2009. júniusi babák (beszélgetés)
jó fej lehet nem emelni???
másszá má bele gyerekem az etetőszékbe a kádba a kiságyba.... ,-(
Jo reggelt mindenkinek.
Azon vacilalok ma reggel, hogy egy 9 es fel honapos baba mennyit kell szopizzon naponta?
En altataskor szoktam es ejjel de szerintem ez eleg sok. szerintetek?
Jó reggelt!
Ki hogy aludt. Mi egyszer keltünk szopizni, utána 6 körül már nem volt hajlandó visszaaludni.
A derekam továbbra is iszonyatosan fáj. Voltam dolinál, azt mondta ne emelgessem a gyereket. Kenegessem Fastum géllel, Paracetemolt szedjek fájdalomcsillapítónak. Hát egyik sem ér ezidáig semmit.
A gyereket meg alig bírom a kiságyba ki-be tenni
Na jól van kislányok!
Nem is kell már Bencének ezekután csak sünmama pici hercegnője!
ügyülü-bügyülü.
Aztán most bepöccentünk de nagyon :O))))))))
mondtam apának!
nagy szemekkel nézett udvarolni?????????????
ajaj lesznek itt harcok
amikor megszületett azt mondta elkezdi gyűjteni a szívlapátot az ablak alá, mert földszinten lakunk és azzal hajítja ki az udvarlókat vagy vágja kupán hehe
még veszélytelenek vagytok gyertek hihi
Várunk sok szeretettel!!!!
Mindenkinek szól!!!
Kicsit irígy vagyok én is akarok menni batalira
Hüp-hüp-hüp
Sziasztok!
Az éjszakánk nem volt rossz csak az este. Lefektettem a gyereket 19:45kor és innentől 00:45ig óránként kellt fel. Hol inni, hol enni, hol csak egy kis babusgatásra nyugodott meg. Bekentem az inyét is. Nem értem, hogy mit történik?
Nika nekem jó a péntek délelőtt. Megbeszéled a Tündivel vagy dumáljam meg én. Maszatka neked?
Sünmama: kitartást neked. Az én vállalomon is kisírhatod magad. Szívesen meghallgatom, vagyis elolvasom.
Na ma megint szingli estém van :O(
Ne! fogyokúra ,bevágok egy csomag drazsét :O)
Szia.
Remélem hamar rendezödnek a dolgaitok.
Bár nem tudom miről van szó, Kitartás!
Ha gondolod én szivesen tartom a vállam,hogy ki sírd bánatod.Ne fogd vissza magad!