Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 júliusi babák! fórum

2009 júliusi babák! (beszélgetés)

28671. Szilvita
2009. aug. 27. 17:15

:DD

Domi is rottyantgat, de nem folyt még ki. Egyszer konkrétan lelőtt pelenkázás közben, na akkor folyt rajtam végig a kaki le a padlószőnyegre:) Azt sem tudtam mit csináljak, mert ez persze az emeleten, fürdő meg csak lent van...:)

Csajok, a szomszéd néni az idegeimre megy, minden alkalommal a tejemmel basztat, hogy biztos nem elég, azért sír Domi (azért sír mert fáj a hasa), aztán mondom, hogy van elég, egy cicimből eszik és még le is tudom szívni stb. erre ő, hogy akkor nem elég zsíros, biztos vizes..na ja. Most megint jött ezzel a szöveggel, meg hogy vegyek neki tápszert, mert az unokája azt eszi (mert elment a csaj teje). Leütöm következőre Vizike ütőjével! Aztán jött, hogy ne így fogjam, hanem úgy, meg hogy ne féljek tőle. A saját gyerekemtől, jó mi?

28670. agoca (válaszként erre: 28669. - Danica16)
2009. aug. 27. 16:11
:))) Elképzeltem :))
28669. Danica16 (válaszként erre: 28668. - Agoca)
2009. aug. 27. 16:03

Kb egy hete kezdte nálunk a kisasszony ezt a robbanós kaka mutatványt, 3-4 napja olyan jól, hogy mindennap legalább egyszer ő is és én is teljes ruhacserébe kerül az akciója.

Tegnap kivételesen nem vittük magunkkal a pelenkázó táskát, mikor elvittük apát dolgozni, és persze a kocsiban szopi közben alkotott egy ilyet, végig a hátán folyt a produktum, nekem meg még a bugyim is olyan lett, ahogy ült az ölemben :p Szerencsére utána már amúgyis indulni készültünk, így becsomagoltam kisasszonyt az egyetlen magunkkal vitt textilpelusba, és 170nel téptünk haza :p (csak képletesen)

28668. agoca
2009. aug. 27. 15:55

Szilvita ilyen álmom nekem is volt..

És TADAMMMM!!! Kijött a "dugó"!!!

Én ennyi kakit még sose láttam. Nagyon sírva ébredt Csabi, ölbe vettem, úgy hogy a pocakomon ült, a háta a combomon, és egyszer csak jött. De nem állt meg. Csurgott mindenütt a kaki. Nem hasmenős, csak rengeteg. Mindezt vigyorogva :) Azóta fürödtünk mindketten, és azóta csak gagyog és vigyorog...

4kor jön a kolléganőm! Aztán mesélek...

28667. Danica16 (válaszként erre: 28665. - Szilvita)
2009. aug. 27. 15:19
Hát állítólag igen, de még élőben nem is láttam nem is próbáltam.
28666. lego
2009. aug. 27. 15:16

köszi lányok,aranyosak vagytok.

Szilvita,kaptam rá antibiotikumot ami mellett lehet szoptatni is.

most én is kevesebbnek érzem a tejcsit és mégis 150-et evett egy ciciből.nem is értem pedig olyan puha volt...

28665. Szilvita
2009. aug. 27. 15:08
Danica, láttam én is azt a kendőt a neten, de az oldalt is takar? Nem nagyon tudom elképzelni...
28664. Szilvita
2009. aug. 27. 14:54

Lego gyógyulj meg, nem fázhattál fel? Nekem egyszer akkor volt ilyen, mikor a hideg Balcsiba fürödtem, úgy hogy megvolt. Éreztem is, hogy fázik a hasam. Menj vele dokihoz mindenképp, mert én utána évekig nagyon hamar felfáztam. Egyszer elmentem a dokihoz, kaptam antibiotikumot, utána elmúlt a sorozatos felfázás.

Agoca, nem lesz semmi baj a picivel.

Olyan rosszat álmodtam, hogy amíg elmegyek wc-re a Domi mászik le az ágyról, és onnan még leér egyben, de aztán a földön odaveri magát. Aztán meg hogy olyan bénán fogom meg, hogy szinte ledobom az ágyra, és a feje nyeklik:( Szörnyű volt! Végre örülök egyszer, hogy felkeltem:)

28663. Dóry87
2009. aug. 27. 14:21

Lego:

Mielöbbi gyógyulást kívánok neked!

Agoca:Zaza is szenved a kakival, eddig nálunk mindig tele volt a pelus, ha mástnem minden második pelenka!Mostmeg örülök ha naponta kettőbe produkál a kisember!

2009. aug. 27. 14:18
Lego, nagyon sajnálom, hogy nem vagy jól, ismerem ezt az érzést, sajnos egy vesém van, és elég gyakran nálam is előfordul. Küldök privit, oda leírom egy természetes gyógynövényekből készült kapszula nevét, én terhesség alatt is, volt hogy szedtem, lehet neked is beválik, a DMben is lehet kapni. Ha gondolod, próbáld ki.
2009. aug. 27. 14:13

Sziasztok anyucik, babucik.

Sajnálom, hogy ilyen ritkán tudok csak jönni, így visszaolvasni is lehetetlen, ami írtatok.

Csak az állapotok elég szomorúak már 3 hete, múltkor írtam, sajnos haláleset történt a családunkban, egy 21 éves fiatal, szép lány. Még 2 hete beállt az agyhalál, és a szive pedig vasárnap leállt. Holnap lesz a temetés.

Mi jól vagyunk, Áronka szépen gyarapszik, de a tejem olyan,mintha fogyóban lenne néha. Pedig annyit eszem, iszom mint egy állat, és sajnos a mérlegem is megmutatja.

Tegnap vettem tejre kapszulákat, és most úgy érzem, hogy segít. Hát majd meglátjuk, remélem.

28660. dbd904928a
2009. aug. 27. 14:00

Sziasztok!

Lego csatlakozom a többiekhez,gyógyulj meg mihamarabb!!!

Khatif,Timk szuper anyukák vagytok!Ez nem azon múlik,hogy tudtok-e szoptatni.Ne hagyjátok,hogy ez elrontsa a babázás örömét.

28659. agoca (válaszként erre: 28656. - Danica16)
2009. aug. 27. 14:00
Köszi, majd kiderül. Tudom, hogy nem kell a kaki minden nap, de eddig mi minden pelust teletettünk, kivéve éjjel egyszer. És most annyira gyötri a pocakját, valami jól beszorult. De kolléganőm úgyis nagyon áttornáztatja, majd fedezékből csak, attól tuti beindul. Én ma már annyit mozgattam semmi eredménnyel. De azóta is alszik, csak nyöszög néha, meg erőlködik, de visszaalszik. Megyek én is mellébújok...
28658. agoca
2009. aug. 27. 13:57
Jajj Lego gyógyulj meg gyorsan...
28657. Mézyke
2009. aug. 27. 13:50
Lego jobbulást neked.Remélem mihamarabb rendbejössz.
28656. Danica16
2009. aug. 27. 13:47

Lego Jobbulást neked! És kitartás mindjárt kezdődik a suli :)

Agoca ne aggódj nincs veletek semmi gond :)

Egyébként anyatejes babáknak nem feltétlenül kell mindennap kakilniuk.

28655. Khatif (válaszként erre: 28653. - Lego)
2009. aug. 27. 13:42
Sajnálom, hogy nem vagy jól. Remélem hamarosan jobban leszel,bár a vér sohasem jó jel.
28654. agoca
2009. aug. 27. 13:36

Tegnap adtam 3x. Egyszerűen semmi kaki, borzasztó nyűgös. Szélcsővel kicsikartam pár cseppet, de ez semmi az eddigi adagokhoz képest. De jól eszik. Befele megy, csak kifele nem. Csak ki ne pukkadjon. Most végre elaludt, de gondolom kel is hamarosan ...

!körül jön a kolléganőm, aki konduktor, és egész picikkel foglalkozik. Izgulok kicsit, mert még mindig eléggé féloldalasak vagyunk, félek, nehogy valami komolyabb baj legyen. Arra felkészültem, hogy kell járnunk a kórházba tornára, talán nem is bánnám. Elvileg én is tanultam ezt, de én az anyja akarok maradni... Remélem nincs nagy baj...

28653. lego
2009. aug. 27. 13:35

sziasztok!

nekem is van csíkom remélem elmúlik,az első kettővel nem volt.

kicsit szarúl vagyok a naplómban leírtam ha érdekel valakit.

ANYUKÁK NEM A TEJTŐL LESZTEK JÓ ANYÁK!!!

28652. Danica16
2009. aug. 27. 12:45
Ja még a nyilvános szoptatáshoz akartam írni, hogy létezik szoptatós kendő, ami lényegében olyan mint egy konyhai kötény. A nyakadba akasztod, te belátsz csepphez, és alatta mindkét kezeddel babrálhatsz :)
28651. Szilvita (válaszként erre: 28650. - Agoca)
2009. aug. 27. 12:28

Szegény:( Pont ettől tartok én is, pedig úgy elmennék a városközpontba, de legalább fél óra babakocsival...

Mennyit adsz neki? Nekem sem az igazi, tegnap már felhívtam az orvost, ő adott homeopátiásat, de az sem jobb. Én már nem tudom, mit csináljak vele:(

28650. agoca
2009. aug. 27. 12:02

Jó reggelt... Most értünk haza egy borzasztó sétából. Félúton rájött Csabira a sírás, és hazáig ordított, pedig elég messze voltunk. Majd megszakadt a szivem... Itthon gyors cici, és már alszik is...

Nekünk ez a gripe water asszem nagyon nem válik be. Annyira megfogja a pocakját. Nálunk minden pelusban szokott lenni kaki, most meg esti fürcsi óta semmi :( Fájdogál is neki, meg nyöszörög, nyomja, de semmi. Most adtam infacolt, még várok egy kicsit, ha következő szopinál sem lesz akkor szélcső. Jajj jajj :((

Khatif irigyellek a hátnyomkodás miatt, rám is rámférne...

Krisztom nagyon rég jelentkezett nem? Mizu lehet velük?

28649. Khatif (válaszként erre: 28648. - 1c535e6d43)
2009. aug. 27. 11:52

Timk, vacak érzés nekem is, de nincs mit tenni. pedig én probáltam,hogy legyen.

Én anyumnak rengeteg teje volt. Amikor hét hónapos voltam, akkor a doki megtilotta neki, hogy tovább szoptasson, mert a teste mindenből tejet csinált és lefogyott 40 kilóra. Nekem meg nem ment :(

De nem ez a lényeg. A babáink szépek és ügyesek és boldog mindkettő.

28648. 1c535e6d43
2009. aug. 27. 11:45
Szilvita, Mézyke, köszönöm a nyugtatást. :( Elég vacak érzés, de nem tudok mit tenni. Anyukám sem tudott sokáig. :(
28647. Mézyke
2009. aug. 27. 11:18

Sziasztok:-))

Most van egy kis időm írni, de nemtudok mindent visszaolvasni.

A csíkom nekem is még meg van és a köldökömis feketés még.Már várom hogy az is eltűnjön.

Vizike nem ismersz kismamikat akinek szüksége lenne tejcsire?Mert nálunk is úgy van, hogy ismerős kismami ad másoknak tejcsit.Persze nem hivatalosan.

Mi is szeretünk hason aludni.Tegnap meg is lepődtem, mert hasra tettem le, de átlökte magát az oldalára:-)

Khatif és Timk sajnálom, hogy elapadt a tejcsitek, de attól még tökéletes anyukák vagytok.

Nekem hol kevesebb hol több van.Ki érti ezt:-))De az esti pótlás az még mindíg van, de szerencsére a 3. tápszer bevált.Ebben már nincs cukor és fehérje.Viszont most ritkán kakil.Ezzel szenvedünk egy kicsit.

28646. 1c535e6d43
2009. aug. 27. 11:07
Nekem is megvan a hatalmas sötét csík a pocakon.Ja, a repedési csíkok is ott vannak. :( Én kenegetem, mert állítólag elmúlik tőle.
28645. Dóry87 (válaszként erre: 28644. - Khatif)
2009. aug. 27. 10:46
Mindig is kicsik voltak és most sem olyan nagyok!Élvezem nagyon:D
28644. Khatif (válaszként erre: 28641. - Dóry87)
2009. aug. 27. 10:43

Remélem el fog múlni, és elvileg el is kell.

Én abban remlnykedem, hogy a cicim visszamegy egy kicsit, mert most 85C és nem akarok ilyen nagyokat.

Neked viszont gratula a cicikhez, ha örülsz nekik :)

28643. Dóry87 (válaszként erre: 28634. - Khatif)
2009. aug. 27. 10:40
Nagyon édes lehetett!:)
28642. Dóry87 (válaszként erre: 28640. - Szilvita)
2009. aug. 27. 10:39
Zaza is egyre többet bukik, kb 1hete kezdte elötte semmi nemjött vissza!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook