2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Nemtudom miért parázok!Nem a szomszédban van ugyan a korház, de messze sincs, kocsival ha nincs csúcs forgalom akkor egy 20 perc alatt bent lehet lenni!Ez most csak úgy rámjött, de mindenki azzal nyugtatgat, hogy nemfog az olyan gyorsan menni, hogy ne érjek be!
Én nem vizesedek, legalábbis nem dagad semmim, bár a doki már felhívta a figyelmem, hogy ne fözzek olyan sósan és lehetőleg kevés sós "cuccot" egyek!
Nekem még nem dagad, csak egy kicsit a kezem, de az amúgyis szokott ezekben a melegekben...
Dóry miért gondolod, hogy nem értek be? Első gyereknél nagyon szerencsésnek kell lenni, (bár nem biztos hogy szerencse) hogy olyan gyorsan lefusson a szülés, hogy még a kórházig se tudjatok eljutni, kivéve mondjuk ha 300 km-re vagytok a kórháztól :P :))
Meg amúgy is mindenki olyan frászban lesz ha valami történik, hogy nem lesz ideje a babának előbb kibújnia, mint ahogy a kórházba érnétek :D
De jó, akkor hamar összejött:) El is hiszem hogy betojtál:)
Mi már két éve próbálkoztunk. A pozitív teszt napjára volt egy időpontom egy klinikára, ahol majd összehozzák nekünk a gyereket, szóval abszolút terveztük mi is, de azért olyan ijesztő elsőre:)De annyira hálás vagyok neki, hogy nem kellett lombikozni meg inszemináció, már amíg kivizsgáltak is tisztára kiborültam az állandó orvoshoz mászkálástól. Az volt a dokik álláspontja, hogy természetes úton nem lesz gyerekem..hehe, ennyit róluk.
Hehe. Ez jó :))
Nem hiszem, hogy valaha elfelejtem, amikor megcsináltam a tesztet. Már jó ideje rágtam a Kedves fülét, hogy babtá akarok. El is terveztem mindent tök jól, hogy szeptemberban ha hazajöttünk a nyaralásból neki állunk és a statisztikáknak megfeleően majd olyan januára környékén lesz egy tesztem :) Erre novemberben két csíkos lett a tesztem. Nagyon megijedtem, hogy terhes vagyok, komolyan még el is sírtam magam, hogy akkor most tényleg. Pedig akartam és terveztük a vitaminokat is szedtem már augusztus óta. De hülye is voltam. A Párom jobban viselte mint én :)Nagyon aranyos volt
Azért ez nagyon brutál! Hát még azon is meglepődtem, hogy a Szent Imrében 48 órán belül kiengednek...
Dóry, ne parázz, csak beérsz, azért az első baba ritkán jön olyan gyorsan, hogy ne érj be. De ha olyan gyorsan jön akkor biztos nincs semmi baj, és simán akárhol kibújik, max. a mentősök lesznek ott! Én még nem parázok a szüléstől, de tudjátok mikor féltem a legjobban? Mikor arra vártam, hogy megcsináljam a tesztet másnap reggel és egész éjjel nem aludtam, mert rettegtem, hogy terhes vagyok és ki kell jönnie...marha vagyok...másnap negatív lett a teszt, és frankón megkönnyebbültem. Aztán egy hét múlva pozitív lett, és annak már szívből örültem, eszembe sem jutott a szülés:)
Nemtudom, csajok Ti, hogy vagytok vele! Itt van tesóm és beszélgetünk a szülésről és azon kezdtem el parázni most nagyon, hogy mivan ha nemfogunk beérni a korházba!
Jaj most kezdek el parázni kicsit ettől az egésztől!:(
Igen ha minden rendben van akkor szülés után pár órával más haza is engedik az embert. Én pedig úgy tervezem, hogy minden rendben lesz.
Ja és ha este 9:30 érünk haza, akkor a védőnő még az nap kijön két órára segíteni.
:))))Na igen, az ember elfelejt dolgokat....:)
Komolyan még a szülés napján hazajöhetsz???
Tudod úgy votlam vele, hogy nem kell nekem semmi hiszen csak bemegyek, megszülök, hazajövök.
igen ám, de mi van ha valamilyen oknál fogva nem jöhetek haza az nap, Szóval kell a papucs meg a hálóruhák.
Meg nem is tudom miért, de valahogy teljesen elfelejtette, hogy vérezni itthon is fogok :)) Szóval a betétek és a bugyik kellenek :))
Szabina!
Hát igen ebben a helyzetben sokat nem lehet tenni! A bnőm ugyanolyan helyzetben van mint a hugod, az anyósájéknál laknak, nincs pénzük és mégis szült egy második pindurkát sok adóssággal a nyakukon! Mondhattunk bármit, hogy nemkéne megtartani a babát, nem hallgatott ránk! De megvannak az a lényeg, hyogy ott legyél emllette akármi van! És nemszabad azt mondani, hogy "na ugye én megmondtam!" Te se szivesen hallgatnád, meg akkor se ha tudja, hogy igazad van!
Örülni kell vele az új családtagnak!
Jó reggelt lányok,
Szabina, sajnálom, hogy próblémáid vannak a testvéreddel. Ezek a családi kapcsolatok néha nagyon megnehezitik, hogy segítsünk egymáson, de majd csak alakul valahogy. Ahogy leírtad a helyzetet az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy támogatod annak ellenére, hogy nem értesz egyet.
Vizike sajnálom, hogy rosszul aludtál. A Vámpírral sincs mit tenni. A lányoknak igazuk van, most csak magaddal és Enikővel kell foglalkoznod senki mással. Persze nehéz ez. Tudom én.
Nekem teganp itt volt Anyósom és kapunk egy új babakocsit. Látta a múltkor, amit kaptunk és hát nem nagyon tetszett neki így besézl a Kedves bátyjával és veznek nekünk egy újjat :) Én örlük neki, csak remélem, hogy engem is megkérdeznek nem pedig maguktól választanak :))
El kell kezdenem befejezni Ákos szobáját mindent kimosni és elpakolni lassan.
Ja és el kell mennem vásárolni a kórházi csomaghoz is. Na majd Anyummal megteszem. Vagy ne várjak a 36. hétig?
Szép napot! Most indult el Apa, most péntekig nem látom, de a legrosszabb, hogy a világ másik végén lesz:(
Vizikém, próbálj lenyugodni, bár elhiszem hogy zaklatott vagy, az a szegény kis gyermek nem tehet róla, és mégis ő az áldozat:( Úgy sajnálom. Az meg hogy Encivel ilyesmi történhet, kizárt, hisz te odafigyelsz rá, és szereted, nem úgy mint a vámpír.
Szabina, akkor a hugodéknál sem egyszerű a helyzet, azért remélem jól döntött hogy bevállalta a babát, és megoldják a helyzetüket.
Dóry várom a képeket! Holnap én is megyek a dokimhoz, kiváncsi vagyok, hogy mit mond erről a barom uh-s dokiról.
Ja és találtam egy tök jó kalkulátort, beírod az utolsó mensit, és kidobja, hogy mekkorák a baba adatai:
Próbáljátok ki, szerintem szuper!
Sziasztok, jo reggelt.
Vizikem, kérlek ne idegeskedj ezen az ökrön,még ha az a szegény kisbaba semmiről sem tehet. Te most csak magaddal, Enikore és nagybizire gondolj. Ti vagytok az elsők.
Keresztanyaság???Én is bevállalom, és ha hiszed, ha nem, rendes barátnőim nekem sincsenek. Beszélgetni bárkivel eltudok,, de nagyon meggondolom,hogy kinek mit mondok el. Annyira jó, hoyg ti vagytok:-)
A kisfiam keresztannyáról is most tudtam meg, hogy nemrég abortuszon volt. Szinte az egész falunak elmondta, még olyanoknak is, akikhez semmi köze, engem meg le sem szar. Kicsit rosszul esett, hogy ennyire semmibe néz, még ha az ő dolga is volt.
Ja, és a hugom is babát vár. Januárra várható a kismanó. De, hoyg őszinte legyek, örülök is meg nem is. Örülök, mert egy babának csak azt lehet, de sírok, mert tönkre teszi az életét. Még várhatott volna, hisz az első is még kicsi, hatalmas kölcsont vettek fel, a férjével sem ugy van ahogy kellene, különmenni nem tudnak, mert nem találtak megfelelő lakást, anyósájéknál laknak, ott meg marják egymást mint a kutyák, és a pénz is apránként megy el, semmilye sincs. Nagyon sajnálom, hogy így van, de beszélni nem lehet vele, mert azt hiszi, rosszat akarok neki. csak üvölt. Bocsi, hogy zaklatlak titeket megint.
Szép jó reggelt!
Kisbibe: Biztos, hogy front van, nekem a fejem fájdogált tegnap, ez a hirtelen meleg biztos nem tesz jót!
Vizike: Ne idegeskedj a vámpír miatt, nem tesz jót! Bár teljesen igazad van az ilyen embernek nemhogy gyereket nem adnék, de még egy állatot se!
Agoca: De jó neked, hogy ilyen Urad van aki ennyire kényeztet!
Misz: Tiszta szívemből kívánom, hogy olyan szülésed legyen mint amit megálmodtál!:)) Meg itt mindenkinek olyan legyen!:))
A Manókáról, meg természetesen mihelyt hazaértem rakom fel a képeket, és írok beszámolót! lig várom már a holnapot!:))
Jó reggelt! Vizike próbálj Encire gondolni, Neked ez most a fontos!!! Nyugalom!!!
Én is jót aludtam most, de asszem ma fekvés, mert a tegnapi nap elég hosszú lett, és nem apadt le rendesen a lábam :(
Jó reggelt mindenkinek!
Sajnálom Vizike, hogy nem aludtál jól, én helyetted is megtettem. Viszont ne aggódj, mert az Enikőnek sem tesz jót, érzi hogy anyukája feszült. Kicsit önzőnek kell lenned, úgysem tudod megoldani, bár én is sajnálom azt a kisbabát ( pár is van a környezetemben, akik vek óta várják a babát, miért nem hozzájuk jött a gólya?!).
Ma sem leszek gép előtt, megyünk punnyadni, anyukám főz, sógornő szülinapját tartjuk.
Tegnap nagyon sokat keményedett a hasam, most meg picit szurkál is, nektek nem? Nincs valami ultrabrutál front? Szép napot mindenkinek!
Jó reggelt cicák!Rémes éjjszakám volt fél 2ig a vámpirékon gondokodtam.És már 6tól fennt vagyok!Köszönöm a keresztszülős flajánlkozásokat, majd a szavatokaon foglak titeket! :D
Akkor aztán nincs kifogás, met irásos bizonyitékom van!:DD
Barbika ezek a vámpirék igen nehéz esetek.Nem tudom mi lessz, ha megtudják mennyi odafigyelést igényel a kisfiú.:(De egyenlőre a vámpir adja az áldozatot, és még neki ál feljebb.A dög.
Kisbibe jó mulatást nektek!ÉS remélem bejön a popó tornyozás! :))
Halika leszünk szívesen a tiszteletbeli kisbizi kerijei ugye csajok???:-))
Hidd el a vámpír depire fog hivatkozni!!A dongaláb gyógyítható sok orvosi odafigyelésre ha ők ezek a szülőnek nem nevezhető tagok nem képesek ezt megérteni legalább ti állljatok a sarkatokra és ne hagyjátok a kisfiút magára!!!!A vámpírnak nincsenek szülei??
Vizike pucsits:-))
Megjöttem kicsit, aztán megyek filmet nézni. RE még dolgozik, ma is esküvőt fotóztak, éppen a képeket válogatják.
Viszont találtam érdekeset a szoptatáshoz, nézzétek meg, egy kis segítség:
Vizike, diós süti nem volt, amit anyós vett torta az ünnepeltnek nem ízlett - én a csokisat nem szeretem, így meg sem kóstoltam. Viszont a túrós süti fincsi volt, abból vagy 5 szelettel is megettem. :))) Aztán este a szokásos dinnye adagot.
Holnap Ölbőn leszünk, hadd szaladgáljanak a gyerekek, így napközben megint nem leszek elérhető.
Vizike, szörnyű a vámpír, tudnék mit mondani, de inkább úrinő maradok. :(((
Csajok annyira irigyellek benneteket, hogy mentek UH-ra. Én is mennék, de nekem már nem lesz több. :(
Most megyek a szokásos esti pucsításra - remélem vizike igaza lesz a szülésznődnek - és beteszek közben egy filmet, ne unjam olyan nagyon.
Szép estét mindenkinek!