Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009. júniusi babák fórum

2009. júniusi babák (beszélgetés)

28692. 8786ffbbdb
2010. máj. 27. 09:08

hajnalban azt találtam ki mivel az utazóágy rövidebb így átrendezem a szobát és felhozom a franciaágy méretű matracot és beteszem Lili szobájába, ha már ilyen százszor kelő 7 hónapja akkor egyszerűbb, ha ott alszom max apucit is oda csábítjuk!!! ,-)

családi ágy másképp lili a helyén és mi vándorlunk, hátha segít!!!!ú

28691. 8786ffbbdb (válaszként erre: 28686. - Sünmama)
2010. máj. 27. 09:06
hát csajok balatoni tali kéne akkor nyaralás is meglenne mindenkinek nem igaz!!! ,-)
28690. 8786ffbbdb (válaszként erre: 28688. - Soline84)
2010. máj. 27. 09:05

ó szegénykém!

ne csodálkozz a herpeszen legyengült most a kis szervezete a keresztlányomnak is pici korától kijött.

esetleg olvass utána a gyógyszernek amit kapott a mellékhatások között lehet az váltotta ki!!!

nagyon nagyon sok erőt és gyógypuszit mindkettőtöknek!!!!!

28689. Dinuss (válaszként erre: 28688. - Soline84)
2010. máj. 27. 09:03
A herpesz a magas laztol van.Az csapta ki szegenynek.Jobb ha leviszed a dokihoz.Jajj olyan rossz amikor ezek a kis manok betegek!:(
28688. soline84
2010. máj. 27. 08:50
Köszönöm lányok! Annyira aggódom a kis Manózsákért! Tegnap már láztalan volt erre ma reggelre megint hőemelkedés, bár lehet, hogy csak a foga miatt, éjszaka fél 3-kor ült az ágyába és ordított, de olyan keservesen, hogy azt hittem a szívem szakad meg, kb 20 perc volt mire meg tudtam nyugtatni és visszaaltatni! Nem szokott ilyen előfordulni! Reggelre pedig tiszta herpesz lett a gyerek orra és szája felett is van egy! Apa is herpesz hajlamos, de hogy Zétinek már ilyen kicsi koráan előjöjjön??? A fene enné meg! Biztos nagyon fáj neki és azt sem tudom, hogy mivel lehet neki kenni! Uh. holnap szerintem megint orvoshoz megyünk, nézze meg és adjon rá valamit!
28687. Dinuss (válaszként erre: 28686. - Sünmama)
2010. máj. 27. 08:35

Jo reggelt!

Sunmama hagyod,hogy jatszon Sara a kutyaval?Nekem is van es Bence simogatja is meg fel akar allni,hogy bele kapaszkodik.:)

28686. Sünmama (válaszként erre: 28685. - 8786ffbbdb)
2010. máj. 26. 22:41

Mi is megyünk labdázni Sárával, ok? Ugyanúgy imádja, mint Bence meg Lili. Maszatka most picit irigy vagyok, biztos tök jó volt a strandolás, hát nálunk még egy nyamvadt játszóház sincs, pedig küzdök érte, de hiába. Kutyánk viszont van, de nem tanuló, hanem igazi, Sára úgy szereti,mindig meg akarja simogatni.

Sonline mielőbbi gyógyulást a kis hercegnek!Akkor a héten sem találkozunk gondolom.Persze most a legfontosabb, hogy Zéti meggyógyuljon.

28685. 8786ffbbdb (válaszként erre: 28682. - Maszatka86)
2010. máj. 26. 21:47

ó nekünk az nem működik ,-(((((

köszi!!!!

na akkor jól ellennének együtt mert Lili is a labdának örül nagyon és dobjuk gurítja utánna mászik sikítva meg mi dobjuk neki apa ölében ül belerúgnak úgy kacag de a legjobb sétálunk fogom a kezét és puff!!!

28684. Maszatka86
2010. máj. 26. 21:45

Egyébként Nika egyszer kérdezted,hogy mindig meg vesszük-e ezeket a drága cipőket a kicsiknek?!

Mi most vettünk neki egy jót.De sajna nem lesz mindig pénzünk 7e-forintos cipőkre.Tudom ezek a lábuknak az egészséges de sajna nekünk nem fog erre futni mindig.Vagyunk akiknek bizony kispénzből kell gazdálkodnunk.Bár most a párom megkapta a végkielégítést úgy tűnik nekünk van csak úgy 70-80e ünk ,hogy gyerekszobát csináljunk.Pedig sajna ez csak egyszeri alkalom.Én inkább megfogom venni az olcsobbat,hogy más szükséges dologra is fussa..

28683. Maszatka86 (válaszként erre: 28681. - 8786ffbbdb)
2010. máj. 26. 21:38

Ezt mi is probáljuk.

leülünk és mutatom neki ,hogy ezeket oda így be lehet tenni.A kőrt a 4 szöget berakja de hamar megunja.

Most egy hete elkezdte,hogy stabilan megáll elenged mindent és 2-3 lépést tesz felénk.Ma meg már minden kapaszkodás nélkül felállt.Szerintem ezért sem érdekli őt a játék.

Viszont nagyon ügyesen focizik.

Ha minden nap kapna egy labdát akkor sem unná meg őket.Hihetetlen,hogy imádja.

Bár nekem egy kicsit már túlzásnak tűnik amit ő csinál!Ha felébred és meglát egy labdát a szó szoros értelemben remeg érte!És a boltban megint csak.Mint akinek soha semmit nemadak oda.Pedig már van 11 nagy-közepes labdája meg 100db-os kicsi.

28682. Maszatka86 (válaszként erre: 28680. - 8786ffbbdb)
2010. máj. 26. 21:31
Nekünk van.Az orra semmit nem csinál.Nekünk szive van nektek ott a csont,amit ha megnyomsz zenél.Meg ha más részét megnyomod ritmusra világít a szivecske.
28681. 8786ffbbdb (válaszként erre: 28679. - Maszatka86)
2010. máj. 26. 21:27
maszat a sütifaló akkor kezdte érdekelni ha beteszed a formát és Bencze benyomja így rájön lili már szereti a kört persze mert az tutira egyedül megy meg a fedelét de már volt, hogy a csillag is bement de ha nem düös lesz ,-)
28680. 8786ffbbdb (válaszként erre: 28677. - Maszatka86)
2010. máj. 26. 21:25

ja bocsi játékokat renoválunk

fiscer price tanuló kutyája akinek van megmondaná, hogy az orrát megnyomva van e funkció ill a csont mikor világít

28679. Maszatka86
2010. máj. 26. 21:25

Szülinap!

Mi nem tervezünk nagy ajándékozást a mi részünk ről.Most a szobájára már 70e elment.De legalább már minden meg van.Így jövőhét közepe fele már készis lessz és költözhet.

Nagy banzáj sem lesz.Hármasban leszünk.Torta persze lesz meg egy kis ajándék.(drágákból most megjöttem megint.Megvettük ezt a sütifaló bödönt ami 7e,a csomagolása jobban tetszett neki.Azóta rá sem néz)Majd 26.-án lesz a keresztelője akkor lesz majd ebéd.Jönnek a Bereczki nagyszülei meg keresztszülei.A nagyszülei triciglit vesznek neki a keresztszülőket nem tudom.

28678. Maszatka86 (válaszként erre: 28677. - Maszatka86)
2010. máj. 26. 21:20
Egyébkén hármasban voltunk :O)
28677. Maszatka86 (válaszként erre: 28676. - 8786ffbbdb)
2010. máj. 26. 21:19
Bocsi de ezt most tökre nem értettem!Mi van a tanuló kutyussal?Mit varrsz?Apa mit forraszt?
28676. 8786ffbbdb
2010. máj. 26. 21:12

jajj csajok a tanuló kutyus orrát megnyomva csinál valamit ill a csont mikor világít köszi

tök jó apa forraszt én varrok mint a toy storyban jól esik!!!

