2009. júniusi babák (beszélgetés)
Jaj de jó egyre többen vagyunk.
Sziasztok!
Napok óta olvasgatlak nagy-nagy érdeklődéssel Benneteket kis Bogyókámmal a hasamban, de eddig valahogy nem találtam szavakat, talán azért, mert én is egész jól vagyok, a többséggel ellentétben. Még csak hányingerem sincs, a mellem kissé érzékenyebb, jókat eszem, jókat főzök, ráadásul csupa egészséges kaját kívánok. Örülök, hogy nem vagyok a jó közérzettel egyedül, és remélem, ahogy telnek a hetek, mind egyre jobban leszünk.
Mi 6+3 vagyunk Bogyókával.
Ez borzasztó,főleg,hogy el kell látni a másik kicsit.Jobbulást neked!
Sziasztok,
kepzeljetek olyan eros rosszulléteim vannak, hogy infuziora kell jarnom a korhazba :( ketnaponta megyek es masfel litert kapok. Azt mondtak, hogy terhessegi veszes hanyas a diagnozis. A gyomrom majd' kilyukad. Szemernyi erom sincs felkelni az agybol :( Remelem nem sokaig tart ez.
Remelem Ti jol vagytok, mert nincs nagyon idom ill. erom olvasgatni, eppen hogy csak 5 percre fel tudok kelni. Puszillak Titeket, vigyazzatok egymasra
Igen Vikit meg a barátnőjét
A Dávid határozottan fiú név. :-)
Mintha azt olvastam volna a naplódban, hogy a lányokat vitted táncolni...
Dávid 10 lesz,Viki 6 és fél
Akkor jó, hogy nem vagyok ezzel egyedül.:) Mondjuk jelen esetben ez nagyon kényelmes így, csak mindig izgulok, hogy nehogy ez rosszat jelentsen. De mondjuk állítólag a hányinger a Hcg szint miatt van egyes nőknél. (Remélem nem írok hülyeséget.) És hát parám közepette csináltam még egy tesztet és azon már rögtön rikított a csík. És ha jól tudom, az is hcg-t jelez. Azt hiszem tényleg jó hogy napközben nem tudok ilyen dolgokon agyalni...:)
Örül ő is. Aggódott, hogy nehezen estem teherbe, most meg értem aggódik. Nagyon aranyos.
Neked mekkora gyermekeid vannak? Két kislány ugye?
Nem sikerült.Mit szól a nagyfiad?
Elolvastam a naplódat! :-)
Nem kellett sokat várnod, szerencsés vagy. A naplódban látszik az aranyos bohócos vonalzó, viszont az adatlapodon csak a helye van. Oda nem tettél, vagy csak nem látszik?
28.napon fogant.Volt pé a 13-15. napon is.Azért nem aggódok,mert a nagyfiam is a ciklus végén fogant és napra pontosan születet 4000 gr,56 cm volt
7+4
Most olvastam a másik fórumban, hogy a 28. napon lettél terhes. Mármint a ciklus 28. napján fogant a baba, vagy a 28. napon lett pozitív a teszt?
Nagyon remélem,hogy 5+4 és te?
Sziasztok!Lehet csatlakozni?
Az elmúlt fél évben pontosan 6 dokinál fordultam meg. (Nem önszántamból, hanem orvosi hozzáállás, illetve sors miatt.) Fentiek miatt az árakat volt szerencsém megismerni. Pesti árak: volt, ahol 5000 volt uh-val cakkumpakk (mondjuk ezt én döntöttem, hogy ennyit akarok adni), de volt, ahol uh+vizsgálat 20.000 Ft-ot kóstált. Most 7000 Ft-t fizetek a dokimnál, amiben uh is benne van.
Október 20-án olyasmit mondott a doki, hogy 5+3 (utolsó menszesz alapján), tehát asszerint ma 6+4. De mivel hosszabbak a ciklusaim, és lh-teszt szerint 29-30 táján volt peteérésem, ezért bízom benne, hogy akkor csak 4+6 volt a kor, azaz most pont 6 hetes... És nagyon próbálok bízni abban, hogy jövő héten minden rendben lesz uh-n... Félek, hogyha most sem sikerül, totál elvesztjük a reményt. De szerencsére ilyen negatívkodásra csak esténként érek rá, így alapvetően optimista vagyok.:)
Kedves Ági!
Nagyon sajnálom, ami történt, és szívből átérzem. Sajnos sok okosat nem lehet mondani, nekem is nyáron minden vigaszszó üres szónak tűnt.
Remélem mihamarabb túlleszel lelkileg a dolgon, amennyire csak lehet.
Csatlakozom az ölelőkhöz!
gratulálok az új kismamiknak:))
ma sokat feküdtem,hányinger csak reggel,és most egy kicsi
alig várom a keddet ,megyek uh-ra
Igyatok palástfű teát! :)))
Erősíti a méhet, segíti a beágyazódást és csökkenti a vetélés kockázatát.
Alkalmazása:
Teaként: 1 teáskanál palástfüvet leforrázunk 2-3 dl vízzel, 1-2 percig állni hagyjuk, majd kortyonként fogyasztjuk.
Napi 2-3 csésze ajánlott. A több az májkárosodást okoz!
Tényleg nem kis összeg, de nekem egészségpénztárnál gyűlik erre a pénz, így nem sajnálom, és jó a orvos mindent megér.
Nagyon köszi az infókat! Most megnyugodtam egy kicsit, mert én horrorisztikus tételre számítottam (15-20e ft). Az orvost akihez megyek egy barátnőm ajánlotta még régebben, de tőle most nem kérdezhetek semmit, mivel még titok, rákerestem a dokira a neten és csupa jót írtak róla. Majd referálok hétfőn, remélem jó híreket is hozok majd.
húú csajok vannak árak!
ha azt ézem, átlag 6-7 e a viszgáőlat azt kb 10X az 60-70 e ft, utánna ennek az 50% -ka megy szülésnél, húú ez naon drága!
Hmm.. lehet Budapesten drágább kicsit ezek szerint. Voltam én már 11 e Ft-ért is komplett vizsgálaton magándokinál. Ki kell fogni, hogy ki a jó meg az olcsó is viszonylag. A meddőségiből majd úgyis át kell mennem másik dokihoz majd, de már megvan a jelöltem. :)
Az én dokimnál minden vizsgálat 5.000,-Ft. Ebben minden benne van, az UH is. Mikor nem voltam még terhes, akkor is megvizsgált minden alkalommal ultrahanggal.
Én 6000 Ft-ot szoktam fizetni egy uh-ért.
Hát, pl a meddőségiben ahová járok, csak a sima UH 7 e Ft. Ez is magán kórház.
További ajánlott fórumok: