2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Sziasztok!
Úgy látom ma mindenki szenvedett a melegtől. Én is. Teljesen kikészültem. A hideg zuhany, a hideg lábfürdő enyhíti valamennyire a szenvedésemet, ja és a ventilátor.
A nagy meleg nem hozta meg a babákat. De nálunk most lehűlt a levegő, talán esni is fog. Hátha ez használ valamelyikőtöknek. :)
Egész nap szenvedtem. Közben le kellett olvasztani a hűtőt, mert megadta magát. :(
És orvoshoz vittem Ágikát, mert 4 napja minden hajnali 5-kor köhögésrohamra ébred. És kb. egy óra mire abbahagyja, hiába adtam neki gyógyszert. A doki azt mondja, összegyűlik az arcüregében a váladék és az irritálhatja reggelre. Kapott másik gyógyszert. Remélem holnap nem hajnalban ébredünk.
De jó, hogy irtál!:)
És milyen jó, hogy Totó is ilyen jólfogadta a hugicát!:)
Nekem mondod, felek, hogy osszeszakad kettonk alatt meg akkor is ha csak alszunk :))
Komolyan szerintem semmit nem fogok ma aludni.
Jajj de jó hogy irtál nekünk!kedves vagy ,hogy megosztod velünk az első családi élményeket.Remélem van fotó is! :)
Már nagyon várjuk Danica élménybeszámolóját, és az első fotót a csábitó szépséges lányotokról! :)
Halihó, én az apuka vagyok, csak gondoltam írok:)
Szóval jól vannak Dóriék, nagyon kis édes a babuci:)
Már eszeget is rendesen, mosolyog, grimaszol, meg ilyenek! (és nagyon pici(hihetetlenül), nem emlékeztünk, h Totó ilyen pici lett volna! pedig ö is 54cm volt!)
Totó ma meglátogatta alizt, édes volt, játszani probált vele és röhögött:)
na ha hazajönnek holnap, meglátjuk mi lesz!
Metlaki?? Az is jó hideg??
Tusolj le ,és máris mosolyogni fogsz! :))
szívesen átküldöm:)
kádba nem tudok befeküdni, mert tusolónk van:(
most épp max fokozaton megy a ventillátor és előtte ülök....
de egy hideg zuhany biztos jót tenne...
Minden vicc nélkül feküdj be 1 kicsit az üres kádba, végig lehűti a testedet, és jobban leszel.
Én imádom a meleget küld át hozzám. :)
kínlódok a melegtől és kötözködöm, már a párommal is összevesztem, egyszerűen idegbeteg leszek ettől a melegtől...
fekszem inkább azzal senkit nem bántok meg:(
Így is úgyis vizes!Elvégre vizi vagyok! :DDD
Oly karcsú bokáim vannak mint 1 balettozó rinocérosznak! :DD
Még jóhogy szólok, ha esemény van! :))
Ja meg felhúztam az eggyik pólyát.
Na mondtam én, hogy dolgod van:-)) Nem is kevés, ez igen.
Na akkor csütörtökön jöhet Enci.
Én ma semmit nem csináltam csak feküdtem.Annyira vízes a lábam hogy nem is bírok.
Itt vagyok!Sütöttem főztem, rakott zöldséges kelkáposztát, tejberizses túrós barackos, ás bálnás pitét.Meg megniyrtam, befestettem muci anyukájának a haját.Mostam tergettem, virágot locsoltam,kiskutyáztam.És közben megjött kápika!:)
Végre kapott szabit apa csütörtökre! :)9
Vizikének biztos dolga van.Valahol sürög-forog.Mert ha szülne akkor már azt jelezte volna.Nem???
Te se voltál Agoca már reménykedtem, de látom dolgod volt:-))
Én is vagyok, csak ma egész nap itthon van apa, és így nem jövök annyit :)
Sehol egy baba?
Vizike merre járhat?
Tényleg mindenki elvan tünve!Én is akkorát aludtam kaja után, annyira jól esett, de most megint szenvedek... nembírom ezt a meleget!:S
Vikkk: Hogy bírod a korházi légkört?
Nekem egyáltalán nem kell mennem :D Tudom nem erre a válaszra vársz, de nincs itt senki beszélgetni én meg unatkozom.
Na megyek segítek palacsintát sütni Arjannak.