt meg csak 2 hetes kortól kell adni.
További ajánlott fórumok: