2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Köszike tegnap készült annyira édes:-))Még alszik !!!
Barbika nagyon aranyos a kisfiad a képeken! :)
óóóóóóó de nehéz ez:-(( an szorítunk hogy ahogy eddig is hallgatott rád csak a jövőhéten jöjjön a világra!!!Elég lenne 1 kg krumpli is fénypostán:-))
dehogyis nem mivel Zsokkó után csak a ismama farmerom jött rám:-(( meg is említették sokan hogy jön a 2.??nem megy anyátok:-PP de most veszek hasszorítót csak 5000 ft:-(((( de nekem akkor is kell!!!!
Én már felöltöztem átmenjek helyetted??csak sa zoknimat húzd fel!:D
Azt nem ttudom, mert ma is aszfaltoznak elvileg, és addig amig el nem fogy a több kamionnyi odarendelt anyag.És mivel cégeskocsival vannak fogalmam sincs hogy tudna hazajönni,meg 1 óra mig hazaér, +1 óra mire beér a kórházba utánnam.:D
MAx bevsiz a szomszéd.
Én már zoknit nem is hordok .-PPP a vizesedés miatt:-))De ebben a szutyok időben az is kell jajj mit vegyek fel????A bolt meg 11:30 kor zár:-((
Húúúúúúúúúúúúú agoca és mire költöd ezt a váratlan nagy nyereséget?
Luxusnyaralás? 5 csillagos étterem?
Bébi holmik vásárlása? Valami újj zafirköves csecsebecse?? :D
Rajtam is már csak 1 naci ér össze, meg van 3 felsőm.Itthonra vannak nagy nyári rucijaim 4 + 2 melegitőm.
Csak a zoknival vannak nézeteltéréseim, akkorát kell hajolni érte.
Ha van valami Vizike, akkor apa riasztható? Csak elengedik vasárnap, ha szültök...
Nyertem 1005 ft-ot lottón :)) De jó :)
Persze Barbika, legyél csinos kismami, aztán úgyse hordhatod :)
Csak már a borotválásnál tartanánk.
Úgy viszket ahasam, feszülnek a cickóim,és lefelé húz a pocakom.Asszem ma sem leszek alkalmas semmire sem.De már úgysem akarok semmi extrát csinálni,asszem ma csak ejtőzök,és megvarrom apa vakondos naciját.
Remélem este 9 előtt hazaér. :(
:-))ne izgulj akkor már nem fog érdekelni semmi csak hogy mindjárt láthatod a babádat:-))
Nekem meg ezzel az öltözködéssel vannak bajaim azt sem tudom mit vegyek magamra:-((Míg meleg volt jó volt 1 nagy apa póló:-)Vagy van 2 ruhám de most vegyek fel kismamafarmert??:-PP Mivel hűs van és boltba is kell mennem:-(
Akkor jó, mert nekem ez így nagyon gáz, de én már nem is tudok mit kezdeni vele...
Jó hogy vagy már gondoltam mi lehet veled:_))A bor az nem vészes olyan furi a borotvájuk legalábbis nálunk nem kopaszra borotválnak hanem olyan kis fogai vannak mintha csak a nagyját szednék le:-))
Jó reggelt!!!
Hú Mézykét most vizsgálják. Szerintem már haza sem jön:)
Vizike neked is jár simán egy semmittevős nap. Hagyd azt a mosógépet is...
Éjjel hozzánk is elért a hideg!!! Olyan jó, képzeljétek, reggelre 2,3 kilót fogytam, annyit pisiltem. Valahogy ha hűvös van nem vizesedek annyira, most még le is ment. Olyan jó...
A front meg babát nem hozott, csak a csontom fáj lent baromira, alig tudok járni. Ja, és a bugyim is kidörzsölt, nem látszik semmi, de ott is nagyon érzékeny. Na ha ezt elkezdik borotválni... Uhh.
Vikk, Bongyorka? :)
Ugye félhetnek a lányos anyák:-))!!
Keresgéltem de nem találok babaszobás képet na majd később a Dekoroscsaj is úgy jön mint az asztalosok :_))Már parázok hogy sms.ezik hogy ekor meg akkor jön ÁÁÁÁÁÁÁ de türelmes vagyok Vizike ütöjére még nem lessz szükség azt hiszem:-)))
Nagyon aranyos kisfiad van!! :)
Na tök jó nem tette fel az uram a képeket a szobáról:-(( De Zsokkóról van a képeim között 2 db a kedvenc pipinkkel:-))
Mézyke kitartás téged ma úgy megvizsgál a dokid ahogy megigérte!!Vajon miért vasárnap??Hát azért mert benn van szóval szerintem ma már babátok lesz:-))
Misz jó korán felkeltél sajna .:_(( Nálunk már apa is elindúlt a melóba Zsoltikám alszik még de a tv-t bekepcsoltatta 7 órakkor hogy visszaaludjon:))Én meg Csankó Zoltán hülye idiótahangjára ébredtem(Thomas a gőzmozdony)Én sem tudom mit főzzek most kivételesen kell csinálnom valamit!!!Mondjuk a bolt 1 sarokra van :-))Itt is szakadt az eső éjjféltől!!!Tiszta borús minden!!
Jól teszed. Lazíts egy kicsit. Nekem sincs túl nagy hangulatom bmihez is. A mosógépet én is most fogom megetetni.
Jó reggelt visszaolvasok:-))
Missz nagy a csend!NAgyon gyanús!!!Nem ám rendőrségi ügy lett a pelenkázóból, és most van a kihallgatás! :D
Apa estig nem ér haza addig még törhetem a buksimat!
De szerintem ma sztrájkolok.semmihez sincs kedvem.Max megetetem a mosógépet.Vagy nem? :)
Ma olyan határozott vagyok! :D
Ki mit talál övé! :D és mivel csak én vagyok itthol ezért minden az enyém! bibibi
Vizike, mi lesz végülis a menű nálatok?
Nállunk apa már régen elment dolgozni.:(
Ma is egyedül vagyok.Miska cica is lelépett!:(
Bánatomban iszok 1 kakaót!:)
További ajánlott fórumok: