2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Igen, valaki írta...de a dokim szerint nyugodtan fürödhetek, amíg a méhszájam zárt. És az zárt teljesen, szóval nem tudom... Annyira szeretném:S De féltem azért Domit, na meg kell hogy mondjam. Majd jól utánaolvasok:)Én azért bízom a Balatonba..de ha meg odamegyünk és dög meleg van, hogy bírom ki fürdés nélkül???
Na, jó éjt lányok!
Sziasztok lányok!
Bocsi,de most nem nagyon jártam erre,valami nyavalya söpört végig a családon.Majd holnap megpróbálok mindent visszaolvasni,de remélem mindannyian jól vagytok!!!!!
Szilvita:szerintem is hagyd ki a Balcsiban fürdőzést,nehogy összeszedj valamit most a vége felé.
Hát a Balcsi vize nekem is gyanús akkor inkább valmi élő folyó viz,vagy tó, de a Balcsi szerintem nem a legtisztább!!
Asszem Ducky irta, hogy most döglenek benne az angolnák.És büdös is.De lehet, hogy rosszul emlékszem a névre,de valaki tuti irta.
Üdv köztünk Niki!:)
Dóry gratula a jó eredményekhez, és igen örülök, hogy végre kifogtál 1 normális dokit!Nem is kell izgulni tovább,mostmár minden rendben lessz.:)
Szilvita gratulálok az okos és szófogadó kisfiadhoz!!!Milyen rendes gyerek!:)Nem hagyja hogy izgulj miatta!
Szabina vigyázz magadra, és pihenj amennyit csak lehet.
Khatif sikerült a cicasátrat megcsinálni??:D
Barbika, lehet, hogy holnap én is felálitom a mi medencénket, most bogarat tettél a fülembe!:))
Hogy van a lábad??
Hát szerintem biztosabb, ha nem fürdesz most a Balcsiban. Ki tudja mit szedhetsz össze, nehogy valamelyik baci beindíts a szülést.
Marha nehéz lesz kibírni mondjuk ott a melegben :D
Hűha én még a Balcsiban is tervezek fürdést két hét múlva...nem kéne? Mert ugye most a Velencei-tó kimaradt, betegség miatt....:(
Én ma nagyon jól bírtam a meleget, most festjük Apával az ajtókat, meg az ajtófélfát, még annyi dolgunk van és nem segít senki:((
Szabina, örülök, hogy minden rendben van veletek. De azért még mindig figylej magadra és pihenj.
Dóry mondtuk mi, hogy minden rendben lesz. Szerintem nyugodt lehetsz teljesen. Most már csak várni kell a picit.
Én most azt beszéltem meg a fönökömmel, hogy reggel fogok dolgozni, ha az sem megy, akkor majd kiderül. Jó lenne már kihúzni ezt a három hetet betegállomány nélkül.
Motort nem sikerült venni de medencét 1 kis vackot vettünk jó pancsolni és milyenszínben?Hát rózsaszínben volt csak:-PP de nem baj jó lessz RékánaK JÖVŐRE:-))
a NAGY MEDENCÉNKET NEM ÁLLÍTOTTUK MÉG FEL MERT KELLENEK BELE SZEREK ÉS MÉG EL KELL KAPNI AZT A CSÁVÓT AKI ezeket árúlja!Bocsi nem láttam hogy kiabálok:-DD adrágám jót pancsolt:-))először 4 hónaposan pancsizott de akkor zöld volt neki:-))Mondjuk én nem fogok a nagy medencében fürcsizn nehogy baj legyen belőle!!
Sziasztok Niki Üdv közöttünk !
Mindenkinek gratu a jó hírekhez az ügyi babákhoz:-))
Ma nagyon rosszúl voltam ebéd után hányinger kerülgetett még fel sem tudtam jönni!!Egy picit alukáltam is ....de a szőlőcukor segített szerintem nagyon meleg van már csajok ugye??
Most magyarnépmesézünk apa meg horgászik!!
Jól van, örülök, hogy rendben vagy, megértelek hogy aggódsz! De látod, vannak itt értékhatárok, legalább megnézték rendesen a babádat!
Én is voltam a dokimnál, befordult a drágám, kis okos:D Minden rendben.
