Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 júliusi babák! fórum

2009 júliusi babák! (beszélgetés)

16191. vizike (válaszként erre: 16190. - Lego)
2009. máj. 9. 20:51

Ó de jó!Meglessük a kis szépséget!? :))

Én a múltkor nem kaptam fotót, mert nem figyelte a nőci hogy még 1 ki van fizetve, én meg annyira a dokira figyeltem, hogy már későn szóltam.De azt mondták, ha legközelebb megyek nstre akkor csinálnak.Bár a dokim szerint még csinál a szülés előtt 1 uhot, pálne, igy hogy farfekvéses volt.

16190. lego
2009. máj. 9. 20:46

ez a körzetbe lesz,ha tudok hozok fotót,mert 4d-re is át tud kapcsolni.

nagyon jó lett

16189. vizike (válaszként erre: 16188. - Lego)
2009. máj. 9. 20:44

Milyen uhra mész?A kötelező 32 hetes, vagy csak maszek?

Látom ma Te is igen aktiv voltál! :)

És jól sikerült?

Én ma konyakmeggyes kókuszgolyót csináltam, meg palacsintát.:)

16188. lego
2009. máj. 9. 20:42

agoca,arany embered van!

vizike,gondoltam ma rád mert sütöttem a linzeredet,fini nagyon.

jaj,lányok úgy ízgulok,hétfőn megyek uh.-ra!!!

jó hétvégét mindenkinek

16187. vizike (válaszként erre: 16184. - Agoca)
2009. máj. 9. 20:40

Ó de jó napod volt neked is!Saját személyi inas,aki jól főz, kiszolgál, lesi minden óhajodat, és még imád is!Azt hiszem nem is kellhet ennél több!!!!:))

Micsoda jó csajos nap lehetett!Sajnos nekem is messze vannak a barátaim,itt volt 1 csaj úgy volt ő lessz a kisbizim keresztannyja is, de hatalmasat kellett csalódnom benne, mert őrülten kihasznált.De én voltam a marha, mert nem feltételeztem,hogy ilyen is lehet.

Igy azóta nem is keresek ujj barátnőt,a környezetemben.Bár el sem zárkózom.:D

de hálistennek itt vagytok Ti!!!!:D

16186. agoca
2009. máj. 9. 20:38
Szabina de jó, akkor lehet mostmár pakolásznod végre. Ügyesek vagytok, a párod meg neked is egy angyal :))
16185. vizike (válaszként erre: 16182. - Szabina1984)
2009. máj. 9. 20:36

Szabina én még mindig irigykedem erre az aranyemberre!Szeretget, simogat még éjjel is a pocakodon van a keze,ma pedig ajándékokkal halmoz el!:))

Úgy örülök, hogy már nektek is mindent sikerült beszerezni.Milyen babona ez a kocsival?Én még nem is hallottam semmi ilyet?De biztos, hogy örültség.Van annyi őrület igy a terhesség kapcsán.:DD

És milyen babakocsit választottatok ki?

Mikor teszel fel fotókat az ujj szerzeményekről??És a csini kismsmi ruhabemutatóról sem szeretnénk lemaradni!!!!!!!:))

Tudom kincsem, hogy őrüt és érzéketlen ez a vámpir, de nekem mégis igen rossz érzés amit a saját kisfiával tesz, és hogy ez MAmikát mennyire megviseli.

16184. agoca
2009. máj. 9. 20:35

Sziasztok! Csodálatos napom volt. A főiskolai lakótársaim utaztak el hozzánk, itt voltak egész nap. Hihetetlenül jól éreztem magam, apa pedig... 4 féle töltötthúst,kétféle körettel meg igazi husilevest tálalt fel, reggel 5 óta főzött, nekem csak a sütit kellet. Komolyan, csak a frakk hiányzott róla, teljesen kiszolgált minket. Annyira feltöltődtem. A lányokkal hatalmasat pletyiztünk, vihogtunk, sétáltunk. Nagyon ritkán találkozunk, és most leutaztak pocaknézőbe. Jajj annyira jó volt. Csak sirdogálok itt, hol örömömben, hogy itt voltak, hol bánatomban, hogy menyire messze laknak... Most megyek is lepihenni....

Dóry jó mozozást, muti majd meg :)

Vizike erre mit is írhatnék. És sokak meg mennyire szeretnének babát, és mindent megadnának, nem sikerül. Az ilyenek meg....

16183. vizike
2009. máj. 9. 20:29

Danica eltaláltad az az!:))ÉS még ezek után is én vagyok a szemét, mert segiteni próbáltam.

Ducky próbáld ki hogy minden reggel megeszel 1 ek lenmagot kefirbe keverve, vagy csak vizzel lenyelni.Nekem bejött addig nállam is rázós volt a helyzet.:P

Szivem szerint én is megkinoznám, hogy érezze át a kisfia helyzetét.

Dóry de jó neked, láthatod a kincsedet!Várjuk a fotókat, had gyönyörködjünk benne mi is!:)

Misz nem is csodálom, hogy ennyire magával ragadott az álmod!Szivből kivánom, hogy teljesüljön!!!!ÉS várjuk az ölelős fotót az ifju hercegről,és Róllad mosolyogva!!:))

Szerintem már innen gyorsabban telnek a napok,nem úgy mint az első trimeszterben.:)

Azóta sem tudok napirendre térni a vámpir tettei miatt,és megmondom nektek őszintén, attól félek nehogy a kisbizimmel is valami hasonló történjen.Tudom hülyén hangzik, de mivel családban van, remélem nem lehet örökölni ilyeneket.Vagy a sors nehogy ránk is hasonló keresztet osszon.:(

Nállunk is farfekvéses a kicsike, de mégsem mondta, a dokim, hogy császár.Azzal nyugatott van időnk még bőven megfordulni.Kiváncsi vagyok meg fogadja e a tanácsot! :DD

2009. máj. 9. 20:28

Sziasztok kismamik!

Ma csodás napot töltöttem a férjemmel, ami babadolgok vásárlásával telt. Nagyon jó volt, megvettünk mindent a kismanónak, kivéve a babakocsit, amit kinéztünk, lefoglaltunk, de anyukám, anyosom szerint, mert babona, így nem hoztuk el. De legalább megvan, még ha nincs is otthon, tudom, hogy milyen. De jövő hónapban már akkor is hazahozzuk, és nem érdekel, ki mit mond. Nagyon szép, meg a többi dolog is. nem győzöm őket csodálni. Már csak a pelenkázó asztalomnak kell elkészülni, és rendeszkedhetek.

És, nem tudom, hgy ma a páromba mi ütött, de vett nekem egy halom ruhát. Engem beküldött az öltözőbe, ö meg hozta a csinibnél csinibb rucikat. Hát, meglepődten nagyon, mondtam is neki, hogy ez egy halom pénz, de ő, hoyg nagyon szeret, és nem érdekli. Így mostmár tiszta csini kismami is lettem.:-)

Misz, nekem a vesém miatt lessz császár, meg az első is az volt, nem akarnak rizikozni. Még egy szülészt kell keresnem, és leegyeznem vele az idöpontot, hogy mikor lenne a legalkalmasabb, hacsak a baba nem akar jönni hamarabb. De remélem nem, mivel julius 18án lagziba is megyünk, és a drága párom vett nekem egy nagyon szép ruhát, aminek semmi értelmét nem láttam, de így legalább felvehetném. Marha vagyok:-)

Vizike, ez a vámpír nem akármi, szörnyű milyen emberek futkosnak körulottunk, körülötted. Ne idegeskedj ilyen ididótán, nem segít rajtad.

16181. Danica16
2009. máj. 9. 20:27

Dóry: Várjuk a beszámolót és a képeket is :)

Misz: Én rákérdeztem kerek perec, hogy milyen eséllyel indulok a "természetes" szülésre? ... a válasz nem annyira tetszett, de mivel még mindig lent van a lepény így kezdek megbarátkozni a gondolattal.

16180. misz
2009. máj. 9. 19:55

Sziasztok!

Még mindig az álmom hatása alatt vagyok. Lehet tényleg így lesz? Vagy csak így szeretném? De, hogy napra, percre pontosan ilyet megálmodni?

Köszi mindenkinek a reménytáplálást, hogy így lesz. Olyan jó lenne!!! :) és azt is remélem, hogy mosolygós anyukakét fogom majd a képeken a kezembe a boldog, tejfelszőke kisfiamat. :) Haj, bár már ott tartanánk...

Dóry: várjuk a képeket a kis Manóról! :)

Ducky: próbáld ki a kenőcsöt, hátha segít! :)

Barbika: örülök, hogy jól szórakoztatok. :)

Szilvita: Sajnálom, hogy egy hétig a Párod nélkül leszel. De majd milyen nagy lesz a boldogság, ha hazajön! Azzal a dilis nővel meg ne foglalkozz! Bár biztos én is felhúztam volna magam.

Vizike: Nem vagyok képes napirendre térni a vámpírod felett. Hogy lehet valaki ilyen felelőtlen! Én csokifüggő vagyok, de amikor Gigivel azt mondták: cukordiéta, kőkeményen betartottam. És gondolom minden normális gondolkodású nő ezt teszi! Csak azt a kisfiút sajnálom! Te egy hős vagy, hogy még segíteni próbáltál.

Szabina, Danica: Írjátok már meg, hogy hogy beszéltetek a dokival a császárról! Ő mondta, vagy ti hoztátok fel? Mivel indokolták? Miért kell a programozott császárnak a kiírt időpont előtt lennie?

16179. Dóry87
2009. máj. 9. 19:03

Sziasztok!

Kicsit le vagyok maradva, mert most nem tudtam feljönni pár napig!Megpróbálok visszaolvasni, de nembiztos, hogy sikerül!

Remélem mindenki jólvan!

Jah képzeljétek hétfőn megyek 4D-s uh-ra! Jaj alig várom már! Aztán majd rokok fel Ficánkáról képeket!:))

16178. ducky
2009. máj. 9. 17:32

11 oldal volt a termés:)

Az aranyér és Wc problémák nálam is vannak mindenképpen kipróbálom amit javasoltatok, ezt a natural care port+ doxyproct kenőcsöt...

remélem segít, mert már ott tartok hogy 4 -5 napig nincs semmi, utána meg csak kínlódok... ez így nem jó...

Vizike tényleg felháborító hogy ilyen anyák vannak és még segítséget sem fogad el, pedig te csak jót akartál...

az ilyen embert agyonütném vagy talán nem is tudom mit kezdenék vele....

16177. Danica16
2009. máj. 9. 17:10

Vizike nem semmi az a nő, mert hogy nem anya az már biztos...

Az a 6000forintos kapszula csak nem a more milk volt? :p

16176. vizike (válaszként erre: 16173. - 3a92f8d690)
2009. máj. 9. 16:50

Te egy hős vagy barbika, én nem mentem volna be a pókok miatt! :(

De legalább a kisfiad élvezte!

Nállunk is igen szépen süt a nap.

16175. vizike (válaszként erre: 16172. - Szilvita)
2009. máj. 9. 16:48

Még a vámpirnak áll feljebb!Most is itt voltak MAmikájénál, megrendelték az ebédet, elvitték és azt sem mondták köszönöm.Az ura is egy re érdekesebb,már teljesen a felesége befolyása alatt van,de ők még nem tudják,vagy nem akarják felfogni, hogy a vámpir miatt lessz igen nehéz a kisfiúnak.Mamika készvan napok óta nem tud aludni, csak sirdogál.Igen sajnálom.

Én ökör átvittem azt a szoptatós kismamának való kapszulámat amit 6000ért vettem, hogy ha akarja vigye el, hogy legyen teje, még neki állt feljebb hogy mit képzelek én, minek?Ilyen környezetben nem is tud szoptatni.Ja a környezet az oka mi???Még mellszivót sem volt képes beszerezni, bár a semmit az sem tudná javitani.

Komolyan mondom le tudnám ütni,amiért ilyen felelőtlen, és bunkó.

16174. ducky
2009. máj. 9. 16:19

Hali kismamik!

ne harizzatok, két napig nem voltam, mert csavarogtunk, páromnak kellett vizsgáznia Kecskeméten, aztán akkor már az anyósékhoz is beugrottunk...

remélem mind jólvagytok, most próbálom meg visszaolvasni a lemaradásomat:)

16173. 3a92f8d690
2009. máj. 9. 16:03
Sziasztok oda voltunk hüllősón:-)) volt kígyó pók teki siklók krokik stb:-))Zsokó nagyon élvezte:_))meg is sinítottunk 1 Pitont vagy mit:-))szép idő van felénkhála:-))Most nyomtam be 1 túrókrémet apa meg este megy pecázni!!!
16172. Szilvita (válaszként erre: 16171. - Vizike)
2009. máj. 9. 15:51
Atya világ, szegény baba, ilyenkor úgy tudok haragudni az anyjára, minek kellett akkor megcsinálni, vagy megtartani, ha csak nyomorítani tudja azt a babát???? Mit szól a férje ehhez, nem tángálta el?? Azt kellett volna... És mit szólnak Mamikáék, hogy beteg unokát szült nekik a saját felelőtlensége miatt????
16171. vizike
2009. máj. 9. 14:05

Képzeljétek tegnap átvitte a mentő a vámpir kisfiát A Győri kórházba, mert igen gyenge, sé nem jó a cukra.A tetü anyját nem igazán zavarja a dolog!!Megmondta a főorvos kerek perec, hogy az anyja felelőtlen zabálásának köszönhetően lett ilyen picuri, és sajnos mind a 2 lába dongaláb.Teegnap is egésznap infúziót kapott, hogy jobban legyen. :(

Az ökör anyjának, nincs teje, de nem is izgatja,mégsem képes semmit tenni azért hogy legyen pedig megmondta neki a doki, hogy igen fontos lenne, hogy szoptassa a babát.Sem tea, sem gyógyszer, semmi!!!Komolyan mondom ettől felelőtlenebb dögöt a világ nem hordott a hátán.ÉS még később kiderülhet, hogy szegénynek a fejében sincs minden rendben.a vámpir meg csak a válát vonogatja.

Mondjátok meg őszintén hogy lehet ilyen felőtlen, nemtörődön, önző 1 felnőtt nő aki anya?????

Én már attól is kivagyok, hogy mi van ha az én kincsemmel történne valami?

Minden elismerésem Kinginek, és Bongyorkának és a többieknek akik azóta is hősiesen tartják a diétát!!!

16170. vizike
2009. máj. 9. 13:57

Hellóka lányok!

Kisbibe kellmekben,és süteményekben gazdag ünneplést kivánok!helyettem diósat egyél jó??

Igen csini vagy a képen.:))

A dokid meg vaksi! :D

Missz csodállatos álmod lehetett, nem is csodálom, hogy felkavart,és sokat jár az eszdben.Igen kivánom, hogy igy legyen.Várjuk a fotókat a nyugodt tejfelszőke kisfiúról,és az őt ölelő mosolygós anyukáról!!!!:))

Szilvita mekkora idióták akadnak a héten az utadba??Ez egyszerűen hihetelen.Én nem birtam volna ki szó nélkül.Nem igazán tolerálom, ha beleugatnak,pláne, vadidegenek, és ilyen stilusban.Sajnálom, hogy Csabád megint utazik.

Szabina igen vigyázz magadra, és ha tudsz fekve tanulj.

Mézike, ott egye a fene a takaritást, és a többit, első a baba és a pihenés!

16169. Danica16
2009. máj. 9. 09:26

Jó reggelt!

Kisbibe, csatlakozom az előttem szólókhoz, nagyon csini vagy :)

Láttátok a májusiaknak már majdnem a fele babázik :) Mi lesz itt júniusban? :D

16168. 3a92f8d690 (válaszként erre: 16165. - 228bb89282)
2009. máj. 9. 08:55
Jó sok sütit:-)))Köszi
16167. 3a92f8d690 (válaszként erre: 16162. - Misz)
2009. máj. 9. 08:54
Szebb álmod nem is lehetett volna:-)))Hátha bejön!!!
16166. 228bb89282 (válaszként erre: 16162. - Misz)
2009. máj. 9. 08:28
Remélem, így lesz! :)
16165. 228bb89282
2009. máj. 9. 08:27

Jó reggelt mindenkinek!

Köszi csajok, aranyosak vagytok! Khatif, nem is tudom, miért írtad, itt senki nem lett bálna, főleg nem te. :)

Ma nem leszek gépközelben, egész nap szülinapozunk férjem családja részéről, holnap meg a sógornőmnek tartjuk, úgyhogy buli van. :) Remélem, legalább két kilót hízni fogok... ;) Eszek sütit helyettetek is, jó?

16164. Mézyke
2009. máj. 9. 08:01

Jó reggelt:-))

Kisbibe nagyon jól sikerült a kép.A háttér is csodás, de a pocid meseszép.

Misz jó álom.Én csak azt álmodtam meg hogy kislányom lesz, és az ultrahang ezt be is bizonyította, már 4-szer.

Olyan jó volt tegnap látni.Bár az arcát csak egy pillanatra sikerült, mert mindíg elfordult.

Próbálgatom azért olvasgatni a fórumot, és írni, de azért sokat fekszem.

Pedig annyi dolgom lenne.Még nincs is kimosva az összes babaruha.Van amit még vasalni kéne, na meg a lakás.....

16163. Szilvita (válaszként erre: 16162. - Misz)
2009. máj. 9. 07:51
Így legyen:)Micsoda álom!
16162. misz
2009. máj. 9. 07:32

Jó reggelt Mindenkinek!

Lányok! Nem fogjátok elhinni mit álmodtam! VÉGIGÁLMODTAM AZ EGÉSZ SZÜLÉSEMET!!!! Emlékszem, hogy éjjel érkezünk be a kórházba, hogy EDÁ-t bekötve fekszem a szülőágyon, hogy a dokim ott van és varr össze, hogy kérek helyi érzéstelenítést a gátvarráshoz, mert fáj. És megkérdezem hány perckor született meg Zolika, és a Párom ott áll mellettem fátyolos tekintettel és azt mondja: 2009. JÚLIUS 5. VASÁRNAP 7 ÓRA 24-perc!!!!! Lányok megnéztem a naptárban és tényleg vasárnap 5-e!!!! Aztán lenn vagyok a gyerekágyas osztályon, hozza a nővér a gyönyörű tejfelszőke kisfiamat, akit ülve szoptatok és úgy eszik, mint a kisangyal. Aztán bejön a Párom és mondja, hogy mehetünk haza, öltöztessem a Kicsit.

Na mit szóltok?! Létezik ilyen álom????

Teljesen felkavart!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook