Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 júliusi babák! fórum

2009 júliusi babák! (beszélgetés)

17271. 228bb89282 (válaszként erre: 17269. - Danica16)
2009. máj. 23. 14:16
Nem vigasztal, mert rettegek a pókoktól, de valami iszonyúan és állandóan az a kép lebeg a szemem előtt, hogy akár meg is ehettem volna. Vagy az utolsó pillanatban veszem észre a kb 4 centis keresztespók tetemet. :(( Közben meg mindenki röhög rajtam, milyen kis hülye vagyok, de állítólag nagyon finom volt, legközelebb is ilyen legyen! :D:D:D
17270. 3a92f8d690
2009. máj. 23. 14:15

ÚÚ de gáz most néztem a viasat 3 !!

Pókos kaja:_PPPPP te kis boszi!!!

17269. Danica16
2009. máj. 23. 14:12
Ha ez megnyugtat nekem a múltkor egy csomó apró megpirított bogárka volt a nudlimon, mert nem vettem észre, hogy megszállták a zsemlemorzsát :p :DD Még jó hogy azért a gyereknek nem adtam belőle :p :D
17268. 228bb89282 (válaszként erre: 17266. - KriszTom)
2009. máj. 23. 14:10

KriszTom egy percig ne aggódj, nálunk most van szobafestés ezen a hétvégén, mert a mienk se állt eddig sehogy. A fiúk egyelőre nagyon ügyesek, az egyik szoba már totál készen van, a másiknak most álltak neki. Úgyhogy van még időtök... ;)

Most egy nagyon durvát mondok nektek, Vizikém tuti lepipáltalak főzésben. Hát, főztem a fiúknak meggylevest, amit vaníliafagyival tálaltam. Tejfölös csirkét - egy keresztespókkal megspékelve -, egy kis nokedlit. És természetesen az elmaradhatatlan ecetes saláta - egy másik fekete pókkal megízesítve. És nem is családi házban lakunk!!! Azt hittem, beájulok amikor megláttam, a fiúk meg röhögőgörcsöt kaptak a visításomtól. Így én nem ettem ebédet, most egy kis dinnyével próbálom vigasztalni magam, de már nem bízom semmiben. :( Na, főzött más is ilyen remek pókpörit póksalival?! :((((

17267. Danica16
2009. máj. 23. 14:09
Aki lustálkodik az nagyon jól teszi!!! Most pihenjetek amíg tudtok, egy párnapos hetes baba mellett nagyon szerencsésnek kell lenni, hogy pihenni tudjon az ember lánya! :DD (tapasztalat...)
17266. KriszTom
2009. máj. 23. 14:04

Sziasztok kismamik!

Megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen lusti. Iszonyat, hogy mennyire aluszékony vagyok. Beni persze mocorog rendesen, bár még mindig harántba fekszik.

Papi ma is dolgozik, túlórázik. Pénzben ugyan jól jön, de ha azt nézem, hogy nekünk is már csak 63 nap van vissza, és a szoba még sehol sincs, akkor égnek áll az összes hajam szála.

Reggel felébredtem, mert megint teli volt a hólyagom, tipli pisilni, de utánna visszaaludtam a tv nézése közben.

Kellene nekem is valami szer, amitől kicsit aktívabb lennék, mert ez így nem lesz jó...

17265. Danica16
2009. máj. 23. 13:45

Vizike tényleg nagyon pörögsz :)

Én utoljára akkor voltam ilyen aktív, mikor Totóval a végét rúgtuk, mikor befejeztem a nagytakarítást mehettünk a kórházba :p :D

17264. 3a92f8d690 (válaszként erre: 17261. - Vizike)
2009. máj. 23. 13:42
Vizike elképzeltem ahogy Encit a hátadra kötöd és dolgozol ezerrel tőled kitelik:-)))
17263. 3a92f8d690
2009. máj. 23. 13:41
Halika nálunk ma volt gyereknap mire rájöttem volt már 10 óra mert sziréna meg miegymás hallatszott gondoltam is ma mindenki ilyen aktív?????De utánna rájöttem hogy mennünk kell bulizni és pocitmutogatni:-PP páran letapiztak!!!!!!!!!!!Kicsit arrébb is álltam olyankor rájöttek hogy csak mutatóban van!!!:-)))Hú de sokan voltak ......Zsokkó oroszlánosra kérte magát kifestetni volt ugrálóvár, tűzoltó autó ,rendőrautó stb!!Volt jó zene:-))Jó volt !Utánna elmentünk a helyi étterembe kajcsizni ettem fini gyümilevest meg brassóit!!Már nem akartam nekiállni főzni mondtam is apának elvégre gyereknap van:_D Most pihenem az ebédet!!Beugrottama boltba is hazafelé hát nem nekem ugrott 1 kg eper:-)))))???????Du eperevészet lessz Hot magazin olvasással mert apa pecázni fog!Kiülök a hintaágyba:-))
17262. Dóry87 (válaszként erre: 17257. - Vizike)
2009. máj. 23. 13:09

Vizike szivem! Te már meginbt kiborítottad a cseresznyemagot?????

Én még a mosogatáshoz is lusta vagyok, így inkább elmentem pancsizni és kifogyasztottam a melegvízet, hogy legyen mire fogni a mosogatás halogatását!

Remélem ha itt lesz a pici már nem leszek ennyire lusta!

17261. vizike
2009. máj. 23. 13:00

Majd küldök,mig vacsizni lesztek!:D

hagyd nyitva az ablakot!:DD

17260. Khatif (válaszként erre: 17259. - Vizike)
2009. máj. 23. 12:57

Nagyon jól hangzik :)

Most éhes lettem :D

17259. vizike
2009. máj. 23. 12:42

Jajj csillagom miért néznénk hülyének??

Ha mindenki mindenhez értene, 6 feje lenne, vagy 9. :)

A lestyán 1 fűszer,olyan illata van mint a delikátnak.Kinézete olyan mint a száritott petrezselyem.

A szűzpecsenye a sertéskaraj melletti husika.

Felszeletelem, kicsit megklopfolom,beszórom a lestyánnal és sóval.Kicis olajon elősütöm teflonban, és a gombamártásban készre párolom.

remélem segithettem.Én a számitástechnikában vagyok analfa.:D

17258. Khatif (válaszként erre: 17257. - Vizike)
2009. máj. 23. 12:34

Most tuti hülyének néztek, de mi az a lestyános szüz. Mármint miből készül és hogyan?

Vizike, komolyan mondom többet kellene pihenned egy kicsit. Egyfolytában mész és már csak egy hónapod van hátra. Most pihenj és majd pörögsz ha Enikő is ott lesz veled.

17257. vizike
2009. máj. 23. 12:20

Khatif gratulálok a jó programotokhoz.Fincsi vacsorát, és szép estét kivánok nektek.

Jelentem kisúroltam a hálószobai nagy szőnyeget, a 3 futót,és a 2 kicsit.felmostam az egész házat,és felkentem a padlót a hálóba.Mára elég is lessz.:D

Na jó még 4 körül főzök lestyános szüzet, vargányamártással,meg kukoricás rizst.:)

Addig feltettem a csülkeimet, és mesét nézek!:D

Kisbibe remélem Ti is jól haladtok!:D

Barbika elég jól haladsz a szüléssel nem gondolod??:))De hogy közben elaludni??:D

17256. Nitina
2009. máj. 23. 10:50

Sziasztok!

Ma én sem tudtam valami jól aludni, mondhatni szinte nem is aludtam. Minden estére teljesen bevizesednek a lábaim. :( Ráadásul ma éjjel egyszerre begörcsölt mindkét vádlim. Gyorsan ittam is tejet, és mindjárt egy kis kalcium pezsgőtablettát is magamévá teszek.

17255. lego
2009. máj. 23. 10:28
Szép hétvégét mindenkinek!
17254. Khatif
2009. máj. 23. 09:25

Jó reggelt lányok,

Képzeljétek itt is süt a nap :) Remélem így is marad egész hétvégére.

Mi ma este megyünk étterembe a kollegákkal. Arjan nem akart, de mondtam neki szerintem hosszú ideig ez lesz az utolsó alkalom.

Nekünk a követekző hétvége lesz az utolsó, amit kettesben töltünk majd. Elég félelmetes belegondolni. Anyukám jön két hét múlva és mikor elmegy mi már hárman leszünk :D

17253. Dóry87
2009. máj. 23. 09:25

Jó reggelt lánykák!

Ma mindenki ilyen korán kelt! Én is!:( Pedig én aztán nemszeretek korán kellni! Fél 6kor már fenn voltam! Ma már aktívabb vagyok mint tegnap már az állatokat mnegetettem (tegnap ezt anyura bíztam).

Barbika: Nállatok is zaj van? Hát nálunk is! Bár nálunk nem a szomszéd hanem a hungaroring, hajnal óta kint vannak a mocisok! Ezel se tudnak aludni?

Szabina: Megy a DRUKK ezerrel a vizsgádhoz!

Olyan meleg van kint, hogy szivemszerint ki se mozdulnék ma a lakásból!

17252. 3a92f8d690
2009. máj. 23. 08:57
éjjel megint szültem de nem emlékeztem a részletekre a sz nő mondta is persze mert sokat aludtam közben:-)Még ha így is menne de a gátmetszés ott volt szép álom mi?
17251. 3a92f8d690
2009. máj. 23. 08:54
Vajasmézest valaki:-)???Kakaóval!!
17250. 3a92f8d690
2009. máj. 23. 08:53
Ja resze én vagyok az első ő a 3.de előttünk hála parkoló van kaviccsal!!de az út másik oldalán van ám nagy árok most abba kezdett bele előttük de feladta :-))Inkább áttért az elektromos fűnyíróra az udvarukon!!!:-PPP a marha
17249. vizike (válaszként erre: 17247. - 3a92f8d690)
2009. máj. 23. 08:48

Isten hozott az őrült szomszédok között!Mit szólnál hozzá, ha tarónvágnád 1 papuccsal, mert ilynekor hiába óbégatsz, nem hallja anagy zörgéstől. :D

Neki ez a pihenés!Aktiv tipus!:))

Kitartás, már lassan az utca végén jár! :DD

17248. 3a92f8d690
2009. máj. 23. 08:48
Vizike jó etetést:-))Ma én kihagytam apa kelt fel mert me szabis!!De jól esett:-))Megyek én is eszek valami finomat!!!
17247. 3a92f8d690
2009. máj. 23. 08:38

Sziasztok!!!!!A szomszédom nem normális ÁÁÁ fűkaszával vágja az árokból a gazt annyira szorgalmas nem érne rá később most az egész negyedet felkölti biztos és nagyon halad vele szerintem kedvességből előttünk is kiírtja a gazt!!!!!!!!!!!!De szombat reggel van én még azt sem tudom merre vagyok arccal :-D kész vagyok jó hogy Zsokkó nem ébredt még fel!!De ezt a mutatványát meg tudja csinálni is többször 1 évben :_)Mert neki van lyen gépje!Du is stózokott alvásidőben!!!!A dilije inkábbb pihenne!!!

Párocskám elment intézni a dolgait nemsokára jön:-))Nagyon meleg volt éjjszaka ...........ez egyre jobban halad mentsen meg valakiÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

17246. vizike
2009. máj. 23. 08:34

Bongyorka indulok,tartunk 1 csajos napot 4esben a babákkal! :D

Cserit vigyek, vagy elég a magja is??? :))

Na megyek reggelizek, és megetetem a házi állatkertet is!

Szabina nagyon szoritok ügyes vagy tuti jó lessz a vizsgád!

Gratula a kisfiad szupi eredményeihez.

Ha meglessz Enci úgysem érek már rá ilyen munkálatokra!:)

2009. máj. 23. 07:59

Sziasztok kismamik!

Lego, csini a pocid. Meg persze te is.:-)

Kisbibe, majd aztán kérjuk a képeket, biztos nagyon szép lessz minden.

Szilvita, Jó pihenést, érezzétek magatokat jól.

Agoca, boldog szülinapot a párodnak.

Dóry, nyugodj meg, a kismanóval biztosan minden rendben van.

Vizike, te tegnap már megint nem bírtál az erőddel. Ejnye ejnye anya. Mindjárt szülsz, egy kicsi pihit vezess be, mert ki tudja, hogy Enikő mellett majd fogsz e tudni.:-)

Tegnap voltunk pesten Ákossal természetgyógyásznál, mérésen. Reggel meg fülorvosnál voltam vele. Minden ok. Délután meg sátrazott a kismanó a kertben,olyan aranyos volt. Nagyon élvezte. Most meg szorítsatok nekem, megyek vizsgázni, pedig semmi kedvem. De nagyon!:-(

17244. 2f06d87e17
2009. máj. 23. 07:53

Jó reggelt mindenkinek!

Én is 5 óta fent vagyok Vizike, szolidaritálok Veled! :o)Mondjuk a férjem ma ment az öcsémmel Kinizsi 100 km-es túrára, azért keltünk korán. Megcsináltam neki a kaját, aztán még ledőltem, de a kisasszony nem hagyott. :o) Már a kutyikat is megsétáltattam, de ezt a meleget nem bírják.

Vizike, várlak nagyon sok szeretettel! A cserimag is jöhet, ha ennyire jól beválik és tele van energiával. :o)

Nálunk egy csepp eső nem esett... pedig olyan jó lett volna. Minden olyan száraz mint a sivatagban. Annyi azért jó, hogy így reggel most kicsit hűvösebb van. :o)

Vigyázzatok magatokra és szép hétvégét kívánok!

17243. 228bb89282
2009. máj. 23. 07:51

Jó reggelt mindenkinek!

Nincs időm visszaolvasni, remélem mindenki jól van. A lakást szétborítottuk, iszonyat, mi van itt. :( Kis alagutakon keresztül haladunk, por, piszok, minden. :( Nem ilyennek képzeltem. Ma már a jobbik része lesz a dolognak, tegnap meg volt a vésés, nemsokára jön a kőműves eltüntetni a nyomokat. Utána meg a festés. Már nagyon várom, kíváncsi vagyok, milyen lesz! :))

Ha lesz egy kis időm, majd ideülök, addig is szép napot mindenkinek!

17242. vizike
2009. máj. 23. 06:19

Jó reggelt cicák! 5től fent vagyok!Ma nem jól ment ez az alvás dolog.:(

A kisbizim, hol csuklik,hol tréningezik.Nagy munkában van odabent.

Most néztem reggel, hogy keddhez 1 hónapra vagyok kiirva.

Szilvita kivánom, hogy nagyon jól érezzétek magatokat a vakáción!:DKicsit pancsizzál helyettem is jóóóó?

Úgy vágyom én is az úszásra.

Dóry örülök, hogy kicsit megnyugodtál.Éljnek az aktiv babák.:))

Barbika kiváncsi leszek igazad lessz e a könnyű szüléssel kapcsolatban.:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook