2009. júniusi babák (beszélgetés)
gratulálok ,:)
a duphaston sárgatest hormon,barnázás miatt irta fel a doki,megelőzésre,ne aggodj, én is használom az utrogestant már a terhesség elejétől,megelőzés képpen,ez ugyn az mint a duphaston,:))
és 12 hétig fogom is haználni
Nekem is megvan az első vizsgálati időpontom! Szerda 16:45 :) Kíváncsi vagyok, hogyan fog zajlani. A dokinak nem mondtam, hogy miért kérek időpontot, csak kértem. A babát az utolsó menstruáció első napjától számolják? Az nekem szept. 10.
Hányinger - nincs,
émelygés - nincs
aluszékonyság - nincs
Minden ugyan olyan nálam, mint előtte. Csak nem jön meg és pozitív a teszt. Ez most frankó? remélem az és az egész ilyen simán fog zajlani :)
Mást nem mondott, csak amit leírtam. Én is úgy gondolom, hogy már egy hete lennie kell szívhangnak.Vagy létezik ennyire szar uh gép?
Két hét múlva kell megint mennem.
Szia!
A 7. hétben jártam akkor amikor szívhang is volt, tehát 6+2 ha jól számolom.De az nem jelent még semmit, ha nem volt még most szívhang.szerintem itt mindenki drukkol Neked és mindenkinek.az első kritikus 12 hét...nem egyszerű,de ha idegeskedünk ,az meg csak árt.Ne idegeskedj!mikor kell újra menned?doki mit mondott még?
Angyal!
Nagyon szorítok érted és gyere amint tudsz!
puszi
Ági
Na tehát! A baba méretéről nem mondott semmit. Azért igazán az lett volna jó hír, ha már van szívhang is.
Szívem szerint elmennék egy 4D-re...de annyira sajnálom rá a 10 lepedőt. Lehet, hogy még megérik az elhatározásom és belevágok...
Üdv az újaknak, maradjatok mind, legalább mindig lesz itt valaki! :)
Én megkönnyítem a terhességi kor keresést...7+4. De kérdőjeles.
Braunie!
A 7 hetes szívhangot hogy érted? 6+ valamennyi voltál vagy már betöltött 7 hetes mint én?
Én minden nap szedem az elevitet, már vagy 3 hete.
Még a gyógyszerről akartam kérdezni: Nektek miért írták fel? Mert már nem barnázom és úgy vagyok vele, hogy ha baj van a babával, akkor inkább nem marasztalnám. :(
Tudom, csak pozitívan, de még mindig nyugtalan vagyok. Pedig a dokinál olyan jó volt, úgy megnyugtatott és itthon már megint parázok.
Kistigris!
A Savoyában mennyiért csinálták az uh-ot?
Sziasztok!
Nincs véletlenül veszprémi köztetek? Olyan jó lenne! :)
Köszi lányok, akkor maradnék, majd ha tuti biztos minden, akkor nyitok egyet, ha nem előznek meg.
Nekem dr. Maczó Norbert a dokim, neked?
agoca!
Ha már itt vagy, maradj is, (én is irok mostanában néha a májusiakhoz), és majd - ha van kedved - nyisd meg a 2009. júliusi babavárók fórumát is, ott Te lehetsz, akit irigyelnek azért, mert pár nappal-héttel előttük jársz. :-)
Tesztelj a magad megnyugtatására, de biztos újra két csíkos lesz, és már erősebb.
Én még óvatosan szedegetek 3-4 naponta egy elevitet. Szerintem még korai mást szedni. A doki biztos megmondja, hogy az előzőkre való tekintettel mit csinálj, addig nem maradsz le semmiről!
Sziasztok!
Kicsit kilógok a sorból, de muszáj írnom valahova :)) elvileg július legeslegelején jön a babó :)Még beleférek?
Szombaton szülinapom alkalmából két csík volt reggel a tesztemen. Elég halovány, de egyértelmű a második is. Pedig elvileg csak szerdán lesz 4 hetes. Mostanában a ciklusaim csak 25 naposak voltak, azért a korai teszt. Már be is jelentkeztem a dokihoz, szerdán fogad. Meg akarom kérdezni kell e szednem valamit, mert sajnos az első babánk 12hetesen elvették márciusban, mert nem volt szívhang :(
De most a félelem mellett egyre nagyobb boldogság kezd eluralkodni rajtam, remélem nem vaklárma az egész... Holnap reggel azért újra tesztelek :))
Sziasztok!
Csak gyorsan bejelentkezem és már megyek is főzni.
Tehát: nincs szívhang még. A doki azt mondta, hogy teljesen normális minden és egy jó uh géppel valószínű lenne az is. De ez nem jó gép. A petezsák méret 2 mm-rel kevesebb mint a múlt héten. De ezt csak itthon vettem észre. Gyorsan felhívtam a védőnőt bepánikolva, de csak nevetett, hogy ezzel ne törődjek, mert az nem pontos és nagyon könnyen lehet mm-eket tévedni.
De igazából megnyugtatott a doki, hogy nagyon szép szabályos a petezsák és nem lát semmi kórosat, minden méret normális. A fő, hogy van lakója a petezsáknak!
Mára elmúlt a barnázásom, felírta azt a duphaston nevű gyógyit. Ez mire is van pontosan?