2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Hú Encinek igen jó étvágya van.Nekem most reggel is csak 50ml-t evett.De végülis ez jó a dr.nő szerint.Na mindegy.Én még csak tegnaptól fejek.Egyszer sikerült 20ml-t lefejnem:-)Én már ennek is örültem.Nem iszom olyan tejserkentő teát, de lehet hogy kéne:-)
Na meg az az igazság, hogy alig van étvágyam.Nemistudom miért.
Na az volt neki! :DD
Én sohasem tudtam milye mi!Igen remélm, hogy már helyes útirnyhoz készülődik, vagy már ott is van! :)
Drukkolok nektek!
Jó reggelt kedves! Ne légy nyűgös,már a finisben vagytok!Tudom,hogy a vége a legnehezebb.:))
Enikő??
Sokat mocorog??
Jó reggelt cicák.Az esténk igen hosszú volt.Este 8kor fürdik Enikőm.Majd szopi,+ üveg+ desszert,nyűgösség a köbön.Ester 11után aludt el,még mindig alszik.Arra ébredtem,hogy tiszta tej vagyok derékig,mert kifolyt a tejgyüjtő kagylból is a tej,és kőkemény a cicim.Most fejek.Amig átöltöztem folyamatosan csepeget.A macsek csak nézett!:DDD
Mizujs a gólyával???
Dóry, Ducky???
Nitina, gratulálok a szép nagy fiúcskához!
Khatif, nagyon drukkolok, hogy beinduljon a tejci!
Jó reggelt!
Nagyon nyűgös vagyok már kora reggel. Egész éjjel alig aludtam valamit. Vagy a forgóm fájt, vagy pisilni kellett, vagy a hasam keményedett, vagy éppen fájt. Persze rendszer semmi sincs benne. Ma kell mennem UH-ra, meg a dokimhoz is. Kíváncsi vagyok mit mond. Ha még mindig nem kezdett el nyílni egyáltalán a méhszáj (vagy rövidülni, vagy valami változás egyáltalán), akkor Apát letámadom este, mert ez így nem jó. Babázni akarok már!!!!!
Köszi a tippeket. Holnap nekiállok. :)
Most viszont megyek, mert hosszú még az éjszakai műszakom. Meg ülni se nagyon bírok már.
Jó éjt mindenkinek! Puszi Lányok!
Sziasztok!
Gratulálok az új Babácskákhoz! Minden szépet és jót Nekik!!! :))))
Barbika: Te egy hős vagy! Minden csodálatom a tiéd.
Apa meg csak hadd vezessen oltár elé. Jó buli, ha a Ti elképzeléseitek szerint zajlik. És tényleg ad valami különleges tartást, vagy büszkeséget, vagy nem is tudom. Én nagyon szeretek feleség lenni. :)
Vizike: A kórházban az újszülöttes doki azt mondta ahány napos a Baba annyiszor 10g a z átlagos adag szopinként (3 óránként) 2 hetes korig. Egy nap pedig összesen a Baba testsúlyának 1/6-od részét. A heti súlygyarapodás meg 120-150g, ami jó.
Remélem érthető voltam.
Khatif: Milyen érdekes, hogy Titeket is úgy hívnak, mint a gyermekeimet. :)
Apa azt szokta mondani: "minden gyerekünk megvan Á-tól Z-ig"
Köztetek mennyi a korkülönbség?
Ami a tejet illeti, hát én se vagyok, az a tejcsárda típus. Ágikával majdnem első perctől pótolni kellett. Most nagyon jó lenne, ha nem kellene. De többször szükség van mindkét mellemre, mert az egyik nem elég. Meg nem igen bírjuk 2 óránál tovább evés nélkül. Hát próbálkozom még erősen. Aztán ha nem, hát pótoljuk Zolikámnak.
Én a Fitolah és Lahtoherb teákat ittam annó, nem tudom mennyit segített. Most is kell keresnem valamit.
Lányok lassan kéne menni tusolni:)
Indulhatunk??
Gyönyörű Csabika :_))
Nagyon szépek a babák mindenkiét csodálom:-)))Olyan jó látni hogy egészségesen megszületnek:-))))
Látjátok milyen a sors nekem meg kezd beindúlni a tejem és szednem kell a gyógyit hogy elapadjon..........Zsolti eléggé kész van!!!Nem baj lessz ez még jobb is!!!!!
Ha minden jól megy , a hét végére mi is készen leszünk a szobával. Tomi úgy döntött, hogy megpróbál még a héten itthon maradni táppénzen (reméljük ki is írja a doki).
És akkor aztán tényleg mehetünk mi is szülni :)
Sziasztok!
Látom szopi a téma. Én is nagyon szomorú vagyok, mert kevés a tejem. Kicsi fiam meg többet enne. Nem könnyű. Valószínű alkati dolog, anyum se tudott sokáig szoptatni.