2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Szép jó estét itt is esett picit de nem volt jég hála mivel a garázsba nem szeretek beállni !!Apa mocival ment dolgozni még jó hogy nem ázott el nagyon:-))
minden rendben velünk a babáim alszanak:-))
Lego, nagyon aranyos a pocid :D Neked is mekkorra már.
Ha kell eső küldök én. Itt annyit esim mint a fene, gondolom ez a hátránya ha az ember közel lakik a tergerhez.
Dóry örlük, hogy megnyugodttál :)
Igen Szilvita babásan vette fel. Okt-ben volt a állásinterjúm és mire november végén ajánlatot tettek addigra kiderült, hogy valaki növöget odabent. Én szeretem a fair játékot és megmondtam a nagyfönöknek, hogy mi a helyzet és dönthet, hogy így is felvesz-e. Rendes volt és felvett, rádadásul nem mondta el senkinek.
Nálunk még felhők sincsenek! Szép csillagos az ég!Aminek örülök is meg nem is, mert nagyon szeretem nézni a csillagokat! Olyankor mindig apukám jut eszembe aki sajnos már 5 éve nem lehet velünk!:(
De a fene vinné el jól jönne tényleg már egy kis eső és holnapra még melegebbet mondanak!:(
Lego: Igen kicsit talán megnyugodtam, ebben nagyon sok köze van annak, hogy Zalán tényleg nagyon sokat mocorog. A megszokotnál sokkal többet és ez nagyon megnyugtat!
Vizike: Vedd rá apát, hogy csináljon képet!:) Várom nagyon!
Most néztem, hogy már csak 59 nap van hátra! Tényleg nagyon repül az idő és én csak Júli közepe-végén szülök! De milyen hamar el fog jönni!
A szekrény jtóban szoktam fotózni,azért van benne a fa kockázás, de messzebb meg már nem tudok menni mert mögötte van a fal!:D
Itt elvonult a vihar, az esső, csak a felhők maradtak.
köszike
remélem sikerűlt megnyugodnod
Lego: Céppp nagyon a pocid!:)
Vizike: Várjuk a fotót! Bár a tükörböl fotozást is megtudnád oldani csak messze kell állni a tükörtől! A multkor én is ugy fotóztam!:)))
itt borzasztó idő van.
szegény apának fő a feje,mert szétázik a terasz.még nem volt teljesen lefestve,fél,hogy felpuffad a fa.
most hívott a lánykám,hogy a maminál jégeső van.
köszönöm
várjuk a képet.ha én apára várnék egy kép se lenne senkiről,ezt is tükörből fotóztam
Itt eső volt 3 szem, de csak hogy nyoma legyen tiszta ablakimon.:D
Szél az van,remélem nem lessz hurrikán.
nAGYON SZÉP A POCAKOD!!!Szerintem meg igenis nől, csak annyit látjuk, nekünk nem tünik fel a saját pocinkon a változás!:)
Nállunk vasárnap lessz pocak fotó Apa akkor vállal be este a meccs után.
én még nem tudom lóbálni,mert hetek óta készül a teraszunk,meg a szomszédba épp a tetőt csinálják úgyhogy szivesen ki se megyek nappal annyi közönség van.
csináltam ma képet a pocakról,szerintem már nem nő annyira
nagyon tetszik a buborékos képed!
Nem hiszem, hogy fészekrakás lenne, mert még tollaim nem nőnek,és én az elejétől ilyen aktiv vagyok, csak amig Mindenki ennyit tüsténkedett, nem tünt föl.
De megigérem, ha befejezem a vitrineket is, onnantól, én is csak a lábamat lóbálom a hintaágyban.:))
Ja a málnalevéltea, olyan fűűizű,de nekem az illata nem jön be pláne melegen.Igy csak lehűtve iszom.
nállunk mindjárt esik az eső!!!legalább lehül a levegő.
én is eszek sok gyümit,remélem csak egyszeri alkalom volt..
vizike,ez már a fészekrakás nállad,talán miránk is ránk jön.
bongyorka,nekem is dagad a lábam,de még pihi után helyrejön.védőnő szerint már lassan normális ,hogy dagagdni fog.
Ma én is bealudtam nagyon jól esett csak 2 ember vert fel addig sajna Á azt hittem a plafonra ugrom mostmár zárom az ajtót xd!!!!!!
Zsoltikám homokozoban van és hallom ahogy magában beszélget olyan ari:-)én is mindig magammal beszélgettem mikor kicsi voltam:-))
Ha csak a cserimagon múlik megyek a kertbe:-)))aztán szedem én is:-))
Dóry minden ok lesz hidd el!!!
Hogy bírod???? Én ma semmi másra nem voltam képes, csak arra, hogy kifeküdjek a hintaágyra! Sikerült is elaludnom!:)Nemrég keltem és magamba erőszakoltam egy fagyit!:) Mára csak ennyi telt tőlem!