Sziasztok Csajok!
Niki, üdv köztünk!Akkor mostmár neked sincs sok hátra!:)
Ducky: Nem irigyellek!Én is tudom, milyen egy fogfájás! Viszont én nyuszibb vagyok nálad, inkább szenvedek ,de dokihoz nem megyek!:(
Szabina: Sok sikert a holnapi vizsgádhoz, megy a DRUKK ezerrel!:)
Nah csajok megvolt az ultrahang! Hát és nem is tudom, meg is nyugodtam meg nem is! A csajszi iszonyatrendes volt mindent mm-ről mm-re megnézett! És mondta, hogy minden teljesen normális! A kamra távolságok tényleg 8mm-es, de ez 10mm-ig normális illetve 6mm ig normális 6 és 10között kell nagyon odafigyelni rá (nagyvalószinűséggel ezért hívtak vissza a Péterfybe kontroll uh-ra!) De azt mondta, hogy mivel a kicsi agyába nincs folyadék meg semmi eltérés ezért nem kell agódni! Mert ha baj lenne akkor nem csak a mm erekbe lenne ez kimuitatható, hanem más eltérések is lenénnek! Ugyhogy ezek végülis nagyon is jó hírek!:)))
De hát melyik kismama nem aggódik ezekután, hogy még nőnek azok a mm-ek??? Ugyhogy folyamatosan beszélek Zazababával és arra kérem, hogy most igazán figyeljünk azokra a mm-ekre, hogy ne nőjenek!:)
Mindegy 2 és fél hét múlva kiderül minden! De a nő megnyugtatott, hogy nem lesz itt semmi baj!:))
Sziasztok kismamik!
Ducky, nem irigyellek. Fogfájás????ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
Debora, csini a poci, és a kocsitok is nagyon jó.
Niki, üdv köztünk.
Nem rég jöttem meg az orvostól, minden rendben van. Törpikém csak úgy ficánkolt, száját nyitogatta. A fütyije is megmaradt, meg is mutatta. Méretek a kornak megfelelnek. Méhszáj zárva, Lepény elől, magzatvíz elegendő, és kis fejecskéje már lent van. most már tudom, hogy a kis seggét nyomkodja ki mindig fent.
A vizeletben volt egy kis vér, kaptam kúpokat a viszketésre, égésre. De amugy minden rendben, annyira boldog vagyok. Igaz még kicsik vagyunk, de amekkorának lenni kell, akkorák. Majd megnövünk.
És csak egy kilot híztam a három hét alatt. Legközelebb két hét mulva kell mennem.
Most megyek tanulni, holnap vizsga. Legyetek jók.
Niki üdv köztünk:-))
Lányok elkezdett vizesedni a lábam.Ezért nem jó rám a sportos papucsom:-(
Nektek is vizesedik?
Niki üdv köztünk:)
Vizikém kaptam szájöblítőt is, pontosabban vetetett velem a fogorvos, mondván, hogy kell így megint otthagytam a patikában 4ezret.
Ez a kiadás most nagyon nem hiányzott, olyan sokadika van már....
Cicakérdés?
Nálunk szigorúan kinnt vannak, ők olyan csavargós macskák és nem is szobatiszták...:(
Mostanra sikerűlt visszaolvasnom
kisbibe,tök jó lett a babaszoba aranyos a katica csík.
de jó annak aki megy uh.ra,én is akarok...
lábgörcsre igyatok kalcium pezsgőtablettát,nekem használt.
ducky,te szegény remélem jobban leszel a gyogyitól.
debora,én nem tudtam megnézni a képeket de próbálkozom,ja és én is akartam varrónő lenni.
látom mindenki cicázik,én allergiás vagyok szegényekre úgyhogy messze elkerűlöm őket.a kutyusunk is csak az udvaron van
a bejárással nincs problémám mert kocsival jövök megyek.
Itt ha elfáradok ledölök a kanapéra:)
Vagy ha nagyon nyomott leszek hazamegyek.
De otthon sem pohenek 11nél előbb soha nem kerülök ágyba. A pároméknak van egy kis sörözőjük este 9ig ott van igy későn ér haza
Gondolom az ablak már tárva nyitva :)
Akkor 3 2 1 repüüüüüüüül :)))