2009 júliusi babák! (beszélgetés)
3 eve pajzsmirigy tulmukodesem van! A szules most "kisse"bekavart! :-( persze, megerte!!! Csak most sokat kuzdok vele! :-(
elkoszonok Csajok! Vanda szepen alszik 8 ora ota! En is pihizek!!! Jo ejt mindenkinek!
tündéri a kislányod.látom ö is szeret mosolyogni:P
Én is megyek! Jó éjt és szép álmokat!
Nálunk nem az anyósommal van gond, őt imádom. De az apósom!:S
Nekem anyukám a szomszédom a párom imádja és nagyon jó,hogy itt van tud vigyázni Zsófira, amikor dolgozom... hála,hogy így alakult...
Puszka és nyugis éjszakát :)
Venni akarunk. Nagyon nehéz lesz, de lépnünk kell bizonyos okok miatt!:S
De ti már 2 szérián túl vagytok, nem? És nem szólítanak nagyinak :DDD
Hát a saját házikó az kemény dió :( nem irigyellek, szerintem babával nehezebb az biztos...
Építkezni vagy venni szeretnétek? Vannak olyan helyek, ahol az ingatlan forgalmi értékének a 60-70%-ért lehet megvenni...
Megnézegettem a babákat. Hát csodaszép valamennyi! Meg kell mondjam. :))
De jó azoknak, akik kismamák, vagy még azok lesznek!
Az egyik legeslegcsodásabb dolog a világon!! :)
Sajna én már csak az emlékeimre támaszkodhatom, nekünk nem lesz több. :(
Kivéve, ha a szüleim házát családostól egy varázsló áttelepíti a szomszéd utcába és/vagy megnyerjük a lottó 5-öst. :DD Na, akkor még szülök 2 gyereket. :)
Nálunk a páromnak vannak gondjai a pajzsmirigyével, meg saját házat akarunk, mert most anyóséknál lakunk. És addig nem vágunk bele. Bár fene tudja, anno a párom azt mondta tavaly előtt szeptemberben, hogy várjunk egy évet, erre abban az év októberében terhes lettem.
Neked is a szülés hozta ki? Nekem már régi dolog... a súlyomon is látszik, sajnos...:( mi a probléma vele? Nekem szép lassan hal el, autóimmun baj valami hashymotó.. vagy mi..
Összegyűrődtek az idegeid? :DDD na csak vicc volt... nekem a korom miatt muszáj belehúzni, mert a szülőin azt fogják hinni, hogy a nagyi jött el :P
Szia Kingi! Most mar legalabb tudom, h Te vagy az, akinek csakugyan a pajzsmirigyevel van gond... Ezen zortem ma a fejem eppen, h ki is az?! :-) Nekem is ettol fugg a kisteso! De sajna nekem mutet lesz... :-(
Mi is tervezünk babát, csak 4-5 év múlva.
Mi is szeretnénk jövő év közepe felé.:)
Tényleg valaki tervez kistesót?
Mi szeretnénk szeptember környékén a projekt indítását, addigra remélem beállítják a pjzsmirigyemet...
Előfordul,de szerencsére nem mindig!:)
Vizike,haláli a kiscsaj :) Főleg a kifli :DDD
Jól vagytok egyébként?
Tényleg többiek? Hogy smint? Esznek a babák rendesen? Nekem Zsófinak végre van étvágya és már egy hete rendesen alszik...
Van valakinél olyan gond, hogy nem lehet egy percre sem egyedül hagyni, mert bömbizik?
Köszönöm tettem fel jópárat. :)))
Vizike nagyon aranyos Enikő a képeken!:)
vizike nagyon jók a képek, aranyos Enikő. Meg jó a kutya és a macska is.:)Meg a bajusz is.!
Törölték magukat, mert keveset tudtak jönni.
További ajánlott fórumok: