2009 júliusi babák! (beszélgetés)
meleg zuhannyal próbálkoztál már? Az elméletileg a jóslót megszünteti az igaziakat meg rendszerezi :)
Megy a drukk nektek :))
Nálunk sajna nincs rendszer, pedig nagyon értékelném... :(( Így olyan vagyok, mint a felmosórongy. Bár talán most már kezd körvonalazódni nálunk is a 3-4 óra.
Különben én is éhes voltam első szoptatás alatt, most viszont állandóan szomjan akarok halni. :((( Még éjjel is iszok jó 1 litert, mégis alig járok pisilni. Legalább lenne tőle több liter tejem, de nincs. .( Hogy hova lesz ez a sok víz, amit megiszok?!
Hehe. Én mióta megszültem állandóan éhes vagyo éjjel. Lehet a tej miatt, de olyan 12-02 körülölni tudnék valami jó kis kajáért :D
De arra voltam kivánics, hogy Flóra este 8 és hajnal 4 között nem is eszik semmit? Csak mert én Ákost még mindig 3 óránként etetem éjjel is. Ti, hogy csináljátok?
Sziasztok! Hazajöttünk Zsófival...Sajna besárgult és szoliznia kellett, de már úgy néz ki rendben lesz.
A szülés elég érdekes volt :) nekem, attól függetlenül, hogy muszály volt lg jól alakult...
Vasárnap nem akart lemenni a vérnyomássom 160 alá, nem hatott a vérnyomáscsökkentő... a doki azt mondta, hogy menjünk be és valószínű, hogy ott is maradok. Ráraktak NST-re a Zsófi nem volt valami jól :( a vérnyomásom 180 lett, majd 6-11-ig infúziót kaptam vérnyomáscsökkentőt, nagy nehezen lement 150-re, majd fájásokat próbáltak csinálni, de nem éreztem semmit-amúgy is császár lett volna, mert fent volt a gyomromnál a baba- majd császár és 00.17-kor megszületett Zsófi baba...
Azért elég szépen bebelőztem :P
Nintia, gratula a szép nagy babához! :)
Majd kiderül mi lesz, azt tudom hogy én már a plafonon is mászkálok....Nah majd ha van valami fejlemény jelentkezem. További szép napot mindenkinek.
Sziasztok
Jó helyre írsz!
Drukkolunk nagyon, itt az ideje, hogy csináljanak valamit!
Sziasztok. Nem tudom hogy jó helyre írok-e. Párom pár napban nem lesz. Ugyanis ma voltunk enestén és a babóca vérkeringése igen alacsony volt. Ezért bent tartották a kórházban. Kapott oxitocint infúzión vizsgálták, hogy reagál rá a baba. Azzal minden rendben volt. Ha ma nem szül meg akkor holnap megindítják nála a szülést. Drukkoljatok...
By by..."Ducky"
Örülök hogy Katád jól van:-)
Hú Ducky nagyon szorítok neked:-))))
Sziasztok, ma még nem volt időm beköszönni, mert két gyerekkel vagyok itthon. Délelőtt voltunk Katával hallásvizsgálaton a műtét után kellett menni, tökéletes lett a hallása, azt mondták! :)))
Ducky most írt, nemsokára újabb babák lesz: "Befektettek, kaptam oxitocint, de még mindig semmi, max holnap reggel megindítják. Drukkoljatok, pussz Ducky"
Sziasztok!
Ugyanigy vagyunk mi is. Kicsim olyan jót alszik és csúszik az egész. Olyan kis nyugis lett. Igaz tegnap a meleg egy kicsit kizökkentette.
Sziasztok!Remélem mindenki jól van!
Én is ritkán jövök,de amikor tudok olvasgatlak titeket.Akinek még nem mondtam,Gratulálok!
Sok képet megnéztem,bár még nem mindet,de gyönyörűek a babák!
Tettem én is képeket a naplómba.Puszi mindenkinek!
Pocakosok kitartás,hétvégén hidegfront!!!!!
Sziasztok!
Bocsi , hogy ilyen ritkán jelentkezem de ma sikert 5 nap után megmosnom a hajamat is .Estére úgy elfáradok.Flóra baba nem bírja a 3 órás kelltegetést, úgyhogy hagyom amikor felkel akkor eszik,.Álltalában ez.4, 8, 11:30, 3-4 óra és este 8
.
Kb így álltunk be.
Remélem mindenki jól van :-)
Halika!:)
Khatif: Örülök, hogy szépen gyógyulgat a sebed!:)
Vizike: Én is akarok már veled szinkronba fejni...:)
Szabina: Örülök, hogy minden rendben volt a dfokinál, de nagyonszépen kérlek Te ne előzz be, még a végén Zaza annyira nem akar majd kijönni, hogy én leszek az utolsó:S
Voltaire: De örülök, hogy ilyen jó kedved van, és annak meg különösképpen, hogy a kicsi fiad mégis csak elkezdett rendesen nőni:)
Misz:Probálj meg ne a rossz emlékekkel foglalkozni, ott van veled Zolika, aki gyönyörű és ahogy alvasom egy igazi álombaba!Ez legyen a legfontosabb!
Húha remélem nem hagytam ki senkit!:)
Én most kelltem! Nah mitszóltok??? Van alvókám mi???Olyan fél 12 fele aludhattam el, kétszer pisi és most is félkor keltem ki az ágyból.
Illetve szenvedtem ki magam, nagyon fáj a talpam, megint nemtudok ráállni, pedig ma muszály vagyok mert lassan indulnom kell a dokihoz!
Misz én is sírok még néha a szülés miatt, pedig nekem egy szavam se lehet, mert mindenki segíteni akart és kedves volt. De ezt az élményt fel kell dolgozni, akárhogy is történt.
A páromnak mondtam reggel, hogy még náha angyon nehéz elhinni, hogy itt van Ákos. Annyire megszoktam, hogy terhes vagyok. Ami számomra hihetetlen, hogy mennyire megváltoztak bennem érzések, már most pedig még csak egy hetes. Arjant felé is más, amit érzek, szeretem őr, szerelmes vagyok mint eddig, de most van valami plusz, ami eddig nem volt, ami még inkább hozzá köt.
Na bocsika lányok, megszaladt a szám.
Jaja Babyjuly, mert van benne valami enzim, ami jó ilyen sebekre is :) Eddi úgy néz ki, hogy bevállik, mert már rá is tudom ülni.
Jaj Szabina akkor már nem sok van neked sem vissza :) Gondolok rád
Én nem tudom, de azt hiszem, a törpikét a kiságyba szoktatom. Persze most nem mondom, hogy itt ott nem esik majd meg a szívem rajta, de egy kisemberrel már van tapasztalatom, és ő meg nagyon rá tudott szokni a nagyágyra, és nehéz volt a sajátjába visszaszoktatni. Mert volt, hogy a férjemmel egész éjjel fent voltunk, mert Ákos csak velünk akart, és ide oda vándorolt. Amint átraktuk, máris fent volt. És hosszabb távon nem igen kényelmes, ki lehet fáradni.
De mindenki maga tapasztalja majd ki, hogy mi is a legjobb.