2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Amúgy is jobb a hosszú haj mert hogy is néznénk ki golyó fejjel:-))A hosszút be is fonhatod de te tudod ha kell vágass de csak a végéből !!
A gerlék nálad költenek Vizike???2 tojit tojt és elvileg kotlani kellene neki ja és megszokták a helyet aranyosan kacag a lány gondolom vagy a fiú is kacag??Ebben te vagy a szakértő!!
Nekem mident a védőnőm intéz ilyen papírokat stb .nem nagyon erőlteti meg magát ez sem gondolom mert a 2. baba jön:-)De ne is nagyon ossza az észt szegény:-))Mikor megszültem értesítették a kórházból utánna ő hívott ki is jött aznap pénteken a dokinéni meg hétfőn! kb 6 hón koráig ha jött 5-6 alkalommal a védőnőnk akkor is pletyizni szóval tudta hogy minden ok velünk és nem zargatott!!
Köldökápolás meg nem nagy szám majd rájöttök csajok :-))Géz az biztos kell hozzá de vatta esetleg azért hogy a hintőport( direkt erre a célra felírt cucc)szétkenjétek körülötte persze azt sem kell tulzásba vinni mert nagyon szárítja a bőrét a babának!!Meglátjátok milyen ügyik lesztek:-))
Még hétvégéig adtam magamnak, és nektek időt,addig tart közvélemény kutatás.:)
Én is attól tartok, hogy megbánnám, de néha jó lenne változtatni.De lehet,hogy csak fellángolás.
Vizike!:
Nyugi én is szoktam nézegetni a pelusok árát!:) Meg az ilyen babás cuccokat!:))
Apácskával minden ok!:))
Apaságin még nemvoltunk mert még a dokimnak ki kell töltenie a papírt, hogy mikor fogant meg, hogy mikor szülök!Aztán csak azzal a papírral mehetünk vissza!
Dóry minden rendben lessz meglátod!!
Nyugi még én sem voltam nstn,majd csak a jövőhéten kezdek.
Mizujs veletek?Pasi?
Megvan már az apasági?
Képzlejétek olyan gyagya vagyok, most hozott a postás szórólapkokat, és azt nézem mindeggyikben, hogy hol mennyi a pelus, pedig Enci még a pocakban, és van itt hol már kb 300db pelus. :D
Halika kis pletyis csapat:-))Megkajáltunk hagymásmáj burg püre túrórudi meg valami fura kinézetű leves jött (ez utóbbi a kutyiké)
Ne izguljatok senki nem az anyja hasában tanúlta a dolgokat szóval mindenki csodás anyatigris lessz tapasztalatból mondom én sosem voltam az a untyuli-puntyuli csaj aki minden gyereknek gagyog jelzem most sem ,de mikor a sajátodattartod a karodban az valami csodás leírhatatlan dolog:-))Szóval kitartás csajok nemsokára babázik a csapat eleje:-))
Odáig sose jutottam el hogy ennek utána járjak :) Tom egy kicsit lekötött, bár nagyon idegesített, hogy velem van tele a lakás :p :))
Szerintem itt beírod a keresőbe kidob pár fórumot ezzel kapcsolatban...
Sziasztok!
Hát eltartottt egy idejig mire végigolvastam a tegnapi meg a mai termést! Jó sokat írtatok!
Tegnap egy csomó helyen jártunk anyával, aztán délután meg kimentünk tesómékkal a szunyogszigetre sétálni! Jaj csajok én már nem megyek sehova! Mindenkitől azt hallgatom, hogy milyen pici a pocim ahoz képest, hogy másfél hónap múlva szülnöm kéne! Esküszöm olyan rossz érzés! Ka..ák be!
Az én védőnénim is nagyon rendes, nálunk csak egyszer volt kint, de 4 hetente mennem kell hozzá! Most mondta, hogy ha esetleg 4 hét mulva már nem tudnék menni mert meglenne a baba vagy már korházba lenék küldjek be valakit és ő odaadja a recepteket amiket a gyerekorvos felír! És miután hazajöttünk kijön segíteni!:))
A haj hullásról meg annyit, hogy tesómnak tényleg semmi haja nem hullott terhesség alatt, aztán utána meg nagyon sok kihullott neki, nagyon rövidre levágatta és befestette, hogy ne lehesen látni, tényleg vészes volt! Viszont nekem hullik a hajam ugyanugy mint eddig! Tehát passz, hogy ez hogyanis van!
Tök jó nektek, hogy már voltatok nst-n! Én is ugy mennék! De az még odébb van!11.én megyek vissza kontroll uh-ra a korházba! Addig is csak reménykedek, hogy azok a fránya kamratávolságok nem nőttek!
Köszike csajok!Csak néha olyan tanácstalan vagyok.Jó szép a derékig érő, de ha valóban úgy fog hullani, mindenütt a hosszú hajszálaimat kell kerülgetni akkor!:)
Na még hétvégéig áll a közvélemény kutatás!mweglátom mennyit kapok a maszekomért,és akkor irány a fodrász. (vagy nem) :D
Köszi csajok, csak a neten a köldökápoláshoz ilyen pici külön csomagolt vattát használtak, mint ahogy a gézlapok vannak külön csomagolgatva, ezért kérdeztem.
Tényleg ki fog hullani a hajunk?
Agoca, drukkolok, hátha Csabid megfordult:) Én kicsit tartok tőle, hogy Domi visszafordult...
Azon érdemes elgondolkodni, hogy a babák reflex szerűen fognak, így annyira nem mókás mikor rákap az ember/anya hajára :D
Sőt úgy párhónapos kortól már direkt akarja a hajadat cibálni :DD
Ha még érdekel az én véleményem is: gyönyörű hajad van, de ha kedved van hozzá szerintem vágathatsz le belőle.Úgy is csini lennél, és könnyebb kezelni.
Én is vágattam le belőle, de annyit hagyattam hogy össze tudjam fogni.-))
Cicák azon tűnődöm napok óta, hogy mi lenne, ha levágatnám a hajamat.Tudom hiányozna, csak most kicsit úgy vágyom valami másra.Vagy ez hülyeség?
Legó Te mint szakanyuka mit gondolsz??
Nem tudok elszakadni tőlletek csajok! :D
Örülök, hogy változik a csuklásod iránya!:)
Ctgn csak azt tudod meg ,hogy hol dobog a szive.
Miért a doki irja fel a vattát,és a gézt?Kiváltható recept nélkül is.:)
Nekem sincs még jóslóm, csak kisebb keményedések...
Vizike pihengess csak, ráér az az ágy.
Ja, amúgy képzeljétek, szédelgek egész nap. Na miért? Mert ALACSONY a vérnyomásom. Ma kell visszamennem a védőnőhöz, jól meglepem :))