2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Hali csajszik!
nemrég értünk haza, egész nap csavarogtunk, megcsináltattuk az apaságit is, és a nap legjobb híre mikor közölték az önkormányzaton hogy ha megszülöm a fiamat, akkor ők adnak 40 ezer ft babakelengye támogatást:)
na mindjárt szépen indult a napom:)
most kezdem a visszaolvasást:)
Nagyon szépek vagytok, igazi családosak! :)
Állítólag a Baba feje a legnehezebb testrésze, és ha egyszer befordult, a gravitáció meg a súly, meg a szűk hely nem engedi visszafordulni. Megnyerted a természetes szülést! :)
Sziasztok!
Mennyi minden történt ma Veletek!
Danica: Vigyázz magadra! Remélem holnap mond a dokid valami magnyugtatót. Szorítok, hogy ma éjszaka már ne fájjon! :)
Szabina: Melyik eredménytől ijedt be a dokid? Nem valami ellenanyag, vagy Rh-s dolog? Nagyon gondolok Rád holnap! A 21. században már megoldanak mindent. :)
Ninita: Nagyon csini vagy. :)
Kisbibe: Mindenki szorít a Kislányodért. Reméljük pikk-pakk felgyógyul majd. :)
Voltaire: Hamarosan vége a megpróbáltatásoknak, és lesz egy meseszép Babád. Kitartás! :)
Márti: Köszi, hogy leírtad, mit kell nézni az NST-n. Amikor Gigit vártam fogalmam sem volt, mit kell nézni.
Vizike: Tök jó, hogy bemásoltad a mészájas táblázatot. Ezzel is okosabbak vagyunk. Vigyázz a vezetéssel!
Na talán sikerült összerakni, bár egy madzag kimaradt :)) De stimmel minden :)
Én is megyek pihenni!
Jóéjszakát mindenkinek!
Na sziasztok lányok,megyek,beterelem a gyerekeket az udvarról vacsizni,fürdeni.
Vigyázzatok magatokra,jó éjszakát!
Köszi, ez elég logikusnak tűnik. :) Innen már csak nem fordul meg újra. :D
:))) jó, köszi, akkor megosztom vele ezt a praktikát :D
Csajok, nem tudjuk összerakni a hordozónkat :)) Szétszedtem, kimostam, és most nem tudom mit hova kell fűzni. Nem tudtok képpel segíteni? :))
NEkem van egy könyv, abban le van rajzolva, ahogy illeszkedik be a baba feje a medencébe. Ahogy az puhul fel, egyre inkább illeszkedik a fej. Először lebeg, aztán 4 centire 3ra, így tovább, majd rögzül. Szerintem ezt jelentheti :)
Nem,csak orvos írhatja,én is azt kaptam,mert a szoptatás után nem állt vissza a ciklusom.Hát meg is lett az eredménye szerencsére.
Én is mindig igy járok.. tele vagyok kérdéssel.. aztán mire oda jutnánk, már el is felejtettem őket :)
Akkor ügyes a kisfiad :D
És ez vény nélkül kapható?
Igen szerencsére, így a császár kilőve alapból szerencsére (max, ha valami gond lesz, de az meg nem lesz :))) ). 34. hétre fordult meg, most is így feküdt. De azt nem értem, mit jelenthet, azt írták rá, hogy koponya-3. A múltkor még koponya-4 volt. Na, ezt is megkérdezem legközelebb. Már annyi kérdésem lesz, tuti elfelejtek úgyis mindent. :)
Mondd meg neki,hogy szedjen egy kis Clostilbegyt-et,az rásegít.Az ikres fórumon sokaknak bejött.
Oh Kisbibe, én még nem szültem.. de igy is néha elkap a félelem.. Nem nagyon tudtam követni az itteni eseményeket, ugyhogy megkérdezem: Tominak sikerült megfordulnia?
