2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Remelem mindenki szepen alszik! :-) Vanda ehesnek gondolta magat ismet, evett es ahogy letettem, szepen befordult es elaludt! Apa pedig most erkezett meg az albiba Bataszekre... Hat, majd csutortokon jon csak haza... :-( No, kibirjuk addig, pl. rendelni fogok pizzat magannak! :-) A Vandi holnap delelott jon velem kontrollra a korhazba... No, ettol parazok nagyon, ket oka van: 1. Turelmetlen lesz es sirni fog. 2. Nem szivesen viszem ilyen helyekre. De van valami bakteriumolo spray- nk, befujom a ruhakat vele... Allitolag joooo, majd meglatjuk... Torom a fejem, vigyek e babakocsit... Taxival megyunk. Igazabol abban tolni jobb, mint kezben cipelni. Illetve utana lehet, hogy kicsit setalnank is... Csak egy babakocsit hurcolni taxival?! ... De valoszinu viszem inkabb! Bar, jo nagy dog! De nem baj! Teljesen ehes vagyok, basszus! Lassan nekem is fogyoznom kene. Apa tegnap elment valami nagyon jo belgyogyaszhoz, magas a cukra es a vernyomasa. Hat, mozognia is kene, mert van nemi felesleg rajta! Mondtam, mozgok vele en is!!! :-) valamit ki kell talalni mindenkeppen! A hasam nekem sem igen ment vissza, pedig a csaszar utan tettek babzsakot ra. :-( Elegge erzeketlen es petyhutt! (igy kell ezt irni?) :-)
no, megprobalok aludni! Bocs, biztosan hosszu lettem es faraszto is!
Nálunk is ez a helyzet a fürdéssel... :-) A két lába folyton jár szélsebesen!!! :-) A fél kád vizetkipocsolja... :-)
No, én elteszem magam holnapra! Jó éjt! :-) Ébredésmentes éjszakát!
Cuki lehet... :-)
Vandi is csinál hasonlót, olyan a szája, mint egy békának. :-) Ilyenkor szoktam neki brekegni... :-)
Hát, Apa 10 perce elindult! :-(
Megértettem:)
Az biztos, nagyon aranyos lehet!
Hanna meg beszívja az alsó ajkát, és csőrt csinál a szájából. Olyan, mint egy kis madár.:) Ilyenkor úgy is hívom ,csőrike. Meghogy megint csőrikézel?
Igen, ilyenkor olyan édesek tudnak lenni. Minden nap valami újat mutatnak, adnak az embernek! :-) Nálunk nyenye, ajajajaj, dajdajdaj stb. Szerencsére Vanda is jól eljátszik magában egész sokáig. A fejlesztő csajszi azt javasolta, hogy hagyjam isminél többet egyedül játszani,mert ebben a korban ez a legjobb nekik...
A Vanda pedig tegnap óta egy fura dolgot fejlesztett ki... :-) Nem tudom, hogy le tudom e írni értehtően, amit csinál... :-)
Szóval, rám néz a nagy szemeivel - becsukja a kis száját - összeszorítja jó erősen a nem létező fogait - és egy olyat csinál, hogy khöm, khöm... :-) Közben meg hunyorog a szemeivel nagyokat és előre biccenti a fejét! :-) Olyan, mintha ijesztgetni akarna minket! :-) Nagyon édike!!!
Mozgásügyileg én sem panaszkodhatok Hannára. Egész nap forog, négykézlábazik, rugózik, játszik vmi játékkal, és közben beszél hozzá.
Olyan aranyos hangja van, mikor mondja hogy te,te, te,te, meg vmi olyasmit is hogy "hatya", meg a többi, amit még nem értek.
Próbáldd ki, nekem bevált! :-)
Jah,és soksor közben énekelek én is a kutyussal, mert az még jobban tetszik neki... :-)
Pedig én is egy borzasztóan nagy mozgásigénnyel rendelkező, örökmozgó Csemetét etetek... :-)
Szívesen a tippet, én a gyümikkel is néha ezt csinálom, a bébiétellel hígitom...
Én eleinte a pihenőszékben etettem Vandit, aztán sokszor kentem az orrába, szemébe, stb az ételt, mert Ő is folyton pörög-forog... :-)
Persze, neki nagyon tetszett az ide-odakenegetés, nekem kevésbé... :-)
Pár hete én az ölembe veszem inkább. A bal combomra ültetem, balkézzel fogom, és jobb kezemmel adagolom belé az ételt... :-) Nem tud forogni úgy... És közben a konyhaasztalra teszem a FP kutyusát, aki énekelget neki (nyomogatom) és ez lefoglalja Őt, nem kalimpál folyton... :-)
Én meg már azt hittem, csak én vagyok ilyen lusta, hogy nem főzök a babámnak csak ritkán, inkább üvegeset adok. Nem úgy értem persze, hogy te az vagy, félre ne értsd. :)
Szabina egy kalappal az utolsó vizsgához.
Jaj, Apa most elindul Pécsre. :-( Reggel ott kell kezdenie sajna és inkább elmegy most, mert így legalább tud aludni reggel tovább és éjjel meg nincs akkora forgalom az utakon... :-(
Én meg elfelejtettem, hogy ma éjjel elmegy, és most szólt... :-( A Vanda meg már kétszer felsírt nagyon-nagyon... Most bekentem a az ínyét, hátha... De Ti hogyan kenitek be? Énnem tudom sokáig dörzsölgetni neki, mert nem hagyja, meg "megharap"... :-)
Sziasztok!
Megcsinálták a kazánt 17ezerért:( De legalább meleg van.
Voltunk a kórházban is újra, Domi példásan tűri a zaklatást. Holnap kell telefonálnom a labor-eredményekért, ha minden rendben, akkor csütörtökön kell menni utoljára. Remélem így lesz!
Debóra, jó ötlet a teszvesz, meg is nézem...
Sziasztok.
Jó és olcsó overálok a teszveszen is vannak fillérekért. Én ott szoktam vásárolni.
Mi is egy egész üveg bébikaját megeszünk. Tápiból ma már megevett 150-et, ez már haladás.
Vandikának boldog névnapot!
Tegnap volt itta avédőnő és kiselőadást tartott arról, h mit h főzzek Alinak. Mondtam neki, h üveges kaját veszek, nem akarok pepecselni( turmixoljon a bánat...)
de mintha meg sem hallotta volna.
Na ma erőt vettem magamon és főztem neki krumplit leturmixoltam és hozzákevertem az őszihez. és egy üveggel megevett:)
Szabina kitartás az utolsó vizsgádhoz!
Szilvita: Hogy áll a fűtés?
Dóry: Rendeződött a tejcsi?
Sajnálom, hogy még mindig rosszak az éjszakáitok. :( Egyszer csak megoldódik már! :)
És ez a vizsga! Sajnos vannak szemét tanárok is a világon. :(