2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Megyek csajszi vendégek jönnek képzeljétek fórumosok 1 másik oldalról nem hoxások!De jó lessz pipiznk!!
Rendbetettem a lakást erre 12 kor beállított a festő hogy le van beszélve a fürdőszoba most minden ki van pakolva a nappaliba ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kicsit lettem kész????Az a jó hogy mostmár jobban bírom magam csak sajna ettől a gyógyitól szédülni fogok!!!De muszáj lessz szedjem olyan rossz volt látni ahogy folyik a semmiért a tejem........
hát hiányoztatok is csajok:))))
Voltatok már Orsibabával sétálni???
Szorítok, hogy úgy legyen.Szép lenne:-)
Jó hogy újra itt vagy köztünk.
De jó ismét születtek babák nagy gratula!!
Vivuci de jó neked már asszony vagy:-))))
Hülyéskedtünk a párommal hogy a 30. szülinapomra szeptemberben elvesz ki tudja lehet bevállalom annyi mindenen keresztül mentünk már:_))
Szoritok hogy minden rendben legyen veletek.:)
A kórházi pakk indulásra készen van??
Apa??
Hajrá Szabina, majd küldöm az ütőt!!!És megyünk megvédünk kollektivan jóóóóóóóóóóóóóóóó???
Micsoda koszfészkekkel vagytok körülvéve. :(
Drága barbika, nagyon szor1tok neked, hogy a gólya ismét ellátogasson mihamarabb hozzátok, és egy kis angyallal ajándékozzon meg. Amint látok egyet, már küldöm is hozzád. Csodállak!!És nagyon örülök, hogy itt vagy.
Amúgy köszi, Ákos szeme már jobb, kapu még csak készül, sajnos ezért nem tudjuk rendesen elzárni, igy csak a zavarás marad, és a terasz, és a bejárati ajtó zárása.
Az orvossal most nem foglalkozom, ha Áronka elindul, szolunk neki, ha bejön jön, ha nem, meg bízom a szerencsében, és hogy nem én vagyok az első, és utolsó kismama, aki szülni fog. :-)
Sziasztok!
Voltaire: Gratula az ujdonsült asszonynak, üdv drága közöttünk. Most már tényleg csak Domi hiányzik, és teljes a boldogság, csalág:-)
Nitina: Megy a drukk mára:-)remélem ma már babázhatsz
Kingi, Cooltim, Vivuci: Gratulálok az ujdonsult kismamáknak, sok boldogságot, örömet, egészséget, és sok sok tejcit kívánok. Azért a babócé ismét megindultak.
Dóry, Ducky, hajrá ti is, gyerünk belehúzni.
Az többi anyukának is nagyon örülök, és irigykedem,hogy ők már átélhetik az anyaság gyönyörű perceit. Csodássak ezek a babák.
na csajok, Nitina már biztos "küzd" a babáért:)
remélem hamarosan kapunk felőle is hírt...
Dóry nagyon csöndben vagy...
merre jársz???
Szia!
Nekem az átlagosnál kevesebb volt a magzatvizem emiatt az orvosom kontroll uh-t írt elő két hétre rá, hogy észre vette.Két hét múlva már a méhlepényem is elöregedett és az áramlás sem volt jó emiatt befektetett a kórházba és további vizsgálatokat akart kérni csak közben megindult a szülés és született egy gyönyörű kis fiam.Én azt tanácsolom konzultálj az orvosoddal a biztonság kedvéért.
Szia lányok!
Voltam nst-n és uh-ra átküldött a doki. Az én kicsikémet 3300 grammra becsülik:) A magzatvíz az átlagosnál kevesebb, volt valakinek ilyen? Egyébként minden adat jó. Azt mondta az uh-s nő, hogy ilyenkor ez már természetes, de szerintetek azért felhívjam a dokit?
Jó reggelt!
Gratula az új babásoknak! :))
Sziasztok!
Gratulálok Kinginek és Cooltim-nek:)
örülök, hogy már ti is babáztok...
Én pedig egyre elkeseredettebb vagyok, hogy nem történik semmi, pedig már mindent bevetettem...
Dóry örülök, hogy jól sikerült a bográcsozás:)
Cooltim gratulálok! Jaj, lányok remélem minél hamarabb tesztek fel képeket!!! :))) Nagyon kíváncsi vagyok a babákra!!!
Gratula mégegyszer az újdonsült anyukáknak, babáknak, jó egészséget, gyors regenerálódást kívánok!!!
Jó reggelt!
Nem megmondtam, hogy a hasmenés kihozza a babát?!?! :))) Gratulálok, elmegyek jósnak! :)))
Voltaire neked is gartulálok.Kár hogy még nincs kép:-)
Alig van időm olvasni.Orsi most épp csuklik.Nagyon sokszor.Ma ez már a második.
Ráadásul 7-től nem is alszik most épp nyűgösködik, megyek is:-)
Jóreggelt mindenkinek!
Gratulálok Cooltimnek és Kinginek!
De jó, szépen szinesedik az a táblázat!
Hajrá Nitina!!!
Jó reggelt mindenkinek!
Hát nem sok időm van itt lenni veletek, de néha próbálok jönni, de majd ti is megtudjátok, ha meglesz a baba.
Szóval jól vagyunk. Babám éjszaka alszik négy órákat. Éjszaka is elaludt 10-kor és háromkor keltettem, mert fájt a cicim. 4-kor visszaaludt és még alszik. Szóval nincs rá panaszom.
Remélem igy is marad.
Nektek nem fáj a melletek? Az enyém ki is sebesedett, szerintetek mikor fog elmúlni? Remélem minél előbb, mert bepisilek, amikor bekapja és úgy fáj. De megéri.
Szóval nekem a lányok majd szét szedik a tesót, állandóan azon veszekednek, hogy mikor ki büfiztesse és ki veszi ki a kiságyból, amikor éppen felkelt. Szóval nekem a nagyobbakkal sokkal több bajom van, mint a picivel. Szóval imádják csak ennyi, állandóan puszilgatják és fogni akarják. De azért nagyon-nagyon sokat segítenek nekem, elpakolnak fürcsi után, odakészítik a ruháják, pelenkát, krémet meg mindent. Nekem csak fürdetni kell és felöltöztetni. Kéz alá dolgoznak, még a ruhát is ők választják ki. Nagyon lelkesek, kiváncsiak vagyunk apával, hogy meddig.
Apa meg nagyon büszke a kicsi lányára, nagyon imádja, már az ő mellkasán is aludt. Ő meg állandóan félti, mindig azt nézi, hogy szuszog-e a kiságyban. Szóval rúlunk ennyi.
Sajnos nem tudok visszaolvasni, de igyekszem.
Akinek megszületett a baba, annak nagyon sok boldogságot és egészséget hozzá.
Aki meg már elindult a korházba, vagy még várakozik, annak drukk és kitartást.
Barbika nagyon örülök, hogy újra köztünk vagy, nagyon-nagyon sokat gondoltunk rád, nagyon örülönk neked, és nagyon vártunk vissza, bármi is történt. Persze, hogy ha aktuális lesz ismét a dolog, akkor mindenki csak neked fog szorítani. Nagyon szeretünk, jó hogy itt vagy újra.
Tettem fel képet ide: [link]
Egyedi takarók, Denissza szövegnél van.
Sajna csak ide tudok feltenni, mert a hoxára valahogy nem megy.
Szép jó reggelt!
Gratulálok én is az új asszonynak! Mi még nem vagyunk összeházasodva, de egyszer talán majd!
Örülök, hogy újabb babák érkeztek közénk!
Mi sereghajtók is csak utolérünk benneteket!
Megyek zuhanyozni aztán irány nst! Remélem időben végzünk, mert Tominak még van egy csomó dolga a szobán.
Kitartás a ma szülőknek, sok tejcit az anyukáknak.
Próbáljuk meg túlélni ezeket a nagyon meleg napokat!
Gratulálok a nagy lányhoz Kingi! :))
És osztozunk az örömödben kedves ujdonsült Apuka! :DD
Hajrá Nitina!!!!
Missz elbűvölő a családod!
Szilvita Gtatulálunk Anyukádnak!!!Hol tart a felujjitás???
Szabina hogy van kisfiad szeme??
Kókuszmatrac ügyben én használtan vettem,és elősször csak átzuhanyoztattam a kádban,mikor kitisztult a viz,meg az én tusfürdőmmel mostam át,igy én illatom van.:D
De Enikőnek bejöttt! :)