28675. 8786ffbbdb
2010. máj. 26. 21:11

sziasztok

Zéti kis bogárka gyógyulj meg gyorsan és ne fagyizz annyit sutyiban okés????

maszat nagyon szuper lehetett kettesben voltatok???

kicsi timi nagyon el vagyok keseredve azt hittem nem lehet fokozni de igen várom a hatodikat aztán esküszöm kórházba megyünk egy éjszakára, ha az sem segít bár most csend van ölben etettem és elmagyaráztam neki hogy mindenki csucsukál.....

28674. Maszatka86 (válaszként erre: 28673. - Devran baba)
2010. máj. 26. 20:59

Itt Tatabányán a gyémán fürdőben.

Bár már tavaly megnyitották, terhesen nem akartam menni utána meg Bence megszületett.Most végre eljutottunk :O)

Aminek külön nagyon örülök van babaúszás!Havi 5e-de megéri szerintem.1 foglalkozás 1-órás.És utána sem kell elhagyni a strandot.Még 2 óráig bentlehetünk fürödni vagy játszóházazni.

Szerintem ez így tök korrekt!

Szerintetek?

28673. devran baba (válaszként erre: 28672. - Maszatka86)
2010. máj. 26. 20:47
ez szupi' a múltkor mi is elmentünk az aquaworld be az is fedett mondjuk eléggé megkérik az árát ! Ti merre voltatok?
28672. Maszatka86
2010. máj. 26. 20:41

Sziasztok.

Soline szomoruan olvastam soraidat.Mielöbbi jobbulást pici fiadnak.

Mi hétfőn voltunk strandolni,fedettben.Déluán 15 körül értünk oda.Filoztunk elmenjünk e mert Bence este elég rosszul aludt és napközben is csak fél órát.Aztán gyors csak elmentünk itt van 15 percre a strand.Elbattyogtunk.És baromi jó volt!Nemis tudom mikor kapcsolódtam ki így!Bence egy igazi vizitündér volt.Egy szava sem volt,csak élvezte a sok-sok vizet és,hogy uszkálhat.Mikor megéhezett megetettem majd nem akartam egyből vissza vinni a vízbe felvittem a játszóházba.Nagyon élvezte!Valamiko 6:30 körül gyors elkaptam és mentünk öltözni.Amin csodálkoztam,hogy nem dőlt ki!Azt hittem majd a víz max 1-óra múlva úgy kifárassza,hogy mint egy fa eldől!De nem.Még nemis ásitott.

Na ennek lesz folytatása :O)

Közelvan és nagyon jó baba barát.Még van utazóágy a WC-elött gondolom ha anyuka épp szeretne kimenni de nincs kire hagyni a gyerkőcöt.(bár tudom senki nem hagyná ott)Azért ez nagyon jó,hogy így gondoltak mindenre.

2010. máj. 26. 18:36

elegem van megint esik:(

neeem bííírom

28670. Dinuss
2010. máj. 26. 17:03
Jujjj szegeny!!!Eleg koran baja van a mandulajaval.:( Gyors gyogyulast neki!
2010. máj. 26. 16:42

Jobbulást Zétikének:)!

Hogy bírjátok ezt az őrült időjárást??? mikor mehetünk már starndolni???

