2009. júniusi babák (beszélgetés)
Ne legyel buta, dehogy gunyolodok! Ez tenyleg szep hizas, ugyesek vagytok!
De nekem az egyik sárga dinye a másik egy görögdinye.Persze tulzás egy kicsit csak hogy lásd a különmbséget.Bár mindketöből lejönne anyi mint a jobból!
szia!!ne is törödj velem én is ugyanigy vagyok csak nekem mindig és mind a kettö feszit épp most fejtem meg magam két mellböl 240g és még érzem hogy feszit meg forro is!!!
figyu csajok!a császárosoktól kérdeznék!nektek mikorra kezdett szépen hegesedni a sebetek?én mikor néha megfogom olyan kis csomosnak érzem((vagy legalábbis olyasminek de csak a két szélén
Tud valaki segíteni?
Tejci?
Az nórmális hogy a ball mellemből alig tudok szopi után fejni,a jobból viszont van hogy 40,50ml is!Viszont mire a balból szopizik mikor fejek már muszáj a jobbol is mert feszít.És láthatóan nagyobb is a jobb!
Mitől van ez?És ez baj?
most gunyolodsz velem?))))))))))))))
Nekem nem érzem hogy több lenne, ma el is fogy a bogyó.
Nekem avent mellszívóm van nem pesztonka
Ha esetleg mast is erdekel a leadas, itt egy link rola.
[link]
Egesz jovedelmezo, 1800 ft-ot fizetnek literjeert.:D
Csak vigyazz, engem ova intettek a korhazban, hogy ilyenkor konnyen teherbe lehet esni.:DDD
Nika, hogy dontottel? Eladod a tejet?
Gratula! Az tokeletes, ahogy a "Nagy Konyvben" meg van irva!:D
milyen fura!!épp a minap irtam hogy nekem már nincs is meg a mensim erre tegnap megint vérezni kezdtem..
én tejcsi ügyben a rántottlevesre voksolok!!nekem bejött
ma voltunk elöször méreckedni!!mikor a koribol kijöttünk akkor 3230g voltunk ma és 3350g vagyunk a 11napon!
hello yelina!!!hm..hogyan?jo kérdés fogat összeszoritva)))))))))))))mélyeket sohajtva..néha ugy elkapja a vákum a bimbom hogy azt hiszem le fog szakadni
Olyan jóízűen szundizik a lányom, hogy kedvet kaptam én is. Megyek is, majd még bekukkantok.
Sziasztok!
Szia Maszatka!
A Grip Water-t /vagy valami ilyesmi a neve/ próbáltátok már? Gyógyszertárban kapható, recept nélkül. Többeknek ez hozta rendbe a pici bélését. Sokan dícsérik. 1 hónapos kor után adható a babának. Próbáld ki.
Jövő héten megyek vissza a bőrgyógyászhoz kontrollra. A kenőcs, amit felírtak, elfogyott, és még nem jöttem helyre teljesen :( Azért nem bánom, hogy megtagadtam a kórházban a szteroidos kezelést, mert akkor nem szoptathattam volna.
Sziasztok!
Már egy ideje nem írtam most olvastam vissza!
Üdv Nika gyönyörű a kislányod.
Mi mikor hazajöttünk 2 nap alatt fogytunk 170g.ot Most 3 hét alatt 900-at vissza híztunk és 3,5cm.-ert nöttünk!Remélem ez ígyis marad.350g-kat hízunk hetente ennek én tökre örülök így föleg hogy egyszer lefogytunk.Legalább látom hogy elég a tejcim.
Mecsek Babay teával bebuktunk már az sem használ.Kezdünk kifogyni az ötletekből.Ez hihetetlen hogy nincs semmi nórmális ami tényleg használna.Nincsis időm semmire melette.A lakás is úszik.Rá férne egy nagyon nagy takarítás.De mikor csináljam????
Ma a párom porszívozott felmosott,pedig megy éjszakára.
Jó lenne végre ezt a pocifájást elhagyni.Hisz amugy meg egy kis tündér.
Sziasztok!
Látom, küzd mindenki a meleggel keményen :)
Grétát nemigen zavarja, csak semmivel nem lehet betakarni, még a pelust is lerúgja magáról. Ki van terülve a Drágám, mint a nagy alföld :))
Nika, Angyal, vettem tegnap Pesztonkát. :) Ti hogy bírjátok ezt a szörnyű nagy vákumot? Nekem nagyon fááájjj. Meg lehet szokni?
Angyal, nekem mára több tejem lett. :) Talán most lesz valami ebből a More Milkes projektből :) Te hogy állsz vele?
nálunk az első hét volt szörnyű, egész éjjel nem aludt, nagyon sírt. Most is vannak nyűgösebb napjai, de általában nyugodt, a meleg kicsit zavarja. Jöhetne már egy kis enyhülés
Nika ne aggódj ez a kezdet 2 hétig nekem is rendes volt,de ahogy nő és érdekli 1-2 dolog véged van!!!Most pihenjél:))
Niki nem akarlak elkeseriteni de az elso ket hetben meg nekunk is tok jo volt minden.Bence csak evett aludt.Aztan jottek am a "gondok".Onnantol fogva egy hulla vagyok.
Nekem nincs magamra időm:(
Sziasztok!
Ricsi is alig aludt kedd, szerdán napközben, mondhatni inkább nem is aludt.
Este is nagyon szenvedett ugyhogy bekacspltuk a klimát lejjebb hűtöttükm alakást és szépen el is aludt. Most is megy a klima (nem az ő szobájába de azt is behűti)és fél 11 óta alszik. Szerencsére mert szerintem ők is nagyon megszenvedik ezt a meleget:)
Meg legalább magamra is van időm mert amióta hazajöttem a kórházból (1 hete) nem igen volt rá példa.
Tegnap nekem is ezt csinálta. Én adtam neki plusz folyadékot (Mecsek tea) és egy szál bodyra levetkőztettem. Úgy elaludt, mert melege volt.
Lala is ilyeneket csinál. Ma már háton fekve megfogta a kezem és húzza fel magát. Hason már kinyomja magát. Szombaton lesz 6 hetes.
hm..én nem tudok segiteni ebbe sajna...talán neki is melege van nagyon fektesd valahova máshova ahol lehet kicsit jobb neki a klima...
én se akarom elkiabálni de az én petrám tényleg eszik alszik!!!egy jo adag tejcsi után akár 3-4 orákat is alszik!!meleg van felénk is redönyök le és mehet a szunyoka..
panna reggel 8 ota nem alszik..mit csináljak?nem éhes,büfi volt pelus tiszta...
További ajánlott fórumok: