2009. júniusi babák (beszélgetés)
és az az érdekes hogy az én petrám napközben szinte 1 angyalka játék,dumcsi,pörgés forgás aztán fürcsi és mikor elöször elalszik este avval nincs gond semmi!!!de amint megébred először enni inni stb..onnantol KATASZTROFA!!!
nem probáltad még éjszakára utazóágyba altattni?én ma fogom először kiprobálni mert mi sem vagyuknk este jo alvok..minimum a 4kelés mindig megvan...
ment a video solinának)))))))))))
Nálunk is ez van.:) A szárító a mi szobánkba, néha a másik a gyerekszobába.Állandóan ruhák mindenfele, na és persze játékok.Az előszobában a babakocsi, az étkezőben járóka.Pfff.Én is egész nap pakolok és mégis olyan, mintha a rendetlenség lenne.:)
Pontosan ugyanez a helyzet nálunk is! A nappali lett a mi hálószobánk. Reggel elpakolom az ágyat! De itt van a ruhaszárító, a járóka, a bébikomp, a játszószőnyeg stb. Szóval olyan a lakás mintha kupi lenne pedig egész nap pakolok! Ez van! Akinek nem tetszik az nem jön!
Sziasztok! Sára is pörög, mint a búgócsiga, napok óta mászik, de néha csak hátrafelé sikerül neki.Nem véletlen, szerettem volna, ha ráknak születik, de iker lett sajna..hihi. Én is kicsit félek ettől az időszajktól, hogy legyen is elég tere, meg ne korlátozzam, de ha egyszer nincs akkora lakásunk???Már lassan kiszorulunk a nappaliból a teraszra, itt van a járóka, hinta, babakocsi,játékok, már nincs hova pakolni. Ha jön hozzánk valaki, félóra pakolás, hogy legalább le tudjunk ülni, de gondolom, ez nálatok is így van.
Milán is mérgelödig és nyöszörög ha valami nem megy.Én is várom már,hogy eljátszon egyedül.
Már engem se vigasztal ez , hogy 9* vagyunk fent én még mindig abban bízom, ha kijön a foga jobb lesz! ,-)
Na megyek megkezdem a "napot" etetés+séta+főzés...... este jövök puszi mindenkinek addig is!
Alvás: az éjszakáink még mindig katasztrófák, pedig már mident kipróbáltam.Legjobb esetben is min. 2× kel. A baj csak az, hogy van, hogy bealszom mikor áthozom őt és így köztünk tölti az éjszaka maradék részét. Most azt találtam ki, hohy beállítom a telcsit, h 1/4 óra múlva ébresszen fel, hogy vissza tudjam vinni a szobájába.Csak az a baj, hogy így is felkel, mikor berakom a kiságyba. Teljesen tanácstalan vagyok!!!
Valaki azt mondta, hogy ne csodálkozzak ezen, mert a május, júniusi babák éjjeli baglyok:) De ez nem vigasztal!
Nálunk az emeleten csak a lépcsőnél van rács, így a szobákat bejárhatja, viszont lent a konyhában és az étkezőben én sem rakom le a földre, csak a járókába. Nálunk is kő van.
sziasztok
katasztrófa a köbön éjfélig is felkelt vagy 4 szer adtam panadolt de óránként sírt
két órát aludtam
csajok nekem Lili sikításba tör ki ha akadályba ütközik és nem tudja odébb taszajtani a lambériára ágyra tökre haragszik emiatt
más ti mennyire korlátozzátok le a gyereket, mert apa rácsot tervez a nappali bejáratra, hogy a hideg konyhába ne mehessen ki.
Én is úgy rá tudok csodálkozni, hogy már milyen nagy és milyen "önálló".Tényleg vége a ici-pici korszaknak:( Most már van saját akaratuk, huncutak.Zsombornak még a szeme sem áll jól!:))Már előre félek, mi lesz később:))
Én is várom már ezt az időszakot! Amikor pakolászik, jön-megy stb! Bár mindent olyan hamar szeretnénk aztán meg visszasírjuk a "Pólyás" korszakot!
Köszi, lehet nekem is pozitívan kéne hozzálnom, hogy gyorsan megnőnek és örüljek hogy dajkálhatom
Szerintem, amikor már biztos lesz az állásban, ülésben, nálatok is változni fog!
Hú dejó neked, Medox most még kevésbé van el mint régen:(
Tényleg nincs nyűglődés. Az emeletet biztonságossá tettük, így ott tudom hagyni, van tere, megy mindenfelé.Eléri a játékait. A járókában is elvan most már.Amióta ül, hihetetlen jól eljátszik egyedül.Ha megunja feláll, a rács mellett egyszer, kétszer körbe megy, aztán folytatja a játékot. Nagy megkönnyebbülés így.
Jó reggelt mindenkinek! Az éjszakánk megint egész jól telt, bár egyre korábban ébred ez akis Betyár! Ma már 6-kor visongott, hogy Hahó, ébren vagyok! Most pedig elaludt! Nem bánom, csak az elmúlt 2 nap délutánja ne ismétlődjön meg!
Kicsi.timi: Zsombor elképesztő ügyes! Gondolom mostmár elmaradnak a nyűglődések, arra gondolok, hogy nekem Zéti szinte lilul, hogy nem tud még arrébb menni és bosszantja, ezáltal egész nap szinte nyüszög!
Azt elfelejtetem írni,hogy ez csak éjjel van így nappal tök jól elvan.
Sziasztok!Látom mindenki ügyeskedik!Nagyon ügyesek ezek a mostani gyerekek.Tegnap óta mi is mászunk,de már egyik szobából a másikba.Lehet készíteni apának a kerítést a cserépkályha köré.Nem tudom ezért-e vagy már megint a fogacska de három napja ÓRÁNKÉNT felsír.Teljesen ki vagyok már!!!
Valakinek a babájának fáj -e a pocija ilyenektől,hogy:alma,körte,barack,banán.Erre is gondolok,hogy ezért alszik ilyen rosszul,kb három hete kezdtünk el enni ezeket a szopi mellé.Már azon is gondolkodtam,hogy kevés a tejem,de volt olyan ha felsírt és a cumit odaadtam akkor vissza aludt de ha éhes nem alszik vissza.Nem tudom kész vagyok!Ma megyek és veszek kúpot,de nem akartam de hátha!!!!
Nagyon édi Medox! Megnéztük a videót, Zsombor folyamatosan morgott neki vissza!:)
Nagyon édes a kicsi Lili:) Mikor íratod be balettra?:))))))))))))
Az hagyján! De tavaszra már neki is vehetünk cipőt.:S:))
Sziasztok! pussykat:Nekünk Milán is ilyen kis ijedös.Ő is mászik ránk,ha egy picibaba sikit már görbül a száj szinte könyörög a szemémel vegyük fel.Én is mondtam már a páromnak olyan,mint egy kislány.
Liza!Wandi! Hát igen, tényleg nagyon ügyi! Most azzal próbálkozik, hogy megpróbál kapaszkodás nélkül állni.ÁÁÁÁ!Életveszély, amit művel a kis ganéj!:))))
Jó reggelt.
Este ma nem keltünk, lefekvés előtt bekentem Dentinoxal lehet azért, hát vagy a bánat tudja már, hogy miért nem.
De HURRÁÁÁ
Én is álomra hajtom a fejem! Mindenkinek szép álmokat!
További ajánlott fórumok: