2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Borzasztó én is hallottam.
Na nem is panaszkodok inkább.
Sziasztok!
Én csak irígykedek milyen jól alszanak a babák.Nekünk katasztrófa volt az éjszakánk és ez egyre rosszabb.
Sétál valaki ebben a hidegben?
Nem akarom senki kedvét elrontani...
De nem tudom magamban tartani.
Éjjel nehezen tudtam aludni és híreket olvastam... Tegnap jelent meg a hír, hogy az a kismama, akit decemberben kiengedtek a kórházból - H1N1 gyógyultan- meghalt január 18- án... Éjjel rátaláltam egy in memoriam oldalra, ami róla szól. 3 gyermeke van... Borzasztóan elszomorodtam ettől, elbőgtem magam, ahogyan néztemróluk a képeket... Annyira szörnyű!!! :-(
Bocsi, de le kellett írnom!
Hát az nem jó, ha sokáig rosszul alszik az ember. Bár egy idő után már tényleg szó szerint beletörődünk. De egyszer minden Baba megtanul aludni! Olyan nincs, hogy úgy marad. Csak ebben bízhatunk. Addig meg kitartás. :)
Én már 3 tasak tápszert borítottam ki, mert tejválság idején felbontottam. Persze a Fiam nem volt hajlandó enni belőle. Aztán a következő válságig közben eltelt több mint 3 hét, így boríthattam ki. :(
Jó reggelt!
Aliz ma csak egyszer kelt éjjel, meg negyed hétkor, már nem is tudom mikor volt ilyen utoljára... Ha így maradna, de jó lenne...
Jobbulást a betegeskedőknek!
Nagyon sajnálom. :( Borzasztó, hogy milyen emberek vannak Én egy gyufát se tudnék ellopni, más meg 15 ezer Ft-ot.... Az eszem megáll!!
Remélem sikerül tenni valamit. :)
Hát Te egy hős vagy!!!! Mi csak pár éjszaka csináltuk ezt a fél óránkénti tejcsizést, de azt hittem kinyúlok!
Sajnálom, hogy Ákos még köhög. Reméljük hamar elmúlik most már. .)
Áronka meg... Hát, talpig férfi már most: nem tud meglenni cici nélkül. :DDDDD
Fel kell venni a Teszvesz- el a kapcsolatot.
Itt van a szabályzat:
Biztosan benne van, hogy mit kell tenned, de nekem most nincs időm kimazsolázgatni...
Sziasztok,
Kisbibe, jobbulást Tominak, de örülök, hgoy a többi eredménytek jó..
Babyjuli, és is mindig ezen agyalok, hogy mit, mennyit adjak rá. Útálom a telet, nagyon. Nyarat akarok...:-)
Cooltim, a páromnak én is mindig mondom, neki kéne állni fogyózni, vagy legalább is mozogni. 100kg felett van, igaz elég magas, de a pocak társul hozzá. Amúgy mindegy, mert ígyszeretem, csak lehet később neki lessz majd rossz.
És nekem sem lenne rossz nekiálnom valaminek, szülés után egész jól voltam, a kilok is szinte visszamentek, de a fél év alatt rendesen meghíztam. Érzem is magamon, és a férjem is multkor mosolyogva megjegyezte...és a hasam nekem sem bír visszamenni...:-(
Mi megvagyunk, éjszaka nem sokat aludtunk, a kiságyat még csak látni sem akarja. Amint ártakom, elkezd visitani, ha meg visszarakom magammellé, befordul, és mint aki jol végezte a dolgat, alukál..:-)
A tejem fogyoban, éjjel megint kellett tápszert adnom, de a fél óránkénti cicirángatást azért megköveteli...de már kezdem megszokni.
Ákos még mindig csúnyán köhög..:-(
Képzeljétek ma olyan jól aludtunk, hogy csuda. :)
Zolika elaludt 7-kor, 11-kor kérte a cumit, aztán f4-kor evett, és 7 óta van reggel. :)) Olyan jól aludtam, hogy csak na!!! :)
Szegénykéim! Hát nektek s3e kezdődik túl jól ez az év! :(
De legalább az anyajegy és a szemecske rendben van. :)
Mielőbbi gyógyulást kívánok! :)
Jó reggelt!
Jobbulást kívánok Tomikának!
Jó reggelt!
Kicsit eltűntem, morgás van itthon. Tegnap voltunk szemészeten, minden rendben van szerencsére Tomi szemével kis fénytörési hibát leszámítva. Arra meg azt mondta a dokinéni, hogy simán kinőheti, bár apukának is ez van. Na mindegy, a lényeg, hoyg az anyajegye egyéb komoly gondot nem okozott. :))) Délután vittem a sima gyerekdokihoz, ahol közölték, asztmatikus hörghurutja van. :( Na franyesz. Úgyhogy most tolom bele a gyógyszereket, pénteken kell visszavinnem.
Na, mire visszaolvastam, elfelejtettem, hogy mit is akartam írni...
Megyünk ma 6 hós kontrollra a dokihoz a kiscsajjal (hogy megy az idő, holnap fél éves az én kicsikém!), és itt olyan hideg van! Nem is tudom, hogy vigyem. Lehet, kézben fogom vinni, nem babakocsiban. Csak a kis lábára nem tudom mit adok. Múltkor 2 zokni + rugdalózó + tutyi és mégis békahideg lába volt szegénykémnek.
Szegény, a mandulagyulladás az nem túl jó, anno nekem is sokat volt.
Megy a drukk a vizsgádhoz!