Nmárti, nekem van egy barátnőm, aki direkt az ikerterhességre hajt :D Azt olvasta a neten, hogyha az embernek jó sok folsav van a szervezetében akkor nagyobb az esélye... Majd meglátjuk :)
Voltaire, sajnálom, hogy nem a legjobban viseled a pocakossagod. De már nincs sok hárta, csak erre gondolj. És lessz ott még baba, ezen most ne is gondolkodj.:-)
Nitina, nagyon szép kismami vagy.
Lányok aranyosak vagytok, reggel korán megyek az orvoshoz, már nagyon kivancsi vagyok, mindenki csak nyugtatgat, és hogy ne gondoljak mindjárt hulyeségekre. De ssajnos nem igen megy, de azért osszeszedem magam, mert lehet, nincs is akkora nagy baj.
Most babakocsikat nézegetek, már ki is valasztottam, amelyik meglessz. Csak még a draga férjecskémet beszélem rá, mert neki meg nem tetszik. De hát tologatni foleg én fogom, ő meg azt mondta, ha az kell, akkor azt veszi meg nekem. Imádom.
Én a császártól parázok nagyon.Jó lenne ha simán megszülhetném őket.Akkor pillanatnyilag fájdalmasabb,de szerintem hamarabb összeszedném magam.
Hát ez az, én is elfelejtettem mindent, most meg hogy közeleg a szülés, eszembe jutott, hogy megszenvedtem és sokszor el is mondom: de hülye vagyok, hogy én ezt mégegyszer bevállalom! :))) Persze alig várom már, hogy megszülessen a kicsi Tamás. :))) De akkor is. Rettegek az előzmények után. Amikor még nem szültem, nem féltem ennyire, mert nem tudtam, mi vár rám. Most bezzeg! :)))
Én kifejezetten tisztelem az ikres anyukákat, mindent olyan simán megoldanak. De tök jó, mindig lesz játszópajtásuk :))
Hihetetlen, hogy már a Ctg-ről beszélünk, nemrég meg azt nézegettük mennyire erős a csík a teszten. Egyszerűen annyira elrepült az idő. Babaözön lesz mindjárt :))
Az ilyenekkel ne foglalkozz!Én arra gondoltam,hogy amikor a karodba veszed és gyönyörködsz benne,már eszedbe sem fognak jutni ezek a kellemetlen dolgok.Engem is sokszor összehoz a sors vészmadarakkal,akik próbálnak ijesztgetni,hogy majd meglátom,hogy az ikrekkel milyen szörnyű lesz,de már lepereg rólam.
Köszi...
Mit tudtok arról, hogy amíg szoptatunk, addig nem lehet sportolni? Mert én már nagyon vágyom az ellipszis tréneremre, mert lassan nem látszok a fenekemtől. De mintha az elején nem lehetne nagyon mozogni...
Nem feküdtem kényelmesen, de arra nem emlékszem, hogy kemény lett volna a hasam. Még az asszisztensnő is rázta, hogy felébredjen végre. :) Legközelebb jövő pénteken megyek, Kata műtétje miatt nem tudtuk hamarabb összehozni. Kíváncsi leszek, mert a kórházba megyek, majd kifaggatom azt, aki csinálni fogja.
Igen, mindneki ezt mondja.. Vagy azt, hogy amikor meg fog születni a gyerek, vissza fogom sírni ezt az időszakott, mert még ez is jobb lesz, mint egy hasfájós-rossz gyerekkel... Kedvesek az emberek :D
Ja.. csikok.. nekem nem a hasam csikosodott, hanem a jobb mellem alja, gondolom azért mert az sokkal gyorsabban nőtt meg, mint a másik...
Én észre se vettem volna, ha a párom nem hivja fel rá a figyelmemet...
Szegénykém!Kitartás!Ha megszületik a kicsi,utána el fogsz felejteni minden kellemetlenséget,majd meglátod.
Az nem lehet, hogy végig pont picit be volt keményedve a hasad?
További ajánlott fórumok: