2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Sziasztok! Lego gratulálok, akik holnap mennek irigykedem:) Dóri ne aggódj rendben lesz minden.
Nekem nagyon zabos napom van, lement az áram vagy 5x, apával meg jól összevesztünk, mert szarik rá mi van itthon, ő dolgozik, oldjam meg estig, jó mi? Na mindegy, kicsit a hozzáállása bosszant.. Úgyhogy úgy döntöttem, én nem is csinálok már semmit itthon, komolyan mondom, csak a baba cuccaihoz fogok nyúlni, a többire meg tojok, azt lesz ami lesz.
Na végeztem a kozmetikusnál, jól megkínzott :)
Én is nagyon várom Vizikét..
Krisztom, jó, hogy újra itt vagy, pihengess csak :)
Barbika ha kész a szoba kérjük a képeket!!4
Mézyke de a tied is rendes, legalább dumcsiztok :))
az klassz mert végre te is újra láthatod Rékádat:)
gondolom már nagyon várod:)
2 re ment szerintem 4 re itt lesz:-))
Én pénteken megyek reggel uh ra:-)Akkor szerintem meg is látogatom a szülésznőmet már eégen beszéltünk kb félidős voltam:-))
Hello csajok.
Én 2 naponta magamnak ugrok és valahogy leborotválom magam .Nem szeretnék úgy odakerülni.
Bár az tény ,hogy kb 1/2 óra amíg végzem :-)
Voltam ma NST-n .Minden rendben volt.Pénteken pedig UH.Ez már így lesz mindíg amíg elő nem bújik.:-)
Holnap már 37 hetesek leszünk :-)))
Lego gratulálok a szép eredményekhez, biztos jó volt látni a pocaklakódat:)
holnap én is megyek, már nem bírok magammal:)
Kíváncsi vok már Vizike hajára is, mikor ér haza???
Sziasztok csajok!
Ezer éve nem jártam erre felétek.
Szerencsére minden rendben van velünk, csak sokat kell pihennem. Valahogy mindig fáradtnak érzem magam.
A múlt héten voltunk szülőszoba látogatáson, kicsit megrémültünk. Nincs légkondi, és nagyon meleg volt. Amúgy nagyon modern és Tom végig ott lehet velem. Ennek a szülésznők is örülnek, ha az apuka ott van a a kismamával vajúdás közben.
Sajnos papi nagyon sokat dolgozik, és én aggódom, hogy készen leszünk e a szobával, mire Benike kibújik.
Amúgy az normális, hogy nincsenek jósló fájásaim?
Tegnap szedtünk egy nagy kosár cseresznyét, most eszegetek belőle, aztán a többit pedig el kell majd raknom (fagyasztok is le meg befőttnek is teszek el).
Sziasztok visszaolvastam látom mindenkinél zsjlik az élet:-))
Gyönyörű színt kevertettem Réka szobájába igazi csajos elvégre én is vele leszek!!Majd teszek fel fotókat a héten:-)Jó kis pink lessz !A külső vakolaton nem bírtunk megegyezni sajna az én uramnak a barackvirág is rózsaszín !Na én benne nem bízom:-SSS
Dekoratőr csaj jön a héten!Mosógép rendben volt benne vagy 200 ft apróban:-PPP :-))
Megebédeltünk úgyhogy most pihi 1000-rel!Félni még én sem félek mert nem tudom hogy milyen lesz:-))De minden oké lessz minden mindenkivel!!
Vizike biztos jó lessz a hajad_
Legó gratula a kiscsajszihoz de jó láttad:_))
Danica átmegyek 1 kis szívásra de szerintem hagyjuk meg ha beindúl a szülés:-PPPPP
Halihó csajok!
Én ma megint szenvedek! Ezek a pocak feszülések, nagyon kellemetlenek tudnak lenni!
Vizike! Várjuk a fotót a fodrász után!:))
Lego: Irigyellek ám, hogy láthattad a Manókád, bár csütörtökön én is megyek (Kicsit félek is tőle). Gratula az eredményekhez! Mire jönnie kell már a tüdejével is okés lesz minden!
Dancia: Ez tényleg egy bünös csapat ahogy vizike is írta!:))) Dugiba szívjuk el!:)))))
Szabina minden elismerésem!!
Elkergetted a bogarakat??
:D
na mentem fodrászhoz!csók nektek!!
Legó gratulálok a jó eredményekhez!!Még van idő növögetnie is a kicsikédnek ugye!!!
Én pénteken megyek első nstre, és az utolsó uh-ra.Kiváncsi vagyok mit fognak mondani.:)
Danica micsoda bűnös csapat vagyunk.Jókat eszünk,nem vetjük meg a szeszt sem :P,most meg már fű is??
Nállunk csak lucerna van a nyusziknak az nem jó???
:DD
Sz
Lego, gratula a jó eredményeknek, és akkor tessék megmondani a kisleánynak, hogy maradjon még egy picit odabent.:-)
Danica, hűha, nem árulunk be, te kis füves.
Vizike, a szurik mennek, szép kékes a lábam, fájdogál, sántítgatok, de a kismnóért mindent, csak vele minden rendben legyen.
Lego gratulálok! Hű jó nagyok vagytok már... Azt honnan tudják, hogy éretlen? Vagy csak simán mondták?
Én megettem egy kiló cseresznyét. Vagy többet. De annyira jól esett :)
gratulálok a jó eredményhez.
Képet már nekem sem tudtak csinálni.De hamarosan már láthatjuk teljes nagyságban:-))
Lego gratula a szép eredményekhez. Én is szerdán megyek nst-re, és utána még elvileg uh-ra is, de még nem sikerült időpontot kérni, de nem is tudom, hogy kell-e egyáltalán kérni.
Gazoltam egy jót a füvünk közül, asszem találtam egy tő vadkendert... :p azért lecsuknak?... :)) Nem tudom, hogy elszívjam vagy kidobjam... :p :D
Sziasztok!
Voltam dokinál,minden oké kicsit vizesedek.
uh. eredménye
BPD 88 mm
AC 320 mm
Femur 72 mm
becsült súly 2740 gr
azt mondták jó hosszú combikája lesz és,hogy ne szüljek még mert éretlen a tüdeje.
szerdán megyek nst-re
De ügyes vagy!Olyan jó már igy készülődni a kistesó érkezésére.
Hogy állsz a szurival?
Ezek a ronda bogarak nem tudják, hogy nem szabad a babarucikra telepedni?? :D
Ducky, ez a parázás teljesen normális, nekem hiába lesz a második, de annyira el tud kapni a félelem, hogy az hihetetlen.
Kiteregettem az első adagot a napocskára, erre a kis fehér ruhácskákat ellepték a fekete bogarak.:-(
Nem győzöm őket zavarni, de annyira jó érzés, hogy ismét bővül a család, de egyben elrettent is, hogy minden rendben lesz e.
Akkor igen jól alakult a délelőttöd vele!
Mi volt leghasznosabb infó amit mondott??