2009. júniusi babák (beszélgetés)
Pussycat!Nem semmi a kissrác!Mi épp ezért már a hétvégén lejjebb tettük az ágyat.Lehet rosszul lettem volna hirtelen!Tomi még nem állt fel csak felkapaszkodott és kikukucskált a rács felett de épp elég volt.Olyan édi ez a Medi baba ahogy eszik kanállal.Tominak nem nagyon jön be csak a banán meg az alma na és a körte.
Sziasztok!Nika!Nekünk is van levegőtisztítónk,igaz nem olcsó de megéri!Isteni "hegyi"levegőt varázsol.Mi is részletre vettük(két év),havi 7000ft volt/Zep..r/A kruppos nagyfiamnak is jó volt és most is,igaz mi nyáron többet használtuk.Párásításként egy vizes textilpelus van mindig a radiátoron.Az első kép hátterébe láthatod.
Nagyon ügyi Medi.Milán kuszik,négykézláb rugozik de még nem mászik ügyesen ül egyedül.
Sziasztok.Én sem jártam itt az idén csak gyors olvasni.Milán jol van.Apa még a héten itthon van.Boldog hofordulot minden kis csöppségnek!
Na a hó az nálunk is jó gáz esett 10 cm és cseszték elkotorni reggel esett valamennyire az eső most minden tiszta latyak, elmentünk sétálni és csak az utca végéig jutottunk, mert egyszerűen nem lehetett átmenni a zebrán:(
nálunk tegnap esett egész nap a hó, utána éjjel óta az eső, így már nagy része elolvadt
Sziasztok!
na mára jól behavaztunk:-)
délután hazaér Apa,aztán felpattanunk a szánkóra azt hiszem egy picit.nálunk olyan 10cm esett.
Nagyon ügyi:) Nem csodálm hogy megijedtél.
Küldöm majd a fotókat csak kicsinyiteni kell őket?
Nincs msn-ed ott is áttudom küldeni..
Grepike az én mellszívóm mini elektik! Doboza, pótalkatrészek, mindene megvan!
Nekem elektromos medelám van és nem nagyon használtam mivel összeesen 3 hétig volt tejcsim. Ha gondolod!!!???
Igen tervbe van véve, hogy ma ha apa hazajön ezt csináljuk meg, csak kicsit macerás, mert ez ikeás ágy és nincs több juk furva így még furni is kell:(
tök cuki:)
Aki ünnepel, annak boldog hófordulót
Köszönjük!
Nagyon ügyesek vagytok! :)
De mostmár tessék lentebb tenni az alvófelületet, nehogy kizuhanjon manóberci! ?)
Boldog hófordulót Majának és Ricsinek:D
Feltettem a képet ahogy áll, ja és baromi büszke magára
Jaj, nem, nem swingem van... csak mini elektrik. Ehhez keresek most motort, vagy komplett mellszívót.
boldog hó forulót, tellik az idő:)
[link]
én még 40e vettem de ha érdekel megállapodunk:)
Szia!
Nekem van medelám nem tudom konkrétan erre gondolsz e amilyen nekem van. Becsatolom mindjárt a linkjét
Mi meg 7 hónaposak vagyunk ma! :)
sziasztok!
Mi is elég jól aludtunk. Este 7kor tettem le Ricsit 8kor ébred enni (nem jön ki soha a vacsora időben hogy jó legyen) utána éjjel 1kor és 4kor felsírt de csak cumi vissza. Végül fél6kor ébredt evett és fél9ig aldt.
Mi ma vagyunk fél évesek:)
Szia Csajok!
Nincs véletlenül valakinek elektromos medelája, amit eladna???
Tegnap este tönkrement az enyém.
Szívesen megvenném, ha van valakinek!?
Segítsetek rajtam, mert még csak 3x fejtem a pumpával, de már vízhólyag van a tenyeremen!?
látom magam előtt a szitut:)
Köszi, hát megzabáltam az biztos, na meg majdnem infarktust kaptam amikor megláttam, mert erre mentem be a szobába, és a fél teste szinte kint lógott a kiságyból, majd teszek fel róla, mert naná hogy megörökítettem:D
nálunk is valamennyire rendeződtek az alvások. Este pár napja azonnal elalszik kajcsi után, fél 8 körül. Ébred éjfélkor, 4 körül és reggel 8 kor kelt. Jó lenne ha visszaállna az egyszeri kelésre, de már így is sokkal pihentebb vagyok.
Sziasztok!
Gratulálunk Medinek, nem semmi.
Még a mi kiságyunk is fenn van, így könnyebb betenni Ricsit, de lassan mindannyian lejebb szereltethetünk...én úgy látom Ricsi még nem fog felállni, de végül is sose lehet tudni
Nagyon ügyes Medox baba! Elképesztő, hogy felállt, tuti majd megzabáltad, mikor megláttad én is azt tettem volna!
Jó reggelt.
Képzeljétek Medox felállt a kiságyban és a pláne benne, hogy még a legfelső fokon van így apa délután nem fog unatkozni, mert lejebb kell engedni, így a fél teste kilóg ha feláll
Jó reggelt Anyucik! Még mindenki alszik???
Az éjszakánk hála az égnek egész jól telt, most csak 2-kor ébredtünk fel inni, majd 6-kor enni és azóta még mindig!!!!! alszik Zétikém! 2 napja megvettem én is a borostyán láncot, azóta ki sem vettem a nyakából, hátha segít! Lassan mindenre ráveszem magam, csak ne szenvedjen már ennyire a kis Manócskám!
Szép napot Mindenkinek! Gyönyörű hóesés van nálunk, szerintem meglátogatjuk a Balaton parton a kacsákat!
További ajánlott fórumok: