2009. júniusi babák (beszélgetés)
Ancik!
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem egy idő után megunja a háton fekvést a babakocsiban hason meg ugye elfárad.
Állandó jelleggel hasizmozik, felüléseket végez úgy 45 fokig.
A babakocsim négy fokozatban ültethető szerintetek lehete már úgy sétálni kisebb a dölése mint a játszószékének.
Tapasztalat?
Sziasztok!
Nagyon szorítok hogy minden rendben legyen!!!
Lessz segítséged műtét után?
Gondolom utánna pihit javasolnak
Sajna vannak dolgok amin jobb (jobblenne) tulleni minél hamarabb, ez saját tapasztalat
Tudom, hogy rossz, de építőleg fog hatni kettejük kapcsolatára ez az egy nap neked meg az egészséged miatt muszály!
Legyünk pozitívak "csak" egy nap!
Hehe!
Akkor hasonló cipőben járunk, mert kaják közt 30 perceket alszik, de már ez is haladás.
Amikor ébren van foglalkozást, de legalább láthetóságot parancsol! ;-)
Ami viszont nagyon lefoglalja az egy Galt textilkönyvecske.
Csörög, színes, "ehető" és nem drága (1490.-). Imádom ő meg azt, ha a az állatok hangját utánozom amiket benne lát.
Köszönöm nekem még a képeket nem volt időm megnézni, mert 9 napig nem volt gépünk, de bepótolom azt is!
Sziasztok!
Nalunk nem tul jo hirek vannak... Ugye azt mar mondtam regebben,hogy a terhesseg alatt epekovem lett.Ma hajnalban ugy begorcsolt,hogy a mento vitt el es meg akartak ma muteni de hazajottem.Mondta a doki,hogy nem huzhatom sokaig meg max egy het.Teljesen lelkibeteg vagyok,hogy mi lesz a kis Piszevel itthon egyedul apaval.Sajnos egy ejjszakat bent kell majd aludjak a korhazban.:((((
ne gondoljátok, hogy csak a lányok hisztiznek, sőt... az én kisfiam is visít ha nem lát, illetve nem ülök mellette, csak markáns férfi hangon kövelőzik.
Valamelyik nap is úgy főztem, hogy közben énekeltem neki, mert különben sírt. Át lát a konyhába a nappaliból, ahol a szőnyege van, de úgy messze vagyok neki, így szereti ha hallja a hangom.
Sziasztok!
Az én hajam is hullik, de annyira nem vészem. Én nemrégiben vágattam belőle jó sokat, hogy kicsit egészségesebb legyen. Szerintem ilyenkor nem túl célszerű a nagyon hosszú haj, így legalább rövidebbek vannak mindenfelé:)))
Én szedem még az Elevitet, úgy gondolom ártani nem árthat, mivel a szoptatás azért csak megterhelő a szervezetnek.
Én nem tettem különösebben semmit azért, hogy lefogyjak. Nem is híztam csak 10-12 kilót a terhesség alatt, az viszont kb 6 hét alatt le is ment. Mi is minden nap sétálunk 2-3 órákat, itthon is szaladgálok sokat, de ennyi. Nem koplaltam és nem is sportoltam egyenlőre. Úgy gondolom nem mindenkinek egyforma a szervezete, alkata sem.
A lányok ilyenek nem?
Az enyém úgy sivit nyávog, ha nem vagyok egy légtérbe vele ő is hp.
Neked mikor hisztizik?
Nálunk akkor, ha a látótérből kikerülök.
Örület így fogat mosni vagy bármit csinálni. ;-)