2009. júniusi babák (beszélgetés)
Ja és végre van etetőszékünk, holnap teszteljük remélem jó lesz
Na én asszem lépek is, este is megint keltünk 2x
Jó éjt mindenkinek(kevés kelést)!!!
Sziasztok.
Máklili köszi az infót még agyalok
kicsitimi nagyon ügyes a nagyfiú, Medi is áll de még nem megy szerencsére
Ja mentünk ma bandázni a kishaverokhoz 3 barátnő és 3 pöttöm 1-2 hónappal idősebbek Medinél és kb 3 órát voltunk fent abból 2.5 tuti azzal töltöttünk, hogyha leraktam mászott vissza az ölembe, jött utánnam ha elmentem és egyfolytában nyöszörgött, már tök kivoltam a másik 3 meg tök jól elbóklászott a játékok között, szerintetek nyuszi.muszi lesz Medi, vagy miért ilyen???
Már 3. alkalom volt, hogy ilyen volt, este meg tesómhoz mentünk na ott szintúgy és még bömbizett is:(
Valakinek valami tipp????
Nika én is kérem a kis Tündérről a videót!!!
Sziasztok csajszik! Kicsit elmaradtam az elmúlt 2 napban, de katasztrófa egyszerűen a nap! Zéti tegnap déltől fél 4-ig, ma déltől 3-ig úgy üvöltött, hogy nem lehetett megvígasztalni! Nem tudom egyszerűen kitalálni, hogy mi a baja. Tegnap már mesztelenre vetkőztettem, mert azt hittem valahol valami szúrja, nyomja, döfi! Majd megetettem, megitattam, büfizett, nem fázott, nem volt melege nem-nem-nem! AZt gondoltam fáj a hasa, mert szilvás kaját ettünk, de ma újra kezdte és ma semmi olyat nem ettünk! Viszont a felső ínyét dörzsölgeti és az orrát piszkálja folyamatosan, úgyhogy csak arra tudok gondolni, hogy felül is megindult a fogzás! De ez kínozza ennyire??? És miért csak déltől??? Valami okos tanács, ötlet???
zsombi tényleg nagyon belehuzott))))nemsokára kötheted az edzőcipődet)))
AAAAAAA
Ne hülyéskedj!!!!!!!!
Ez a Zsombor már így áll????????
Amúgy sziasztok!!
Bocsi, csak ez most nagyon meglepett!!
Nemsemmi
Zsombor csúcs édes kis ügyes!
Köszi hozzá kell edződnöm, ne tudd meg miket művel a lábával emeli fel a széket meg arrébb tolja felcsücsül, kúszik, pörög .....
Meg elkezdte felhúzni a kiságyban magát , de mivel csak aludni van benne így még nincs attrakció!
Igen Milán teljes jól van.Nem kell már a spray.Kopp-kopp
csajok!valakinek elküldhatem emailbe petra 1ik nagyon édes videoját?csak mert én nem tudom megnyitni és már mindent kiprobáltam nem nyitja meg(((csak arra vagyok kivi hogy a video a rossz vagy az én gépem!!(
szio!!köszi hogy érdeklödsz kedves vagy))már alakulunk azaz már nem olyan sz...rul!de most petrám nagyon szenved mert nagyon fájahat neki a kis ínye!!(((kijöhetne már az a fog../ak..ti hogy vagytok?zsombi már teljessen meggyogyult?
Sajna én is. Pedig hagyni kellene, hogy ők csinálják.
Levi sem próbálkozott még a kiságyban. igen úgy ahog y Milán csinálja.
Milán belénk csimpaszkova felhuzza magát de a kiságyban nem.
Én meg mindig segitek neki ha valamit nem ér el és azért nyöszörög ,lehet ez se jó.
Rendesen mászni Zsombor is csak akkor kezdett, mikor már állt:)
Szia!
Én is csatlakoznánk Sünmamához, hogy amit maguktól csinálnak azt nem szabad gátolni. Amúgy Levi is tegnap óta húzza fel magát. Ez a gyerek állni szeretne. Mászni nem mászik, csak kúszik.
Ricsi is mindig nyög, amikor meg próbálkozik, utána meg nyöszörög ha nem megy neki
igen jol vagyunk, alszunk éjszaka bár most meg napközben hisztisebb
Aranyos vagy!És ti jól vagytok?
Nagyon ügyes Lilike én talán megis ijednék ha Milán ilyen pozt venne fel.Ő kis lusti ha valami nem sikerül rögtön akkor már nyöszörög.
Szia Nika!-Miz ujs?-hogy van Petra és Te?
További ajánlott fórumok: