2009. júniusi babák (beszélgetés)
Köszi, de még azért rumli van. Anna is most kezdi kiheverni a traumát...
Én nem tudom, nekem csak tegnap ezt mondták... Sára nálunk is ette - soha semmi baja nem volt tőle. Most felírták! x, nem tudom, miért?!
Árban ugyanannyi, ízesítése ugyanúgy vaníliás és gyümölcsös... nem értek hozzá! - mondjuk így legalább az egészségpénztári káryámmal meg tudom venni - úgyhogy még valahol jól is jártunk!
Én boltban vettem.és nem tehéntejes:S Nem értem!
En boltban veszem es semmi baja a gyereknek.
Csajszik, ti a tejpéteket boltban veszitek, vagy a doki írja fel?
Mert én tegnap rákérdeztem, hgoy adhatom-e már a tejpépet a picilánynak és kérés nélkül írták is fel. Közben magyarázta a védőnő és a doktornő is, hogy amit kereskedelmi forgalomba lehet venni, azok tehéntejesek, amit ugye csak 1 éves kor után lehet majd adni!
Maja nálunk második gyerek, de ezzel most újat mondtak!!!!
Gyógyulást a "NAGY" Ricsinek!
Azért érdekes dolgok történnek nálatok is! Telefonon felállítani a diagnózist - nem gyenge! :)
Kívánok Nektek mielőbbi gyógyulást.Írj ha tudsz, hogy tudjuk jól vagytok.
De jol megmondtam....pfff:D
Nekem meg nem all negykezlab de folyton beleakad igy a fejvedobe es felebred,mert beleakad.Na akkor megvarjuk apat es lejjebb tesszuk!:)
Mi múlt hétvégén lejjebb raktuk, mert 4kézláb már ki tudta tenni a fejét és életveszlyes volt.
Csajok van aki mar lejjebb tette a kisagyat?En ma tervezem,hogy lejjebb teszem,mert igy folyton tepi a fejvedojet...
De lehet kapni más tejpépet. Nekünk barackos, banános volt és őszi-,sárgabarackos.Ezeket is 4 hótól lehet enni.
Jobbulást neki!
Mo-on. úgy tudom,hogy csak tenyéssztés során tudják megállapitani, hogy tényleg H1N1 van-e valakinek.Miből gondolják, hogy az ven neki?
Liza!Latom a kis csajszinak is mindig a szajan kivul tartozkodik a nyelve!!:D
Kostyi!Ezt talaltam rola!
[link]
Nem lehet kapni valami mas izesitesu tejpepet?Esetleg ugy probaltad,hogy pici cukrot teszel bele?Mert nekunk is van szinten vanilias de se ize se buze....A fozeleket meg probald ugy csinalni,hogy teszel bele pici tejpepet,hogy besurusodjon.Nekem ezt a tippet tegnap Panni adta es kirpobaltam es kajcsi utan aludt Bencus 2 orat!Hihetetlen volt!Majd en is nezek mas izut sztem.
Errol nem hallottam meg megmondom oszinten.Neten nincs rola semmi info,hogy mire van?
Ricsike szerencsere jol van, a ferjem Ricsi a beteg. Viszont azert eleg erdekesen mukodnek itt a dolgok, telefonon keresztul faggatjak ki a betegeket, ha a tunetek sertes influenzara utalnak, akkor egybol kuldik a receptet a gyogyszertarba, meg sem nezi az orvos. Egybol elkezdik szedetni a Tamiflu-t. Errol esetleg tud vki vmit? Mert en nem igen jottem ra, hogy mi is ez igazibol, de ezt szedetik itt mindenkivel, aki 12 oran belul el tudja kezdeni, ill. megelozeskeppen azokkal, akik veszelyeztetettek.
Akkor újra próbálkozom a délelőtti gyümi, délutáni tejpép variációval! A vaníliás tejpépet pedig utálja! A doktornő szokott neki felírni hipoallergén tejpépet a Milu..tól, de nem nagyon eszegeti, pedig mindig megbolondítom neki egy kis gyümivel! Na akkor ÚJRA tábla lesz, aztán meglátjuk!
Délelőtt sem ette meg a tejpépet, csak sikított, mert éhesnek éhes volt, így kapott egy kis tápszert! Délben céklafőzeléket adok neki, remélem megeszi!
Szia!Gratula a koltozeshez!:)
Soline sztem szoktasd at ,mert delutan mar nem kell leterhelni a kis pocijat neki es jobb ha inkabb tejpepet eszik.
Ó szegényem! Remélem nem a tanulmányúton kapta meg. Neked és a gyerekeknek nem kell valamit szedni prevencióként? most tényleg el lehetsz havazva, kitartás... mi most költöztünk hétvégén, Anna most kezdi kiheverni a fáradalmakat.
Uristen Kostyi basszus!Remelem hamar meggyogyul Ricsike!Basszus!!!!:((((
Dinussal, eszünk,helyesírásból pedig ötös voltam
Egyetértek Dinissal mi is délelőtt ezsünk gyümités du tejpépet.
A vaniliásat próbáltad már?Nem legyen nagyon sűrű és rakhatsz bele neki gyümit vagy esetleg egy pici cukrot.
Sziasztok! Kicsit eltuntem, nem vagyunk tul jol. Ricsinel tegnap diagnosztizaltak sertes influenzat, ugyhogy most szedi a Tamiflu-t. Raadasul tegnap elott megadta magat a gepem is, ugyhogy most csak azert tudok irni, mert Ricsie itthon van. A gyerekek jol vannak, en is turhetoen. Megprobalok minel tobbszor jelentkezni. Lehet kell vennem egy uj gepet. :(
én visszateszem szopi után rögtön és így alszik még 8 ig.
Nekem a 2 gyerek növekedése szinte teljesen megegyezik, pedig Blanka nagyobb súllyal és cm-el született és tápszeres volt, Zsombor meg cicis. Nagyon érdekes!:)
Nálunk mindenki fél 7-kor ébred! Apa akkor kezd el munkába készülni, 7-kor elindul, addigra én is megetetem Zétit, de eddig nem tettem vissza, hanem játszottunk, de ezek szerint ez nem jó megoldás! Megpróbálkozom vele a következő napokba, hátha jobb lesz úgy!
A másik gondom: Zéti a tejpépet nagyon kínkeservesen eszi meg! Mivel lehet ezt helyettesíteni?
Dinuss: próbáltam már délelőtt gyümölcsöt adni neki, de akkor nem ette meg, délután minden zokszó nélkül begyűr belőle 150 ml-t! Szóval ezért lett délutánra téve a gyümölcsevés!
További ajánlott fórumok: