2009. júniusi babák (beszélgetés)
Hát csajok nekem meg kezd kvára elegem lenni abból,hogy mindenki átbsz....Amióta itthon vagyok ez már a harmadik ilyen eset,hogy valaki beígér valamit és b@ssza betartani.Komolyan mondom,hogy az lesz a vége,hogy én is szrok mindenkire!!!!!Részletekbe nem mennék bele,mert a tököm tele!
Bocsánat,hogy kiverte a kultúra a biztosítékot nálam de ez kikívánkozott.
Sziasztok.
Nekünk ma jó éjszakánk volt csak 1x kelt cumi be és aludt 6-ig:D
Akkor azért is más az arcod, de a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben:D
Na megyek hozzábújok Apához, hátha fogyok egy pár dkg-t! :)))))))))))))))))
Szép álmokat Mindenkinek!
Köszi.
De tök jó, főleg a félhosszus nagyon tetszik, szép vagy
Itt egyébként vékonyabb voltál vagy csak a haj miatt tűnik úgy
Nehéz lett volna ha nem örökli a szemeteket a kismacid
Édes nagyon ő is kész nagyfiú
Ide nemtudnál felrakni hosszú hajas képet nagyon megnéznélek de sajna nem vagyok fent az iwin
nika: gyönyörű a kiscsaj, de ezt te is tudod!?
Köszönöm!!!
Érdekes nem, hogy a haj mennyire megváltoztatja az embert? Most átmenetet szeretnék a kettő között!
Egyébként szép estét mindenkinek!
Hugika: hogy használ-e a borostyán lánc? Fogalmam sincs! A fogzás megviseli, de nem tudom, hogy milyen lenne nélküle! Ártani nem árt, de szerintem nem is használ!
Köszönöm a tippeket, de én is minden végig próbálgatok rajta minden nap! Ruházata szerintem megfelelő, a nyakacskájánál szoktam mindig megnézni, hogy nincs-e melege, keze lába meleg, fázni sem fázhat, inni minden órába megitatom, tehát szomjas sem lehet(amúgy is megfogja az itatópoharat és iszik-kis ügyes), betegség jelét nem látom rajta, szájpenészt ma megnéztem, de nincs! Séta: délelőtt másfél óra, délután 2-2,5 óra!
Alvás: éjszaka este 8-tól reggel 3/4 7-ig, majd fél 9-től 10-ig, délután fél 1-től 2-ig!
A foga jön, de kap viburcol kúpot, máskor nem volt ilyen nyűgös!
Ma is katasztrófa volt: délelőtt semmi baj, majd délután felébredt 2-kor és 3-ig úgy üvöltött, hogy nem tudtunk vele mit kezde3ni! Kezdek megijedni, hogy valami baja van!
És az az igazság, hogy idegileg nagyon kimerítő, hogy nem tudok neki segíteni!
Sziasztok!
Soline!Láttam Zéti nyakába a borostyán láncot.Neki használ,mi a véleményed?
én próbáltam bemásolni, de nem megy
ha küldesz email címet átküldöm neked is(akár priviben)
Sziasztok!
Valaki bemásolhatná ide is a tehéntejes pár sort!
Szia!
Nálunk ez a jólfésültség gyárilag ilyen. :D
Sziasztok! Még mindenki alszik? Nálunk szakad az eső:(((
Leras megnéztem a képeket, nagyon cuki Levi, az a jólfésültség... de láttam kócosan is. Ricsi is szétszedi a puzzle szőnyeget, én már el isvettem tőle. Ő fél perc alatt az összeset szétdobálta, én meg utána fél óráig rakosgattam, hogy melyiknek hol a helye.
Soline én is megnéztelek az iwen.Milyen más az egész arcod rövid és hosszú hajjal, érdekes. A rövid vagány nagyon, a hosszú meg bájos:)
Zéti tényleg tiszta apa, Nálunk is Ricsi kezd apásodni nagyon, de a szeme kék mint az enyém
szia sünmami mi újság?
majd mesélj egy kicsit
jó éjt
Sziasztok!
Boldog Névnapot Edinák!!
Ma még csak most volt időm bekukkantani.
Levi már megint hozta a formáját az éjszaka. 3-ig csak kb 6szor voltunk fent. Még be is kakilt. Sajna folyós volt. Képzeljétek sudocrem mellett tiszta piros pötyös lett a kisfeneke. Lehet,hogy a fogzástól?
Nálunk a kajálás 9 13 17 21 lett. magától állt át. Persze akad néha csúszás is.
Ma délelőtt csak 30 percet sikerült aludnia. Pedig eddig 2órákat aludt. Apa 13 körül jött haza, így együtt ebédeltünk. 14:20körül apa berakta a hintába és 17óráig aludt. Mondjuk előtte alaposan bekente az ínyét. Eddig mindig a fogára fogtam minden nyügét és most lehet, hogy a fog tényleg.