2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Szép jó reggelt!:)
Képzeljétek aludtam az északa!:) Hogy ez milyen jó érzés tudd lenni! Már el is felejtettem:):):)
kisbibe!
Bár nagyon szeretném már látni és a kezemben tartani, még várjon egy pár napot. Ha nem is bírja ki 25.-ig, csak még egy kicsit maradjon. Most egyenlőre nem érzem a kényszert a hasmenésre.
Szilvita!
Az éjszakai polcolástól a lábaimról szépen lement a víz, helyette bedagadt a kezem :( A bal nagyon fáj csuklóba. Lehet az lesz a legjobb, ha tekerek rá vizes fáslit???
kingi7!
Accu-chek cukormérőm van, és az 50 csík került 4500 forintba. Azt mondták, hogy mert majd nagy lesz a baba a cukor miatt. (azt elfelejtik mondani, hogy aszintetikus vitaminok hatására még nagyobbak lesznek
) Egyenlőre nem úgy tűnik. Az étkezéssel kapcsolatban: például áttértem a barna rizsre. Nagyon finom. Kevesebb fehér lisztes dolgot eszem, több teljes kiörlésüt meg durum liszteset (bár sajnos utóbbitól kicsit megijedtem a Cerbona ügye miatt).
Sok sok zöldséget és gyümölcsöt eszem, sertés húst 5 éve semmit, inkább fehér és vörös húsokat. Szóval kell ennél több szerinted???
babyjuly:
Küldjük akkor a meleget vizikének, had örüljön Neki. És akkor már csak abban bízhatunk, hogy ha megyünk szülni, nem lesz olyan oltári meleg.
Az este készült új pocakos kép, felteszem a naplómba!
Sziasztok lányok!Látom milyen sok babánk van már.
Gratulálok minden babázónak és kitartás a még pocakosoknak!Még minden képet nem sikerült megnéznem,de gyönyörűek a babák!
Puszi mindenkinek!
Jó reggelt!
Örülök, hogy ti is itthon vagytok már!
Szerintem teljesen jól csinálod...a csík nem olcsó-4000.- kb- nekem mondjuk, "jó" mert kiírják az inzulin miatt, havi3-at és darabja csak 1000.- nem lesz gond a bébivel :) hajlamosak túl dramatizálni a dolgokat...
Valakiben felébredt olyasmi, hogy jó anyuka leszek-e illetve mit fogok vele csinálni? Mennyire változik meg az életem? :(...stb ez normális, vagy gyógykezelésre szorul? :)
Szóval a pánik...bár már én is nagyon várom, hogy megpillantsam a csajszikámat :)
Nekem is volt már ilyen egy hete, be is ijedtem, hogy jön a Domi, de szerencsére nem...úgyhogy nyugi!
Nekem egyszerre vizes a kezem-lábam, a kezeim nem működnek 3 hónapja:S úgyhogy átérzem! Fáslizd be, vagy tekerd nedves törölközőbe!
Anyudnak boldog szülinapot (vagy névnapot?)!
Én anyumnak holnap lesz a szülinapja!
Jó reggelt!
Barbika, nagyon örülök hogy itt vagy, olyan jó rólad hallani, nagyon sokat gondoltam rád! A pozitív hozzáállásod irigylésre méltó!!!
Jó reggelt!
Nekem hasmenésem volt a szülés előtt egész nap. ;))) Vagy még ne jöjjön az a fiúcska, ne ijesztegesselek?! ;) Szegénykém, ez a vizesedés nem lehet egyszerű... :(((
Sziasztok!
Egy kis hascsikarásra ébredtem :( Rám jött egy enyhe hasmenés. Pedig nem is ettem olyat tegnap. Felhívtam anyukámat és megköszöntöttem. Mennék hozzá nagyon, de Tomi nélkül nem merek elindulni, Ő pedig rakja a mennyezetre a lapokat.
Fő a változatosság, most nem a lábam vizes, hanem a kezeim. Alig bírok gépelni.
Jó reggelt Mi újság doki téren olvastam hogy hogy jártatok:!!!!!!! ez szörnyű mikor írtad hogy meg sem ismert pedig előleget is kapott........
Ákos szeme hogy van???Nem irígyellek a koszos szomszédaid miatt!!
Nem tudjátok az utcajtót jól bezárni hogy nem tudjanak bemenni???
Sziasztok, jó reggelt.
Nitina, már reménykedtem, hogy ma nem talállak itt. Szegénykém, ez a kislegény jól megvárakoztat.:-)De legalább a holnap már biztosan a te napod lesz.
Barbika, nagyon örülök, hogy itt vagy, és nagy erőt, kitartást, boldogságot kívánok neked. Csodálom benned ezt a pozitív hozzáállást, fantasztikus egy csaj vagy.
Na, és a többiek, sehol egy baba???Lányok, ez az utolsó hónap a leghosszabb. Már én is annyira babáznék, pedig én kullogok a sor legvégén, de már a pici fiam arcocskáját nézegetném:-)
Nahát. sehol senki? Mindenki most szül?? :DDDD
Akkor én is elindulok a szokásos ctg-re. Majd jövök. Addig csak előkerültök ti is. :)
Jó reggelt! Történt valakivel valami az éjjel? Velem semmi. :( Pedig még a szexre is rávettem a párom, de úgy látszik ez sem használt. :DDD
És nektek a közös zuhany?? :DDDD
Jöhettek mindketten, beférünk:)
Sok jó ember....:)
egy picit kiteszem a lábam és majdnem 3 oldal:)
Barbika örülök, hogy újra köztünk vagy, hiányoztál nekünk:)
és az optimizmusodat is jó olvasni, feltölt energiával:)
és minden nap várunk, nemcsak holnap:)
Jó éjt mindenkinek, lassan én is bevonulok a zuhany alá:)
A terhelést már a 11.-ik héten megcsinálták. Az éhgyomri 6,6 volt, erre azt mondták, hogy sok.
Aztán megitatták velem a cukros vizet, alig bírtam ki, hogy ne hányjak. Se enni, se inni nem lehetett utánna. Tiszta ideg voltam. Ennek meg is lett az eredménye, mert 12 valamennyi lett a terhelés. Ez után küldtek diabetológiára. Szépen nekiálltam diétázni, nagyon odafigyelek, hogy mit eszem. Itthon is mértem a cukrom (csomó pénzbe került a csík).
Itthoni éhgyomri értékek 5 körül mozognak, étkezés után pedig 7-8 között.
Inzulint akartak adni, de nem engedtem meg. Közöltem a dokival, hogy nem kényszeríthet rá. Erre mondta, hogy a magzat sorsa az Ő kezében van. Mondtam neki, hogy ne röhögtesse ki magát, mert a pocakban fejlődő élet nem rá tartozik, hanem rám, és egyedül én vagyok a felelős érte (meg maximum az az orvos, aki felügyeli a terhességemet)
A vizeletben a cukor hol negatív hol pedig normális volt. Aceton teljesen negatív.
A súlyom pedig úgy alakult, hogy 75 kilóval kezdtem, és most 83 kiló vagyok.
Ebből Benit a múlt héten 2800 grammra saccolták.
Szóval ennyi röviden az én cukros történetem.
Én is megyek, mert holnap tényleg vendégek jönnek és ma se csináltam semmit!:(
Szalad a lakás... lehet, hogy nekem is szaladnom kéne????::D:D:D
Jóéjt csajszikáim! Remélem reggel nem találkozunk!:))))))))))))))))))
Na szijasztok csajszik, megyek mer vár a forró fürdő... remélem lesz majd előbb utóbb hatása...
Jó éjt nektek és nyugodalmas, pihentető éjszakát .)))
Látod az a baj, hogy rosszul állítják be a szülést, ezért nem mentem szülésfelkészítőre sem...
Szóval akkor egy nagy barna macit az ágyra :DDD de perverz vagyok!
Jó dolgokat írsz, pedig elég friss az eset :)
Nekem nagyon pozitívan hat! :)