2009. júniusi babák (beszélgetés)
Szia!
Rakott krumpli.
milyen a són sült csirke?
Szia!
Nagyon jó védőnénitek van!!! A mi védőnk nem akarja, hogy kaját adjak. Valahogy kiharcoltam a hozzátáplálását. Nekünk még só, cukor, stb nélkül kell adjuk. Sajna nem fogadja el. Így egy kicsit elszoktam bolondítani.
Nálunk is volt este "romantika".
Mit föztök?Nálunk són sült csirke krumpli püre és gyümileves. Tudom nem illik össze de lányom kivánsága
Irigyellek az összebújós képedért Lili egy percre sem nyugszik meg azt meg , hogy ölben á kukacol ficereg izeg mozog.
Köszi ecetet még nem tettem a párnára . ,-)
Szia Timi! Hát én egy kicsit irigykedem, de nagyon jó szórakozást nektek!
Szia! Próbáld meg, hogy teszel a vízbe egy pici ecetet. Én is vékony párnát teszek a kiságyba, olyat, amit még Sára születése előtt vettünk baba ágynemű készlet néven.
Jó szórakozást mit csináltok holnap mesélj!
Szép estét Anyucikáim!
Köszönöm akkor beteszem a árnikáját már.
És büdös tojás hihi.
Köszi:) Kiváncsi vagyok a mai éjszakára.Na, megyek fürcsiztetni, mert aztán szabad esténk van ma. Megyünk kicsit Apával szórakozni.:) Remélem, aludni fog a kis drága!
Olyan változó. Néha olyan szépen lejön, de van amikor hiába próbálok minden praktikát, akkor is rajta marad.Pfff...A lényeg, hogy nem tudok jobb ötletet!:))))
de hüle vagyok ezt már leírtam ma
Nálunk az evés nagyon jol megy,gyümit is zöldséget is.Milánnak a tápszer nemjön be 150 a max amitt megeszik.
Gratula az átaludt éjszakához.Nálunk a teáztatás se vált be.
Szia.Nálunk is Milán feje alatt vékony kispárna va.
Nálunk kezdettől fogva van párna - mindkét csajszinak!
írogatok egész nap magamnak ,-)
nem győzitek majd válaszokkal!!!!!
van valaki aki párnát használ a babája feje alá?
ha a gyümölcs egy óra múlva vissza köszön nála, akkor nem emészti meg csak átfut rajta éretlen még?
kosty?
van valami praktikátok arra, hogy a főtt kemény tojásnak szépen jöjjön le a héja?
sózott vízben főzőm meg rendesen aztán lehűtöm mégse mostanában nem megy nem tudom mi van a tyúkokkal
ok akkor csak kóstolgatunk
köszi
Sziasztok csajok! Nálunk végre megoldódni látszik a kajakérdés! Főztem ma husilevest, és abból a répát, petrezselymet, krumplit összeturmixoltam húslével. Hát mit ad Isten? 220 ml-t bekanalazott belőle! Annyira örültem neki! Ezek szerint tényleg az ízetlenség volt a baj! (Bár megjegyzem az üveges bébikaját sem ette meg) Úgyhogy innentől kezdve főzőcskézek neki, csak lássam azt a vigyorgó pofiját enni!
Nálunk is ez volt.Aztán nem erőltettem.Most nem rég kezdtük megint és most már nagyon szépen eszik.Már megeszik egy teljes üveggel és csak egy kicsit büfög vissza.De ő a tápiból is visszabüfög és az anyatejből is. Szerintem adj csak pár kanálnyit még mindig, csak az íze miatt,aztán tápi.Majd hozzá szokik a gyomrocskája.:))
Nálatok hogy megy az evés?
nekem több jön ki mint be aztán fél üvegnél több nem kell neki
csapdos rugdos bár alapból is ilyen reggel bekapcs este ki
hagyjam az egészet egyen tápit?
Sziasztok!
Timi milyen teát adsz Zsombinak?
sok boldogságot a fél éves szülinapos babáknak.
Mi még csak 5 hónaposak leszünk amikor jön a Mikulás:)))
Sziasztok!
Isten éltesse a kis féléveseket!:)))
Képzeljétek el, Zsombor végig aludta az éjszakát.este 20kor evett 180 tápit, elaludt.11 kor felkelt, de kaja nem kellett neki,viszont megivott 100 ml teát.Vissza aludt és 3/4 8kor kelt reggel.eddig éjjel nem adtam neki teát, de ébredt is ált. 2×.Lehet ez a megoldás?azért nem bírt aludni eddig,mert szomjas volt és hiába kapott tápit, az nem volt jó neki??? Ha ma éjszaka kel, megint kipróbálom, hátha megoldódik végre az alvás kérdésünk.
Maszatka-Bencéjének van foga.Nekünk sincs még.
További ajánlott fórumok: