2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Gratulálok a kislányodhoz, sok boldogságot, és tejcsit kívánok.:-)
A többiek meg mindent bele, habár ez lehet ránk is ránk férne, nagyon meleg van.
Gratulálok Mirához!
Sok örömet és jó egészséget kívánok!
Hello mindenkinek.Ebben a melegben még aludni sem lehet.Azóta sem volt fájás,nemtudom mi lesz...
Mindenkinek megy a drukk.Pocok&Rea neked meg gratula.
Gratula! :))
A többieknek megy a drukk! :))
Én s szorítok nektek lányok.Hátha lesz ma 3 baba:-))
Hú Debóra ez igen.Az én lányom tényleg tartja a 40-et:-)) A tiéd meg nem, de a lényeg hogy szépen fejlődik:-)
Nahát, elmegyek alukálni kicsit és felgyorsulnak az események?! Még a végén 3 babánk is lesz hirtelen! Ducky, Szilvita, Dóry! Nagyon szorítok nektek lányok!
Debóra, örülök hogy jobban van, tarts ki, minden nap jobb lesz! És ne aggasszon, Tomim is kap pótlást, különben éhenhalna. :))) Így is éhes állandóan, kikészít ez a gyerek. :)
Sziasztok. Látom mára készülődik két baba? De jó lenne, mert a szüleik már nagyon várják őket. Amúgy holnap jön a hidegfront.
Mára már jól vagyok, már nem vagyok lázas, de szedem az antibiotikumot.
Képzeljétek a lányom 120-at eszik, amire azt mondta a védőnő, hogy ilyen pici /1 hetes/ babáknál 40-50-et szoktak enni.
Ma meg is mértük és 230-at hízott egy hét alatt.
Az egészben az a szomorú csak, hogy kb. 50 ml tejet tudok lefejni, sajnos fejem, mert tiszta seb a mellbímbóm és iszonyatosan fáj, igy üvegből adom neki és még igy is pótolnom kell tápszerrel. De a lényeg, hogy anyatejet is kap.
Szóval sokat gyarapodott.
Na gyerünk Zaza baba, olyan jó idekint.
Drágám tarts ki.
Jaj csajok, nagyon pocsékul vagyok! Ömlik rólam a víz! Fájdogál a derekam meg a pocim, bár rendszert nemfedeztem fel benne!
Nagyon jó lenne ha Zaza elindulna kifele!
Sziasztok!
Megszületett a kislányom! :)
Míra 9- én, 3650 grammal és 58 cm-rel látta meg a napvilágot. Gyönyörű baba, hosszú hajjal.
Aki még szülés előtt áll, annak sok erőt, a megszületett babáknak pedig sok mosolyt és egészséget kívánok! :) :) :)
elolvasom a naplódban és megkérdezem tőle vasárnap
amint tudok valamit megírom
Megy a drukk de szerintem is menjetek be ott biztonságosabb !!!És a fájások között próbálj lazítani pihizni !!
A kórházban tudnak segíteni és a babát is figyelik közben!!!!
Na, most mentem, majd még jövök!
Addig jók legyetek!:)
Hát, körülbelül...mind1 most már nem is akarok ezzel foglalkozni, majd lesz valahogy...
És veletek mi újság?
Látom Ákos végig alussza az éjszakát, hát Patrik nem igazán...:)
Lányok!
Van olyan újdonsült anyuka itt közületek,akinek nem volt segítsége-max.a férje pár napig-az első napokban,hetekben?
Jaja, hááát, bonyolúlt...:S
sokszor van itt, nem akar elszakadni a fiától, ami végülis érthető is, és szónokolt már egy csomószor arról,h. így szeret, meg úgy szeret, meg,h. mi vagyunk a családja, és nem akar minket elveszíteni...
háát, mondjuk erre elöbb kellett vna gondolni...:S
háát, nem mondom,h. nem esik meg rajta a szívem, és,h. már nem érzek semmit, de jajj, szóval bonyolúlt...:S
Megy a Drukk ezerrel! Ha már nagyon el van fáradva inkább mennyetek be a korházba, hátha megtudják gyorsítani a folyamatot!
Szorítunk:)
Ejjha!:)Mindent bele,kitartás neki!!!Drukkolok,hogy minél gyorsabban beálljanak a fájások,aztán irány a kórház,egy gyors,könnyű szülést és lehet babázni!
(Bárcsak már mi is itt tartanánk...:))
Gratula a babóhoz!:)
Sok tejcsit, és kitartás, remélem hamar helyre jöttök!
Sok sok ertő neki, megy a drukk.
Szerintem mentjetek be a kórházba, akkor is ha nem elég sűrűek a fájások, ott majd segítenek ezen.
Sziasztok!
Tiszta profi vagyok, megfürödtem, hajat mostam, rendbe szedtem magam, mindezt úgy,h. Patrikot beraktam a babahordozóba a fürdőszoba közepére, megsem mukkant, csak nevetgélt, angyal ez a baba, remélem így is marad...:)
Szilvitának meg Patrikkal együtt nagyon nagyon szorítunk!!!
Szilvita férje vagyok.
Még nem mehetünk a kórházba, mert még nem elég hosszan elég sűrűek a fájások... :/ De a kismami nagyon fáradt kezd lenni - és kilátástalannak is látja, mert nincs haladás... hajnal óta max 9-10 percesek a fájások...
Remélem ,már várjuk nagyon.
Most megyek pihenek egyet ebben a nagy melegben.Pusza nektek.Késöbb jövök .