bár mi juliusira sikeredtünk de így van!!és aki ezt mondja az biztos irigykedik pedig senkinek sincs érteleme mert minden baba igenis ügyes a maga kis modján!!PUNK-TUM))))))))))
ugye milyen hihetetlenek nem csak az enyém de a múltkor valaki beolvasott itt hogy ezért nem jön be mert csak ez a téma hogy kinek mit mikor hogyan csinál a babája, de könyörgöm én úgy örülök amikor valaki leírja még egy fog vagy ezt meg azt csinál nem????
egyszóval igenis büszkék lehetünk a júniusaikra mert egy kicsit mind a miénk nem????
nem emlékszem hogy ki kérdezte hogy hogyan kell a babákat megtaítani tapszolni nekünk elég egyszerűen ment mondtam petrának süti süti kalácsot és közben tapsoltam tényleg minden nagyképűség nélkűl fél nap alatt megtanult tapsolni)))
nekem is az a gyanúm, hogy az íze nem jön be neki, valamelyik nap láttam a Müllerben banános ízűt... mert a teát issza üvegből, vizet is,... de aztán lehet hogy tényleg a foga is. de azt mindig kenem neki...ah nem értem
jujj nem tudom ki ajánlott a lufit játszani, de óriási brahi megpróbálja megharapni de elrepül akkor ő utána ha meg sétálunk végig rugdossa a lakásban csúcs köszi nem tom kinek
ma nagyon lefagytam: Lilinek van egy pufi dzsekis hóembere cipzáros és ma megtanulta ballal lehúzza jobbal fel hihetetlen nem?????
az én petrám még csak most lesz 8 a héten de már vagy 1 hónapja kinlódok én is a tápszerrel!probálom kicsit turbózni és ha teszek bele(kakaópor) gabonás italat hogy annak az ízét érezze jobban akkor akár 160ml is bevág belölle de ha csak sima tápit adok neki akkor max 100ml
igen üvegből..köszi Mák-hölgyem...már próbáltam itatni pohárból, fecskendővel...de van hogy kiköpi..azért nem adom fel...:D legalább 1éves koráig jó lenne ha szörcsölné.:)