2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Én tegnap jártam úgy, hogy pisiltem, aztán hapciztam egyet, és ha nem a zuhany alatt álltam volna, akkor bokáig pisis lettem volna.
Sajnos a záró izmok sem bírják már úgy.
A derékfájás nálam most kezdődött. És iszonyat sokat iszok, mindig szomjas vagyok.
Ráadásul a nagydolog is kerülget, ma már kétszer is voltam. Erőltetni viszont nem merem, nehogy még a végén Benit is kinyomjam...
A derékfájást ,már fel sem veszem,estére menni sem birok, alig tudok felállni, apa húz fel.
Agoca nekem van olyan hogy pisilés közben olyat belémrúg, vagy üt,hogy még a levegő is kiszakad belőllem. :)Az esti program, pisilés,zuhi, pisilés. :DD
Ügyes voltál,de mostmár pihengess! :))
Én is megyek teregetni, meg vár a konyha! :)
Nem is kell segíteni, ő se fog nyomni helyetted, mindenkinek megvan a maga dolga :)))
Én már kimostam, kitakarítottam, kiságyat húztam. Most büszke vagyok magamra. De elfáradtam, és folyik rólam a víz, úgyhogy mostmár pihi...
Sziasztok!Csiga,Bongyorka:GRATULÁLOK és jó egészséget kívánok nektek!!!!!!
Csiga:én 3 napra jöttem haza a császár után,még 1-2 nap elég gáz volt,de utána tényleg napról napra könnyebb.Most 2 hét után,már kutya bajom,mindent meg tudok csinálni.Úgyhogy kitartás,hamar jobban leszel!
Sziasztok!
Megjöttem a dokitól. Babával minden rendben :), méhszáj teljesen zárt :(
Visszaolvasok.
Csiga gratulálok, és sok-sok tejcsit.
Vizike az már egész jó, akkor te is alakulsz.
Én már várom a holnapot, hogy milyen lett azóta.Mindent metettem, de majd kiderül.
Nemigazán szeretném, ha indítanák, jobb lenne ha magától bújna ki.
Én nagyon nem bírom ezt a meleget.
Mond meg apának, hogy most haragszom rá!!!!
Amúgy meg a vezérbálnákat követik a többiek, úgyhogy ő a nagyobb!!! :P
már repülök is. :-)
mostanában olyan szarul alszom, és este mondom is a páromnak, ő meg odavágja nekem, hogy ne csodálkozzak, mivel a bálnák is csak a vízben tudnak. Mondtam is neki, kedves vagy:-)
Nekem is nekikéne állni a lakásnak meg valamit főzni is kéne hamár tegnap annyira lusta voltam, de ma sincs kedvem...
Viszont ma délután anyu itthon lesz és tuti felnézz, nemláthatja így a lakást!:S
Okés csütörtököt megbeszélem a kisbizivel! :)
Nállunk már régen meg van ágyazva, csak letakartam 1 pléddel az ágyat! :)Még a pizsi is be van készitve! :D
vizike, én is megyek, egy kis pihenés jól jön.
úgy nincs kedvem semmihez, de legalább az ebéd lassan kész. Tökfőzelék lesz pörköltél, meg egy kis lencseleves. a drága párom mára ezt rendelt.:-)
Sziasztok csajok!
misz: az a baj a villanyszámlával, hogy erre nem tudunk részlet fizetést kérni, mert ez a havi, és nem átalányt fizetünk. Maga a számla 12 ezer körül lenne, ez a tényleges fogyasztás, csak erre pakolnak még egy csomó sallangot :(
csiga: gratulálok a fiadhoz! Sok sok boldogságot és tejcit kívánok nektek!
Ettől a hülye melegtől tisztára hányingerem van. Pedig ki se dugtam a nózim a lakásból. Elindítok egy adag mosást, vacsira meg rántott csirke combot szeretnék enni, de nem tudom lesz e erőm megcsinálni. Hajnalban megint nagyon erős görcsöm volt, de aztán felvettem a süni pózt, és akkor elmúlt.
Jaj lányok mennem kéne főzni, mert igy nem lesz ebédünk és mindjárt dél.
Csak ne lennék ilyen rohadt lusta..
Erőt kéne gyüjtenem
Csiga, gratula pici fiúcskához!
Vizike, csütörtökön akkor már tényleg nem szeretnénk itt látni. Tehát minden praktikát bevetni.
Misz, lehet inkább hívd fel az orvosod, veszteni nem veszthetsz, de inkább, mint hogy valami baj legyen.
Agoca, óvatosan a pakolászással, és ha Csabinak az ágya kell, akkor húzd fel neki, lehet hamarabb kibújik.
Amúgy én sem húztam fel semmit, mikor jövünk haza, majd anyósom addigra megcsinálja, feleslegesen ne porolódjon.