2009. júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok csajszik!En is tettem fel egy uj kepet Bencerol!Minket is lemertek multheten es most 4520 gramm es 55 centi!!:))))(2920grammal es 50 centivel szuletett)
Nika nem telt le a 6 hét,de szarok rá:))
Én a lányomat egy rövid bodyba viszem ki most meleg van..de 3-4 előtt ne vidd ki ma nagyon meleg van...kiszoknit adok a lábára.azt mondta a védőnéni hogy legyen rajta vagy kiscipő!!
49cm.rel született és most 53,5 cm.er!
A te kislányodtól én padlót fogtam ,hihetetlen édes.Ő tényleg tipikus kishercegnő!
már megint egy kérdésem a császárosokhoz!nem igazán fáj a vágásom és menni is tudok rendessen de olyan furcsa csomosnak érzem a két végét??az vajon mitől lehet?esetleg másnak is ilyen?
igy van!!és milyen hosszu babának is látszik!!mennyivel is született?én is tettem fel egy tegnapi kimenös cép rucissat))
Kostyi mi a véleményed?
Két napig volt 38 fokos lázam. Visszamentünk a klinikára, de azt mondták nincsenek benne csomók, nincs begyulladva(fejem is rendesen)Viszont a bal cicim iszonyatosan fáj, amikor Ricsike szopzik. Nem látszik rajat semmi, egy kis seb van a bimbón, de úgy érzem belül a csatorna van gyulladása. Lázam nincs már. Szerinted ez a fájdalom majd elmúlik magától vagy kell rá gyógyszer, mert elég rémálom így a szopizás.
Sziasztok!
Szerintetek miben vigyem ki du sétálni a bébit?
Úgy6 körül.
Pussycatgirl: Ilyeneket a kicsi Ricsi is produkál szinte mindig keresztben ébred az ágyban.
Sőt 5 naposan ha a hasára tettük felemelte és forgatta a fejét. Nem is szeretem hasra tenni mrt félek hogy visszaejti a buksiját.
Sziasztok csajszikák!
Raktam énis egy új képet!
Napról napra szebb ez a kissrác!Imádom.
letelt már 6 hét?ujra szűzzzzzzzzzzzzzzzzz?))hm...lökött vagy))
jaj panni te csucs vagy)))sioverállt nem akarsz még ráadni a babócádra?))))))))))))))))
Nekem néha az sem vállik be:)Se a citrom..csak ha hagyon sírni szegényt,akkor eláll neki.
arra már én is kerestem gyogymodot nekem az hogy cicire tettem pár percet attol elállt a csukása..
Én most fejeztem be a mosogatást:))
Ki kell használnom hogy Panna elaludt gyorsan rendetrakok:)
Megértelek!Alig várom a jövő hetet:)))))
Jó reggelt!
Zsombor is mindig más helyen kel fel,mint ahogy leteszem:)Sőt, már párszor átfordult hasról hátra. Én nem tudom,h csinálja:)
Csajok nem bírtam tovább és hajnalba úgy döntöttem megmászom a férjem:))
Azt hiszem olyan volt mintha újra elvesztettem volna a szüzességem:))
Tegnap én is raktam fel 1 új képet!:))
Édes Pofa,Panna még nem csinál ilyeneket sajnos,de nagyon nyúl dolgok után,és minden érdekli!:)
Jó reggelt anyucik!!!
Este produkált Medox raktam fel képet, tökre elmászott az ágyban gőzömsincs hogy csinálta, azt hittem ilyet még nemtudnak ennyi idősen:)
Panni: egy kis víz vagy tea esetleg
Valami jó modszer csuklásra???
szio kosty!nem is szoktam azaz nem is tudom teljessen kiüriteni hála égnek lázam nem volt eddig max37.0 de ennél több nem és akkor forroak a melleim mikor tele van csak az az igazság hogy muszáj nekem fejni többször is mert a közérzetem nemek nagyon rossz mikor már kezd telitödni tejjel a cicim((((
Igen szerintem is hasonlítanak,pedig csak féltesók.
Mar most latszik, hogy mennyire hasonlitanak egymasra a tesoval.:)
Sziasztok!Mi is ma voltunk méreckedni,három hét alatt híztunk egy kilót(3480-nal jöttünk haza,most4480g)5cm-t nőttünk.Tettem fel új képeket is.
Nika, ovatosan fejjel, nem kell teljesen kiuriteni minden alkalommal. Es probalj kisebb fokozaton fejni, ha faj, akkor tul erosen sziv a mellszivod.
Csak forro a melled v. vannak piros foltok is? Lazad nincs?
Mindenkinek az egyik melle jobban tejel, mint a masik. Es van, akinek ez szembetunoen latszik is. Ugy latszik, hogy te ezek koze tartozol.
További ajánlott fórumok: