2009. júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok.
Tulajdon képpen én sem tettem semmit, csak volt ami nagyon érdekelte és azt raktam kicsit messzebb ösztönözve arra, hogy mászon
Szia!
Fórum baba táblázatot hol találom?
Bocsi, csak a fórum babáinak táblázatában 07. 04. van írva, és ott néztem.
Nektek is boldog hófordulót, és mindenkinek, akinek mostanában van.
Sziasztok!
Egy kérdés: akinek a babókája kúszik mi az amit ti tettek ennek érdekében? vagyis van valami fejlesztő játék? vagy tornáztattátok?
Beszi mostantól mégjobban figyelned kell akkor Szofira mert mindenhova hamar odaér!
A mi Pannánk még csak kúszik, húzza magát az alkarján, meg tolja magát a lábaival, és ma az ágyunk alól szedtem ki!
Pedig csak kiléptem a konyhába megkavarni a pörit.
Fél perc, és hallottam, hogy a gyerek papírt kaparászik, és nem láttam a szőnyegen.
A mi ágyunk egyik fele alatt van ágyneműtartó, a másik fele alatt egy kartonpapírra puzzle van kirakva, de még nincs felragasztva. Panna már azt babrálta. Alig tudtam kihúzni az ágy alól, kb.20 cm-es rés van.
Helló!
Panna is nagyon szereti a banánt mandarinnal, meg nekünk írt fel a doktornő Sinlac port, és ebből is teszek bele. (Keveset hízott, azért írta ezt a Sinlacot.)Igaz, hogy egész nap kúszik, mászik.
Ma volt hozzánk a védőnő, és most is azt mondta, amit máskor is, hogy ne nagyon adjak a gyereknek banánt, mert abba is sok allergén anyag van.
Szerintem ez hülyeség, mert mindig azt hajtja, hogy "a banán nem a mi gyümölcsünk!"
A körtét nem eszi meg, citromot nem adhatok, szőlőt sem, akkor almán kívül mit adhatnék, ami a mi gyümölcsünk? Nem tudom.
Nem mondta,hogy tehéntejet ad neki?
Vannak akik ha nincs tejük,3 hósig adnak neki tápit utána már kap mindent.Csak reggel meg napközben legurítanak egy kis tejcsit meg persze este elalváskor.
Én ismeretem pár anyucit akik így csinálták.És ügyes ,erős gyerköcük lett.
én sem bántani akartam.
De vannak nehezebb babók akik nem bírják el annyira súlyukat és ezért kevésbé mozognak.
Sziasztok.
Ez nem feltétlen igaz.
Levi 9 kilo volt mikor itt jártak.
És össze vissza forgott.
Míg Bence talán egyszer-kétszer,de azt is csak hasról hátra.
Bocsi nem kötekedni akartam.
Szia!
Nika ezen ne lepődj meg. Vannak anyukák akik semmibe veszik az előírásokat. Amit mi próbálunk betartani. Lehet, hogy mi is az 5.nél ezt tennénk.
Egy súlyosabb gyerek nehezen fordul és mozog, mint egy kicsivel könnyebb.
Amúgy nekem is van egy ismerősöm aki 6 hónapos babájának jókai bablevest adott és ami egy étterembe előfordult. Ami a javára szólt teljesen tápszeres volt a gyerek. Nekik éttermük van. Így nem sokat szokott főzni.
Hát nemtudom, én eldicsekedtem vele az biztos, de szerintem yelina Grétije már rég szalad
Tényleg megint jól elvesztek a csajok
Panni, mia, kostyi, gréti és a többiek merre vagyto????
Köszi nika és persze mindenki, de tényleg olyan büszke vagyok rá:D
Nem tudom megálni, hogyha csinál valamit ne mondjam el, ti vagytok a második család, habár lassan az első mindent hamarabb tudtok meg
Gondolhatod én is hogy frászt kaptam, hirtelen ki kaptam utánna meg visszaraktam, hogy azért mégis csak megkéne örökíteni
Tényleg ilyen szempontból elég rossz lehet férfinak lenni nem, lemaradnak az ilyen pillanatokról