ohhh elegem van:(

28668. soline84
2010. máj. 26. 14:46

Sziasztok csajszik! Tegnap hazaérkeztünk végre, de túl jó híreim sajnos nincsenek! Zétikém vasárnap éjszaka 11-kor ordítva ébredt, a kis teste szinte lángolt a láztól, megmértem 40,1 fok! Este fél 9-kor még semmi baja nem volt! Gyorsan Germicid-c, hideg borogatás a testére! Hajnal 2-re ment le 39 alá a hője! De addigra a karomba elaludt, addig szegényem ordított folyamatosan! Hétfő reggel Pünkösd lévén ügyeletre rohantunk, mert akkor is 39,6 volt a láza! Felnőtt háziorvos volt ügyeletbe, megnézte, vírusos mandulagyulladása van, szurit kapott és antibiotikumokat! Tegnap remegve indultunk haza, csak útközbe ne legyen semmi baja, Pesten 2 órát álltunk a rohadt rugóba, azt hittem felrobbanok az idegtől! Na de hazaértünk, ma reggel már láztalan volt, a kedve is kicsit jobb, de elvittem a gyerekorvoshoz, ő is lássa! Már sokkal szebb a mandulája, még péntekig antibiotikum, utánna meglátjuk! A gyerekem hétő óta alig eszik, fáj minden nyelés látszik rajta! Úgyhogy leginkább a tápit, joghurtot, krémtúrót eszi meg! Nem bánom csak legyen jobban! Ma reggel negyed 9-ig aludt, pedig már 6-fél7 kor fennt kukorékol, 10 percenként jártam be hozzá, mint egy őrült, hogy biztos nincs-e baja! Délután fél 1-től még jelenleg is alszik!

Szóval nem volt valami felhőtlen az otthon töltött időnk, de semmit nem bánok, csak Zétikém gyógyuljon meg hamar!

28667. kicsi.timi
2010. máj. 26. 13:14

Sziasztok!

Régen jártam erre. Remélem, mindenki jól van! Mi jól:)

Máklili! Nálunk bejött a 6 fog. Amióta kibújt a 6., azóta szinte átalussza az éjszakát. El sem hiszem:)Remélem így marad.

Sünmama! Szerintem jól tetted, hogy szóltál.Én isígy tettem volna.

Szülinap: Kerti parti a családdal, ami kb. 25 fő.:)) Ajándék még nincs és nem is tudom, hogy mi lesz az.

Kis infó rólunk: Zsombor 11 kg, 78 cm. 6 fogunk van. Napközben még 2× alszik, tápit több, mint 1 hónapja nem eszik. Amióta elindult, nincs megállás. A babakocsit már csak dísznek visszük magunkkal sétáláshoz, meg azért, mert ha huszadszor megy az ellenkező irányba, be tudjam rakni :))

Kinek, hogy telnek a napjai? Mit csinálnak a babák?

2010. máj. 26. 09:21

helló Csajok ma 3/4 8-ig aludtunk...

Köszike :)

28665. Zsuzsa79
2010. máj. 26. 08:45

Sziasztok lányok!

Úgy látom, mindenkinek dilemma az első szülinap. :-) Hát nekem is! Méghozzá nagyon! Hisz a miénk pár napon belül itt van! 1-jén lesz 1 éves a drága kis tündérkém! És még mindig nem döntöttem el, hogy milyen torta legyen, a keresztszülők is nyaggatnak, hogy mit vegyenek neki, és még én sem tudom pontosan. :-(

28664. Sünmama
2010. máj. 25. 22:00
Anyucik, hol vagytok???? Szülinap: fogalmam sincs a részletekről, egy biztos, az első tortáját én fogom sütni, hogy milyet, még nem tudom. Ajándéknak homokozós szettet gondoltam, szerintem nincs értelme sok illetve drága ajándéknak, mert ha már most 10 félét kap, mi lesz később? Meg egyébként sem ez a fontos, hanem a sok idő, meg törődés, mi például sokat énekelünk, táncolunk együtt, ha jó idő van, Sára egész nap kint akar lenni, nem is játszik a játékaival, egy falevél, hangya, bokor jobban leköti a figyelmét.
28663. Sünmama (válaszként erre: 28646. - 8786ffbbdb)
2010. máj. 25. 21:54
Ma felhívtam a védőnőt, és bejelentettem, nem bírtam tovább, a többi az ő dolga. Azóta már volt egy újabb üvöltés, jó lenne, ha legalább figyelmeztetnék, mert ez így nem állapot. Mi sokat kint vagyunk az udvaron, és minden áthallatszik. Remélem, nem döntöttem rosszul.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook