2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Lego, nagyon ügyes vagy, nagyon szép lett a falatok.
Krisztom, gratula az eredményekhez. Hanyadik héten is tartassz te most pontosan? Mert nézegettem, ezek kb a harmincadik hétre felelnek meg, vagy rosszul néztem?
Nekem is nagyon tetszenek amiket festegettek, kár hogy én nem tudok ilyen szépeket...:(
Milyen anyuka leszek így? Ejjj...
Na sziasztok,
Mezyke akkor tessek pihenni. Bar megertenem ha tok eleged lenne. Elvileg azt olvastam,hogy a babak a 35 hettol erettek es mar nem olyan nagy baj ha kibujnak,de remlejuk Orsi baba sokaig bent marad.
Lego, nagyon jo lett a szoba. Az a zsiraf isteni
igazán nem jó.A dokim nagyon félt de megérti, hogy itthon jobb feküdni mint a kórházban, ezért is nem erőlteti, hogy feküdjek be.A másik meg, hogy még legalább 1-2 hetet kéne kibírnom, és utánna jöhet az orvosom szerint.Addig pl.kúpot sem írt fel, pedig folyásom van.De ha használom, akkor szerinte beindul a szülés, így majd 1 hét múlva kapok csak.
Na majd meglátjuk.Addig is minden nap rettegek a korai szüléstől.
Az lenne a poénos ha ezek után még túl is hordanám, bár ezt én is kétlem:-)
Sajnos nem készült kép. Az utolsó kép a 4D-n készült.
Papi ugyan ben t volt velem, de a doki azt mondta, hogy már nem sok minden látszik belőle, mert nagy...
Sziasztok!
Ami azt illeti, nekem se varrogatáshoz, se festegetéshez nincs ügyességem! Ezt mind a nővérkém csinálja helyettem...:P
lego:
nagyon ügyes vagy!
Mézyke:
Neked már nincs is olyan sok hátra. Mit mondtak a görcsökre? Nem probléma?
Nagyon szép lett.Van itt sok ügyes kismama úgy látom:-))
Én is élvezettel festettem fel a kedvenc figuráimat a falra, bár akkor még a baba csak tervben volt.Mostmár nem lenne türelmem hozzá, pláne ebben a melegben:-))
halihó,megjöttem a szülőiről.
tettem képet a naplómba ha érdekel valakit,közbe próbálok visszaolvasni...
juj kisbibe szuperul hangzik a babaszoba leírása, mindenképpen szólj ha raktál fel képet, kíváncsi vok:)
Dóry borzasztóan együttérzek, egyszerűen hihetetlen hogy ennyire tétova a párod és megvárat a döntéssel....
Ne hagyd magad, állj a sarkadra, fiatal vagy még, és ha nem ő akkor lesz más aki majd apaként fogja szeretni a babádat:)
Sziasztok!
Tudom, eltűntem, mint a kis csacsi a ködben. Kicsit behavaztam.
Amúgy minden rendben van, jól vagyunk.Éjszakánként néha kicsit görcsölgetek, de csak 1-2 percig tart, ezért megemelte a védőnő a magneB66 adagomat 3x1-re.
Ultrahangon is voltunk hétfőn:
BPD:76 mm
OFD:94 mm
Has:74 mm
Femur:52 mm
Sajnos még harántfekvésbe van, de a doki szerint jó esély van arra, hogy két hét múlvára, mire megint menni kell, addigra befordul.
Jaj, bocsi,h. csak így belecsaptam a közepébe!:P
Szóval Sziasztok!
És Mézyke, igazad van jó esetben én sem tudnám/tudtam volna elképzelni az életemet a párom nélkül, főleg nem babával, nem én akartam így, és szerintem tényleg mindent megtettem maximálisan,h. ezt helyre lehessen hozni...de sajnos nem ment,azt meg tényleg nem tudnám elképzelni,h. úgy maradok valakivel, h. én szeretem-imádom, ő meg csak átnéz rajtam , kihasznál és csak a baba miatt vagyunk együtt.
Így nem tudnék vele együtt éni, szóval kénytelen leszek külön megpróbálni...:))
Hát, nem örülök, nem jó ez így, én nagyon egyedül szoktam magam érezni, annak ellenére, h. a családom mindenben mellettem áll, és sokszor sírok is, de ez a hormonok miatt is lehet! De abban egyetértek,h. jobb külön, nyugodtan, békében,mint vele maradni és félni a sok dologtól, ami megtörténhet. Én azért is mentem szét a gergőtől, mert rossz lett volna bele gondolni,h. ezek után is megcsalhat...:S
Szóval csak fel a fejjel! És remélem sikerül azért megoldani a dolgokat! :))
És tényleg most a baba a legfontosabb!:))
Sziasztok!
Ma befejeztem két képet,persze apa nem hozte a gépet,de este tuti felrakom.
Megyek szülőire mindjárt úgyhogy azt sem tudom kivel mi újság de visszaolvasok később.,addig is szép délutánt.
Remélem!
Hogy vagy Mézy? Keményedések?!
Dóry, Vivuci kitartást kívánok nektek! Én anno megmondtam a férjemnek, ha nem tudok vele élni - természetesen, miután próbáltuk helyrehozni és nem sikerült -, elválok. Nem látom értelmét kínlódni egy olyan kapcsolatban, ahol nem lehetek boldog. Ezzel ő is így van. Nem mondom, hogy könnyű lehet, de úgy gondolom, a gyerek(ek) szempontjából sokkal jobb. És így mindkét szülő megkapja az esélyt arra, hogy még boldog lehessen az életben. Szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy ez ilyenkor nagyon nehéz lehet - egyelőre nem tudom -, de ha meg kell lépni, akkor magunk miatt és a gyermekei(ü)nk miatt meg kell tenni... :(
Dóry remélem helyes döntést hoz majd a párod.
Én el sem tudnám képzelni az életemet a férjem nélkül.Főleg egy baba mellett.De van akinek megy:-))
Kisbibe kíváncsian várom az eredményt.Biztos szép lesz ha kész lesz:-))