Te meg tele vagy energiával! Küldhetnél abból a csri magból, kiborítom én is hátha lesz nekem is ennyi energiám!:))
sziasztok csajszik szarakodotta net du nem tudtam jönni de visszaolvastam:-))
Vizike te 1 hős vagy én nem sokmindent csinálok már nagyon nem bírok semmit igazából betojiztam mikor volt ez a folyásom vagy mim:-SS
Függönycsere az álom meg az ablakpucolás meg a múltkori autó takarításod:-)Te 1 csoda csaj vagy sipp supp könyen fogsz szülni hidd el !Majd írd meg milyen ízű a málnalevél tea jó????
Szegény kedvesem!Sajnálom, hogy bedagadsz.:(
Nem szedek semmi,na jó ma szedtem cseri magot, mert levertem a tálat.
:DD
Neked tudod jól hogy sokkal jobban kell vigyáznod magatokra,hiszen a felügyelőtiszted sem viccből ilyen szigorú! :)
Majd megyek segiteni jó????
Még aktiv vagyok, és ma nem is voltam sánta! :))
Anyudnak pont meglessz a műtéti felépülése, mire Ti hazaértek a kórházból a picivel!:)
Majd meséld el mi volt hétfőn.:)
Szia mindenki!
Szilvita, jó pihenést! Pancsizz helyettem is és pihenj sokat! :o)
vizike, áruld el mit szedsz? Kérnék én is. :o))) Melletted egy lusta .... érzem magam, pedig lenne dolgom elég, csak a felügyelőtisztem nem hagy kibontakozni. Hétfőn az ablakpucolás után is be lettem fenyítve, pedig csak kettőt tisztítottam meg és van még 10.
Lego, az a zsiráf nagyon király! Jöhetsz hozzánk is. Nagyon szép lett Tamara szobácskája.:o)
Dóry, én is csatlakozom az előttem szólókhoz, ne izgulj, minden rendben van a babával biztosan. :o)
agoca, jó bulizást! Vigyázz magatokra!
Megvolt az első boka- és kézbedagadásom. :oS Ezt a meleget nem bírja a szervezetem, de sztem senkié, hosszú távon. Szerencsére pihenés hatására, meg hideg-meleg vizes váltott fürdetésre lelohadt és újra látszik a bokám és le tudtam venni a gyűrűm. :oD Alig várom, hogy essen már az eső, kiállok az tuti. :o)
Anyumat megműtik, két hét múlva. Remélem minden rendben lesz vele, de már nagyon csúnyák a viszerek a lábában.
Hétfőn már ctg-re megyünk. :o)Kíváncsi leszek milyen lesz. :o)
További szép napot nektek!
Szióka lányok!
Na az összes ablakom megpucolva, függönycsere, mosoda,virág átültetések kipipálva!:D
Megint nem unatkoztam.De már csak 3 kicsi, és 1 nagy szobaszőnyeget kéne kisúrolnom, meg a 3 bazi nagy vitrint átmosogatni,és kész is vagyok onnantól pihi! :DD
Legó nekem minden falon van valmi festve, kivéve, ahol az ablak van.:)
De nem lett sok.Nekünk tetszik, és eddig mindenki aki látta csak irigykedett!:)
Nekm is volt bajom a wc-én. de mióta ennyi gyümölcsöt eszem, nyert ügyem van.Bár nekem a terhesség elején a búzacsira vizzel bevéve,ill a lenmag vizzel szintén megoldotta a gondjaimat!:DD
Dóry ne izgulj, nem lessz semmi baj.Ha lenne, már akkor megnézett volna több doki.
Khatif megértem a munkahely miatti ragaszkodásodat,de ha csak 1 mód van rá próbál otthol maradni!
Natural Care por. Egy kis gyümölcslébe beleteszitek, már aznap este jó lesz! :)) Első terhességnél megettem egy kicsi dobozzal és helyreállt az egész.
Vagy egy pohár langyos víz, másnapra megoldja. ;) Aztán élőflórás joghurt, sok dinnye. Nekem ezek mind használtak. Ezek az olcsóbbak, a por kicsit drágább, de csak természetes anyagot tartalmaz, terhesen lehet szedni, nagyon jó cucc!
hahó kismamik!
én nem akarom elkiabálni, de nekem ez a vc problémám megoldódott amióta minden nap beiktatok egy danone aktiviát az étrendembe:)
megint elcsavarogtunk apával és megvettük a kismatracot és egy vízhatlan lepedőt is:)
és rájöttem hogy már nem a ruhaboltok hanem a bababoltok a kedvenceim:)
gondolom ti is imádtok nézelődni, még akkor is ha nem vesz az ember semmit:)
Ertem, koszi.
Minden rendben lesz ne izgulj. Gyere ide fel mindennap, duhongj egy kicsit es hetfon kozlik, hogy teljesen egeszseges a kicsi :D