2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Ha csak itt ülök, akkor a lakást ki rakja rendbe??? Sajnos magától nem lesz rend, meg tisztaság!:(
Doki még mindig nincs! De jövőhéten megyek a Nándihoz! Hátha tudd valakit javasolni! Igazán jó lenne, mert az uh-n is mondták, hogy 2-3 fokba érett a lepény és kéne aki felügyel!:(
Dóry miért nem pihensz itt a gép előtt, kell neked felmosni? Ejnye bejnye. Biztos nincs baj.
Találtál már dokit?
Húha! Kezdek izgulni Vizike miatt!:)
Csajok! Akkorát tanyáltam a fürdőben! De a térdemre estem! Remélem nem lesz semmi baj! Kell nekem bemennem egyből a felmosás után!?
Vizike pihizz és figyelgessd magad nagyon szorítunk neked:-))
Csajok beleizzadtam a fotelba olyan nyomott az idő szarakodik csk legalább esne de olyan fülledtáÁÁÁÁÁ
Egészségedre!
Nekem is olyan jól esett a meggymártás!:) Tele ettem magam vele! Most csináltam elöször, de nagyon jól sikerült! A végén még tényleg megtanulok főzni???:)
Vizike szorítunk!!! Apa otthon van?
Nálam semmi. Csak annyi, hogy rettenetesen bezabáltam :))
Sziasztok csajok! Nem tudtam nagyon jönni, mert tudjátok hétvége.
Reggel gyors piac, bevásárlás, főzés. Utánna felmentünk Pestre vásárolni, nemrég jöttünk haza, de nagyon elfáradtam, csak úgy gurultam apa után. Mondtam neki, hogy lassabban menjünk, mert nem birok gyalogolni.
Vizike mi újság?
Húúúú, csajok, lehet, hogy ma vagy holnap már babáztok?:)
Vizike: Ha nem múlik hívd fel az orvosod! Biztos ami biztos!:)
Na igen.Encid készül kifelé:-))
Nekem viszont a nunis részem feszül, fáj.Mintha néha lefelé érezném őt.
5ig várok.Mert égnék feleslegesen riasztani.Olyan erős különálló görcsöket nem érzek, hanem folyamatos mindenesetre Encim most rúgott belém,lehet, már készül kifelé.
Szép ajándék lenne.
Küldjek essőt?:(
Most jöttem a zuhanyalól.Még mindig kész vagyok a derekam bilincsben,a pocakom kemény.Már hányingerem is van.Szép.A csontkjaim is fájnak.HA 5ig nem történik változás felhivom a dokim.hogy most mivan.Vagy ne??
Gratulálok én is a babához!!!
Én meg a 30 foktól szenvedek. Nekem is a konyhát kéne még kitakarítani... De annyira fülledt a levegő, hogy amint megmozdulok folyik rólam a víz. Nagy nehezen kimostam a játszószőnyeget is, baromi alacsonyan volt a kád :(
Amúgy én ma már jobban vagyok mint tegnap, csak vizesebb is...
Nálunk csak a szél fúj, de nagyon.
A konyhát én is elkerülném, fáj a lábam a vízesedés miatt, de valakinek muszály főznie:-))
A front gyönyörei.Az egész pocakom derekam bilincsben van.Fáj a pocakom tetje, és hányingerem is van.Asszem megyek lezuhanyozom.Hátha jobb lessz.
JA nállunk már zuhog az esső. :(
Gratula neki!:)
Jaj csajok én is szenvedek!A konyhát szívemszerint messziről elkerülném, de valakinek ki kéne takarítania!
Fáj a pocim alja!Megint olyan érzésem van mintha húzná valaki lefele és közben meg Zaza csikizget belülröl!
Köszike lányok, átadom:-))))
Ma megintcsak szenvedek én is:-(
Gratulálunk neki!
Úgy fáj a pocakom teteje. :(
Sziasztok,
nálunk hideg van, pedig inkább elviselném a meleget, azt jobban szeretem.
Reggel óta vasalok, és még mindig van mit. Annyira csodásak azok a pici dolgok, de már a vasalás részeét kezdem unni. Pedig mennyire vártam már.
Barbika, igen, a pelenkázot hivom így, bocsi, ha néha érthetetlen vagyok:-)